-
Re: Što se igra... [Konzole]
God of War 3
Maloprije ga prešao.
Gotovo savršena igra (nemoram ni nabrajat, sve se zna), osim zadnje, zadnje scene kad dođe Atena i sve upropasti.
Neznam zašto u tim megaepskim akcijskim avanturama ne žele dati jednostavniji kraj, nego idu srati s pretjeranim lošim objašnjenjima, preokretima i glupostima (fear, hope, bla, bla).
Zašto nisu jednostavno ostavili da se osvetio Zeusu i gotovo? Zašto???
Ali dobro, ipak nije gore od kraja Castlevanie i njenih užasnih DLC-a.
Ništa, moram reći da mi je najgori od trilogije (samo zbog priče), i dati mu malu ocjenu.
9.2/10 :(
No, trilogija je zapravo pentalogija, i imam još 2 nastavka za igrat.
O, veselja li! :)
-
Igram Yakuzu 4 zadnja 2 dana , i igra mi je fenomenalna...
Prica je odlicna, borba isto...
Jedino mozda malo previse cut scena, i teksta za neke, ali meni koji to volim,ne smeta niti malo :)
Ugl treba probati ;)
-
Forzu 4 na Xboxu. Fenomenalna simulacija vožnje, iako me GT 5 malo previše razmazio :)
-
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
Rage, idem probat zavrsit.
-
-
-
Upravo se instalira Vampire: The Masquerade - Bloodlines.
-
-
Crysis 2 sa high res packom. Kako je odlicna igra :pray: Ovaj put iden vise guns blazing sta mi je zabavnije cak. Morat cu jedinicu nabavit
-
= Citat =:
Izvorno postao Falus
Crysis 2 sa high res packom. Kako je odlicna igra :pray: Ovaj put iden vise guns blazing sta mi je zabavnije cak. Morat cu jedinicu nabavit
high res pack? misliš li na onaj dx 11 patch ili je to ipak nešto drugo? ako je drugo, davaj link... :)
-
Moraš imat v1.9 patch, i onda s njihove stranice skineš hi res pack ;) Kad smo kod toga, uopće zaboravio na tu stvar, idem i ja stavit. Navodno nije neka prevelika razlika al opet, čovjeka veseli.
-
= Citat =:
Izvorno postao Falus
Ovaj put iden vise guns blazing sta mi je zabavnije cak.
Meni je neusporedivo bolji bio drugi prohod igre, kad sam išao baš gun blazing "taktikom" :D Igra ima odlično napucavanje, a stealth nije dobro iskorišten kad je level dizajn za trokurac.
-
počeo Just Cause 2 pred par dana, po prvi puta... igra je zakon... :)) grafika prelijepa, sandbox zabavan, za sada... :P odigrao par misija i ono, ok je... samo što mi ne ide baš najfluidnije na najvišim postavkama, nisam znao da je tolko zahtjevna igra...
također završavam starcraft 2 kampanju na hard, poslije ide prelazak kompletnog starcrafta još jednom i onda dvojka na brutal pa onda i heart of the swarm... :)
-
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
= Citat =:
Izvorno postao Falus
high res pack? misliš li na onaj dx 11 patch ili je to ipak nešto drugo? ako je drugo, davaj link... :)
Stavio, razlika se vidi u teselaciji, tu i tamo, inače nema baš neke velike razlike. 1920x1080, ultra postvavke i dx11. Ipak, izgleda ok al ima ljepših igara.
-
Batman Arkham Asylum. Bastion, Borderlands i GTA IV spremni.
Jebeš faks.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Batman Arkham Asylum. Bastion, Borderlands i GTA IV spremni.
Jebeš faks.
8)
Javi se za co-op Borderlandsa ako budeš igrao^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
= Citat =:
Izvorno postao Falus
Stavio, razlika se vidi u teselaciji, tu i tamo, inače nema baš neke velike razlike. 1920x1080, ultra postvavke i dx11. Ipak, izgleda ok al ima ljepših igara.
Gledam sad videe crysisa 1 na jutubu i nisan uopce zna da je TOLIKO zahtjevna igra. Ko ce zavrtit to :P
-
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
samo što mi ne ide baš najfluidnije na najvišim postavkama, nisam znao da je tolko zahtjevna igra...
Hmm, čudno s obzirom da je meni radila savršeno još na starom kompu (Dual Core, 3GB RAM i HD4850) pri high detaljima. Valjda je do reze!?
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
samo što mi ne ide baš najfluidnije na najvišim postavkama, nisam znao da je tolko zahtjevna igra...
Hmm, čudno s obzirom da je meni radila savršeno još na starom kompu (Dual Core, 3GB RAM i HD4850) pri high detaljima. Valjda je do reze!?
ne znam, moguće... probat ću staviti neki noviji patch ako postoji... do kompa nije sigurno jer je u savršenom stanju, sve ostalo se vrti upravo kako i treba...
-
-
-
Civilization 5 , Hearts of Iron 3, KOTOR 2 i majnkrat
-
-
PREŠO SAM FLIGHT SCHOOL U SAN ANDREASU JEEEJ
-
:bravo: Za ovo fakat treba neki achivment uvesti. Najteža side-misija ikad.
-
Borderlands, trenutno sam pri kraju sa prvim prelaskom, pa ako tko oce ispočetka, na lvlu 32 sam...
-
Frend i ja na levelu 36, upravo prešli prvi put. Mogli bi se za neš dogovorit. Koja si ti klasa? Mi smo soldier i berserker.
-
-
Prije koliko je teško solo.
Kaj se mene tiče, meni je bilo zabavno...al ponekad fakat teško.