Ono su bili suzavac i gumeni meci sto je ispaljivao
Printable View
Ono su bili suzavac i gumeni meci sto je ispaljivao
Šteta što kraj nije bio krvav kao MC :)
http://www.imagesforme.com/out.php/i...0926135028.JPG
Dr Menhetn je bio zasluzan i za to...zahvaljujuci njemu,rat je trajao samo tri dana.Comedian je za to vrijeme uspio da napravi dijete jednoj vijetnamki.
NUDIST COLONY OF THE DEAD
15/10
:kill:
The Godfather: Part II
http://topper10.files.wordpress.com/...odfather_2.jpg
Savršenstvo od filma, od glumaca, pa do položaja kamere, uživao u svakoj sekundi filma.
10/10
The Godfather: Part II
Malo bolji od jedinice.
Nema iritantnog Branda. DeNiro je ok.
Priča je malo dublja, ali i dalje je o nemoralnim ljudima koje bi Dexter trebao dohvatiti.
I stvarno ne kužim kud je na kraju išao brata ubiti?
Film je dobar, ali samo za jedno gledanje. Neki govore da se bolje shvati ako se pogleda više puta, ali stvarno nemam ništa više za shvatiti. A da bih potrošio 3 i pol sata na još jedno gledanje, toliko zabavan film nije.
Pogledat ću još i trojku, samo zato da, ako me netko na cesti pita:˝Jesi gledao Kuma?˝, mogu odgovoriti:˝Jesam!˝, i produžiti dalje.
Dobar film, ali nije mi ni u prvih 20.
Ja sam počeo gledati tu trilogiju Kuma prije nekih par mjeseci i nikako mi nepaše! Došao sam do drugog dijela koje nisam mogao prožvakati jer je bio ubitačno dug! Nekako mi nepaše to što ima dvije priče u filmu! Treći dio nisam ni gledao, a ni neću jer ne želim izgubiti još 3 ure svog života! Rađe ću gledati neki trash film da "pustim mozak na pašu"!
Odgledao Sin SityS- extended u HD-u
http://www.impawards.com/2005/posters/sin_city_ver9.jpg
Mislim da netreba govoriti o čemu se radi! Samo ću napomenuti da mi je Rosario Dawson više sexy od Jessice Albe! Linčujte me!!
Pogledao The Butterfly Effect, preporuka svima film me bas iznenadio! :thumbs2:
http://www.imdb.com/title/tt0289879/
Da, Butterfly Effect je predobar :thumbs2:
Kiss Kiss Bang Bang
8.6/10
odličan film- muzika, glumci, priča i dobre fore
noir krimi-komedija
Dobre su te 2 priče.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Pokazuju kako je Vito došao na vlast više kao good guy, iz ljubavi prema obitelji, a i prema prijateljima, dok je Michael, sin kojeg je najviše volio, polako dolazio na vlast služeći se sve više i više tiranijom i strahom.
Ali da je dug, je.
I LOTR je dug, ali mi je puno zabavniji i više epski, pa ga je užitak gledati po 100 puta.
A Kuma možda ponovim za 10-15 godina, dok mi ispari.
Dobar je, ali sigurno ne najbolji.
A zašto?= Citat =:
Izvorno postao Frky
Jessica Alba je sexy slatkica, dok je Rosario Dawson super-hot.
Ja dajem prednost Jessici, ali Rosario joj je jako blizu.
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kakvi su drugi i treći nastavak? Jel valjaju ili je samo jedinica dobra?
natavci su čisto ćesme. Nemoj gledat
The Godfather: Part IIS- Dosadno je. Bio sam nekako neraspoložen, ali moglo je bolje. 7/10.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
^This.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Pokušao sam drugog ali mi se nije svidio pa sam ga ugasio i odlučio pametnije utrošit vrijeme.
drugi je sranje a treći ok za ubit vrijeme= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ali prvi se znači isplati pogledati?
Skupljam filmove, starci idu na more, a cura kod mene na tjedan dana :D
Cadillac Records...predobar film, cak i Beyonce glumi u njemu...preporuka :)
I da, zahvaljujem Angie na preporuci... :)
Prvi je odličan, definitivno ga se isplati pogledati.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
http://www.imdb.com/title/tt0289879/
Hvala, budem ga nabavio i pogledao.
Ice Age 3 :pray: :pray:
Tippy toes, tippy toes!
= Citat =:
Izvorno postao Falus
e ona scena kad "pomuze" onog bizona kaj već je LOL
I tought you were a female!!!!
valjo sam se, e ali VALJO :rotfl:
Tears of the Sun - 8/10 Sehr gut.
The Godfather: Part II - 6.5/10 Nicht so gut.
Tears of The Sun si dao 8/10, a Kumu 6,5/10.... nevjerojatno. :(= Citat =:
Izvorno postao SaZzu
jas gledal UP u kinu jučer baš je ok. :D
Pravit cu se da ovo nisam vidio :D= Citat =:
Izvorno postao SaZzu
A ocito je sad u modi pljuvat po starim remek djelima.
Eto nisam ga gledao jucer jer je bio na RTLu, a oni su unistili Kuma rezanjem "prebrutalnih" scena i reklamama.
Ali prvi i drugi Godfather definitivno zasluzuju 10tku, pogotovo jos kako sam procitao knjigu koja je genijalna i film je odlicno prenesen. Treci nisam nikad odgledo do kraja, nekako mi ne valja ...
Kum je jedan od najboljih filmova svih vremena , a RTL ga uvjek uništi reklamama. Iako meni je osobno Scarface bolji.
Mah meni su reklame ok, da mogu otići na WC i po još čipsa/kokica/pića. :D
Na RTL-u mi smeta samo kvaliteta slike (i Novoj,itd.), vražiji tv signal, želim HD.
Meni je treci totalno unisten.Taj mi film nikako ne zasluzuje da se zove kum.Scenu kada Micheal kaze kceri da nemoze hodati sa svojim braticem pa se ona rasplace i otrci nikad necu oprostiti kreatorima filma (Jel ovo kum ili puna kuca? :thumbs1: ).= Citat =:
Izvorno postao Teon
Takoder film mi djeluje mnogo gluplje i plice od prva dva.Po meni je kum 3 nekakva osrednja akcijska drama (da akcijska) :yuck: