= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ma biće neka akcija za popust od 50% sigurno. :D
Printable View
= Citat =:
Ma nije važno kolko košta. Važno je da košta.
Da je besplatno, riječ ne bi rekao.
Ili da je barem neki quest-mod s novim područjem.
Za F3 su napravili 5 takvih solidnih (neki manje, neki više) quest DLC-a i onda su neki srali da su prekratki, pa su im ovi obećali da za Skyrim neće tako, već samo punokrvne 'ekspanzije' tipa Shivering Isles.
Onda naprave Dawnguard koji se čini sasvim ok, kao što su obećali.
I onda ovo -> novi oklop za konje.
Ma svašta su oni rekli na početku pa na kraju ništa od toga nije bilo. Đubrad ljena i lažljiva. Samo se nadam da još uvijek spremaju neki veći DLC poput Dawnguarda.
Oklop za konje je daleko gori, posebno jer imati konja je više smetnja nego korist.= Citat =:
HF bar ima pokoji zabavni element za neke igrače. Horse Armor je bio obična komedija i ništa doli prodaja itema na razini DA-evih "Hey, kupi ovaj prsten s +5 strengthom!"
Košta jednu pizzu + sok. Sumnjam da će Hearthfire imati popusta.= Citat =:
Ustvari, rekli su da će biti i većih i manjih DLC-ova. Ono što su mislili je da to neće biti OB-ov model gdje je bilo 10 DLC-eva od čega je samo jedan bio nešto veće (KotN). Da se koriste stariji modeli, ne bi u godini dana imali samo 2 DLC-a.= Citat =:
Za F3 su napravili 5 takvih solidnih (neki manje, neki više) quest DLC-a i onda su neki srali da su prekratki, pa su im ovi obećali da za Skyrim neće tako, već samo punokrvne 'ekspanzije' tipa Shivering Isles.
Onda naprave Dawnguard koji se čini sasvim ok, kao što su obećali.
I onda ovo -> novi oklop za konje.
Ne vidim zašto bi itko ne izdavao pokoji mini-DLC... posebno ako je političkaSprilika kakva je (MS-ov ugovor, PS3 problemi, GameJam tjedan napravio pola posla, itd.).
Potvrđeno da je izrada već počela dok je puno manji tim radio Hearthfire. Bar jedan veći DLC će izaći u skoroj budućnosti.= Citat =:
Samo se nadam da još uvijek spremaju neki veći DLC poput Dawnguarda.
prije par mjeseci, jedan je Beta Patch spoilao featureove Dawnguarda.
Izgleda da je 1.8 Beta patch, od danas pušten na Steamn, napravio isto:
- location: Solstheim (mind you, after Dunmer settled it in great numbers this should now be a different place than what we know from BM)
Map Markers:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb...fyfo1_1280.png
- the picture above are map markers and represent Clockwise from top, Telvanni Tower, To Solstheim, Raven Rock, Castle Karstaag, Standing Stones, To Skyrim, Miraak Temple.
Bottom is quest header for Dragonborn quests
- Bonemold, Chitin and Stalhrim armors
- Rieklings, Netches and Scribs make a return
- Dragon Mounting and Mounted Dragon Combat
- some animation of ripping a heart put O_O
- DLC might be called Dragonborn
U fileovima, ovo je označeno kao DLC2 što je najveći hint da bi ovo moglo biti legit: troll se ne bi sjetio ili znao da je HF-ov development počeo nakon Mysterious Big DLC #2
Kako to ne volim. Čekam pošteni popust za Dawnguard tak da mogu reprizirati Skyrim, a već je u najavi drugi veći DLC, pa ću opet i za to morati čekati popust :( Bedasto mi je odigrati bez njih, a nema šanse da ih platim po punoj cijeni, začarni krug.
Možda Dawnguard bude na popustu kad drugi izađe. Ako je HF mogao datio popust cijelom TES-u, možda i ovaj bude.
Odlično!
No ne vjerujem da će biti tako cool kao Bloodmoon.
Skyrim Update 1.8 Enters Beta
Ma gdje su ta koplja i dinamičan snijeg već jednom.
Report: Skyrim DLC Returns To Morrowind
I just wanna big chunk of LAND! :D (Ma 50% veličine Skyrima bude dosta, neka se vidi da su izbacili malo veći DLC.)
Uvijek sam sanjao o nečemu takvome.
No, neće to biti ništa posebno.
Solstheim je u Morrowindu bio cool i inovativan, a u Skyrimu će biti samo još jedno snježno područje s vukodlacima.
Radije bi da naprave neki spin-off, party-based RPG tipa DA:O, s filmskom pričom i okarakteriziranim likovima, smješten u Morrowind.
Ja bi radije da prekroje cijeli gameplay i naprave nešto revolucionarno u sljedećem TES-u al eto.
Btw, jel planiraju izdavat ekspanzije uopće, ili će samo štancat DLC-e koji se završe za 2 sata?
Sumnjam da će biti vukodlaka: još je prerano za nove Hircineove olimpijske igre. A kad toga nema, vukodlaka isto ne bi trebalo biti.= Citat =:
Solstheim je u Morrowindu bio cool i inovativan, a u Skyrimu će biti samo još jedno snježno područje s vukodlacima.
A sad koliko e biti drugačije ovisi o tome koliko će kvalitetno prikazati radikalne promjene koje su se dogodile u zadnjih 200 godina. Sama činjenica da tamo vladaju Dark Elfovi bi ga trebali napraviti malo zanimljivijim mjestom, mada se nadam da će biti više raznolikosti od toga.
Također, nije nemoguće da će Telvanni Tower biti grad (jer su jednom namjeravali staviti to u TES5 vanilla) a Telvanniji će bar imati nešto originalnije za sebe ako već nitko drugi.
Da Bethesda to radi, ne bi TES-izirali Fallout franšizu. Ne vjerujem da će se micati sa svojeg stila... koji se dokazao da im donosi itekako puno love. Vjerojatno će nastaviti sigurnom rutom za vijeke vijekova... što je vjerojatno bolje jer bi bilo još više bugova da rade nešto s čime imaju 0% iskustva.= Citat =:
Radije bi da naprave neki spin-off, party-based RPG tipa DA:O, s filmskom pričom i okarakteriziranim likovima, smješten u Morrowind.
Nisu dali ni jaku potvrdu ni jaki Denial po pitanju toga (znači oboje je moguće). Ne znamo ni hoće li ovo biti klasificirano kao DLC ili ekspanzija.= Citat =:
Btw, jel planiraju izdavat ekspanzije uopće, ili će samo štancat DLC-e koji se završe za 2 sata?
Iduca ekspanzija se zove Dragonborn i imat ces pristup lokacijama u Morrowindu i Dragon mounte(i shit you not, leakano neki dan u patchu)= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
http://www.nbcnews.com/technology/ingam ... -1C6500098
Fileovi odali još jednu slatku tajnu koja bi mogla završiti u DLC-u. I'll use just one word: Spears.
Poznavatelje lorea će zanimati i to da je velika šasna da će Daedric Prince Hermeus Mora igrati ulogu u priči.
Hebeni novinari već počeli skakati na conclusione. Fileovi pokazuju da SAMO Solstheim posjećujemo.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ja nebi dragon mountove, nekako mi je preloše da se zmajevi kao "viša rasa" poklanjaju Dragonbornu, čak i nakon main questa.
Pa ne poklanjaju se. Najbolji frendovi su.
Uvijek jedan zmaj može biti kukavica i pokloniti se.
Ipak, mislim da ljuid skaču na zaključke koji će ih na kraju razočarati. Lako je moguće da ovo bude feature koji ćemo koristiti jednom tjekom MQ-a i više nikad.
Glavno da ne ubiješ Alduina i onemogućiš im besmrtnost, što će ostale rase lijepo iskoristit da se dočepaju magičnih kostiju. Zmajevi nikad ne bi mogli opstati. GG najbolji frendovi.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Mislio sam da će biti samo Solstheim. Ako bude i dio Morrowinda, ja sretan.
A ono što sam pričao o promjeni gameplaya i stila, mislio sam samo na jedan spin-off, ne na TES VI.
Kak je onaj Redguard bio. Samo sad u party-based RPG vode.
Recimo, DA:O ima odličan gameplay, dobre likove i užasan lore.
A TES ima fantastičan lore. Sad bi htio i da ga na malo drukčiji način iskoriste.
Kad bii napravili neku takvu mješavinu, e to bi bila igra.
(Znam da neće. Pustite me da maštam.)
Kak ne, pa rade TES Online.
NIŠTA u fileovima ne hinta na ostatak Morrowinda. To je samo grupa novinara, koji vjerojatno nikad nisu igrali MW, vidjeli da je otok bio u TES3 i izbrbljali glupost. Don't rise your hopes up for nothing people, to je lažna informacija.= Citat =:
Mislio sam da će biti samo Solstheim. Ako bude i dio Morrowinda, ja sretan.
Well, uvijek mogu nabaviti neki tim da im napravi.= Citat =:
Recimo, DA:O ima odličan gameplay, dobre likove i užasan lore.
A TES ima fantastičan lore. Sad bi htio i da ga na malo drukčiji način iskoriste.
Kad bii napravili neku takvu mješavinu, e to bi bila igra.
(Znam da neće. Pustite me da maštam.)
Definitivno bi bilo zanimljivije od TES:O-a :/ (i sigurno bolje utrošen novac... šansa da TES:O preživi je manja od 30%)
Ma nema rase do Khajiita. :pray:
Moram priznati da se teško napreduje sa pure-mage likom, vrijeme je da nabavim tenka.
http://www.pohrani.com/t/3/fI/36XvMe...10-2500001.jpg
Khajiiti su cigani Tamriela.
This.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Svejedno su najbolja rasa.
Kao i cigani.
Nisu cigani nego crnci Tamriela.
Pošto rade na plantažama i to.
Ali u Hrvackoj nema crnaca.
Plantaže? To možda negdje u Elsweyru ili odakle su već. U ostatku Tamriela kradu i trguju raznim glupostima. Jedino što fali je da se u onim njihovim kampovima nađe stol sa starim nokijama i lažnim nakitom.