Reci dojmove o Renegade Ops, jel valja?
Printable View
Reci dojmove o Renegade Ops, jel valja?
Hearts of Iron 3 i League of Legends
Zabavno, nabijeno akcijom, ko da igram neki nabrijani Rambo film :) Uz to, koristi Havok, grafika je odlična, auti se ponašaju bolje nego u bilo kojoj rally igri, upgrade sistem, brdo oružja i napucavanja. Ak te niš ne košta...probaj :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Budem, pogledao sam malo trailere i izgleda turbo zabavno, baš za pustiti mozak na pašu.
Max Payne 2 8)
rula igra
Jedna od najboljih pucačina, ikad. Nisam već dugo, mogao bih reprizirati^^
jučer završio Rage, trenutačno igram Starcraft 2 Wings of Liberty kampanju, Napoleon Total War i krećem s Just Cause 2...
Igram i ja po drugi put nakon dosta godina, jučer sam baš završio prvi dio. Jako mi smeta borba u drugom, prelagana je igra, samo uključiš bullet time i ubijaš sve oko sebe :( U prvom sam baš morao taktizirati, stalno se povlačit, i više sam koristio čak i ono obično dodganje s spejsom, nekak me je više igra uvukla zbog toga.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Je, nastavak je bas osjetno laksi. Igram tek cetiri sata a vec sam na trecem chapteru
Pa sa tim rollanjem u prvom dijelu si mogao ubiti svakog neprijatelja sa palicom, fulaju ko ludi. Nije ništa teže :)
Vjeruj mi jednom sam prešao igru tako da sam više od pola likova ubio palicom.
NISAM LUD :(
Dobro, bez korištenja palice je puno teža :D
Ja na prvom ne koristim painkillere dok ih ne imam maksimalnih 8 i naletim na još par komada koje ne mogu pokupit. Izazovnije je. :(
E da, i to :)
Još ubijaš likove sa oružjima koje imaju 8)
Šotgan postaje retardirano beskoristan kasnije. :(
Desert Eagle rula kroz cijelu igru.
Meni je kalasnjikov u dvojci odlican
Fallout 2
orcs must die
pes 2012
Deus Ex:HR.
Odličan zasad.
Probao Renegade Ops, izgleda full zabavno i zarazno, a vizualno je orgazam na ekranu. Destrukcija svega je savršena zbog Havoka, efekti borbe također savršeni, kontrole preko gamepada su odlične, levelup i upgrade sistem... ovo će mi biti primarni izvor no-brainer zabave.
S :pray:
orkovi moraju da umru
pes 12
nba 2k12
regenade ups
quake live
insane 2
bf3 kampanju
audiosurf
tf2
bad company 2 mp
killing floor pomalo sad poceo
to igram ovih par mjeseci dok ne dobijem dota 2 beta key ili pocne open beta
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Yep, evo upravo sam odigrao jedan nivo baš sad, tek sam na trećoj misiji :) Baš zabavna gejmsica.
Inače, igram Sword of the Stars II.
The Book of Unwritten Tales
hehe Dota 2 se vec uveliko igra na Steamu= Citat =:
Izvorno postao hansi
sto, ti imas ili? :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ne, samo kazem. Al znam likove koji ih imaju par za trejd
dacu
bubreg
TO napokon izašlo na ingleškom ili igraš s onim lošim titlovanim prijevodom. Inače ako je izašlo na engleskom to je igra koju cekam vec dvije godine, cak sam ju i presao do pola sa njemackim voiceoverima i titlovima, samo mi nepase njemacki za high fantasy setting...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Full english. Super VA i normalni prijevod, nema straha. Igra je stvarno simpa!
Battlefield 3, počeo dns igrat i već skupio 9 sati.