Crkla grafa pa me izbacuje cim se pokrece 3D, može 3D ak ima software rendering... Etherlords mi je bio savršena igra, ali nisam siguran da ima software rendering..= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Printable View
Crkla grafa pa me izbacuje cim se pokrece 3D, može 3D ak ima software rendering... Etherlords mi je bio savršena igra, ali nisam siguran da ima software rendering..= Citat =:
Ah. Ne znam, Age of Wonders ako stvarno rastegnem definiciju premda ima city buildinga i tako toga? Raspitaj se.
Ma da, znam za Age of Wonders. Ali neda mi se mikromenagirat u tome je stvar. Ono više manje želim akcijsku taktičku igru, koliko god to zvucalo kontradiktorno. :) Nešto tipa, Fallout Tactics, ali u Fatasy svijetu ( ne ne mislim na final fantasy tactics : ) Možda s malo dužim misijama nego u fallout tacticsu....= Citat =:
Mislim da nema toga... osim možda Grotesque Tactics? Ne znam. :)
Dammit, upravo završavam wizardry 8, Might & Magic VII mi ne odgovara gameplayom baš, a tesko mi se vratit na wizardry 7 nakon odlicne 8. Treba mi nešto za igrat. :(
wiz 8 je gotovo unikat, koliko ja znam, to je jedini 3d old school rpg. Ako netko zna nekaj tome slično, i mene zanima. Kaj se pak taktičkih rpg-a i inog tiče, najviše ih ima na ps2 - disgaea, eternal poison, front mission-i...
Ak ti ne smeta zastarjela grafika, probaj betrayal at krondor i eye of the beholder-e.
možeš isprobat i ascension to the throne, koji je doduše rts, no meni vrlo drag igra.
A kaj falli ff tacticsu? A2 je meni super.
Arcanum?
To je to. Hvala puno :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Da li mi mozete predloziti neki dobar FPS,nije bitno stariji ili noviji (samo da nije puno stariji) sa sto manjim stealth elementima,da nema puno slobode tipa Crysis i Far Cry,da lik sa kojim igram nema moci i da nema kao kod Crysisa mogucnost armor,cloak itd. i da je sporiji gameplay (da nije kao kod COD MW2 i COD Black Opsa brz gameplay)i da nije HOROR... :D izvinjavam se sto sam jako zahtjevan :P
(igre za koje vec znam,pa da mi ih ne spominjete:Half Life,Singularity,Bioshock,Quake,COD 1,2,4,Crysis 2,Battlefield-svi dijelovi,Bulletstorm,MOH-svi dijelovi,Halo...)
Probaj Operation Flashpoint ili Arma.
To su ti simulacije ali vrlo zabavne kad pohvataš sve konce :D
Imaj na umu da OF i ARMA imaju puno slobode, stealtha ima, jer ne želiš da te baš vide prije nego što ti vidiš njih, pa se kreće polako, a gameplay je puno sporiji i mnogo vremena otpadne na trčanje po šumama i slično.
I da, ima taktiziranja i dijelova u kojima vodiš tim i moraš im davati naredbe što je isprva dosta teško za pohvatati.
Čim ima taktiziranja, ima i stealtha. Ako ti već to paše, nabavi jednu od Rainbow Six ili SWAT igara.
Ne cine mi se lose ali ne volim to davanje naredbi i taktiziranje sa svojim squad-om...jel ima jos neka po trazenim zahtjevima? :)
de ti procitaj svoj prvi post i reci dal si ti normalan?
ja jesam,ti?= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
izbacis 99% fps elemenata i onda trazis fps.....teiss
pa nemaju svi FPS-ovi puno slobode ili stealth-a kao ovi novi sto sad izlaze...a uostalom nisam rekao da taj FPS koji trazim mora biti 100% bez tih elemenata,nego moze biti i tih elemenata ali u manjoj kolicini...
Soldier of Fortune, Red Faction, Quake IV= Citat =:
Izvorno postao Heavy NOOB
Pricekaj Duke novi i Rage.= Citat =:
Izvorno postao Heavy NOOB
Edit:do tada probaj Quake 4 i Wolfenstein
Edit2:Call of Juarez 1 i 2
Neki noviji f2p mmo moze bit i grind i sve to dosadno da smara ali da ima finu eye candy grafikicu....Nesto jebacki igrivo nesto kuuuuuuuul. Ajmo vi mmogasi pomagajte
LOTRO
Lotro je f2p?
Da. Instance koje se preko tokena kupuju se mogu kupiti parama ili te iste tokene mozes nabaviti sa obavljanjem achievmentsa
Znači sav sadržaj je moguće odigrati besplatno? I nema Item Mallova?
Par najboljih PS1 igara.
Neračunajući Spiro, MGS ili GT, te igre koje su izašle i za PC.
Hvala.
Chrono Cross, Medievil, Crash Bandicoot trilogija + Crash Team Racing, Wip3out, Tomba i dvojka, Syphon Filter trilogija, Tenchu, Team Buddies, Vagrant Story, Front Mission 3, Colony Wars trilogija...
njinja'd
Spomenuo bih još i Silent Hill, Crash Bash, Tekken 3, Parasite Eve 1 i 2, Ape Escape...
Damn al je lista velika.
Još samo da upitam isto to za GBA i N64.
Za N64 ne predlažite Mario64+ Mario racing i Banjo and Kazooie.
A za GBA sve pokemon-e, bejblejd-ove, ju-gi-o-ove i super mario-e.
Ocarina of Time, Majoras mask, Donkey Kong 64, Kirby 64, Conker bad fur day, Perfect Dark, Goldeneye, Star fox 64, Paper Mario, Ogre battle.
W3k1 i Raz puno hvala :D
Imam nešto za igrati dok sam bolestan.
Sada da upitam, igru s najboljiom customization automobila. Osim NFSU2 i Carbon te Jucied.
Frend mi velki fan Street Customs serije pa pita, a ja nemam ideje..imate nesto možda?