Hvala svima puno na preporukama. Isprobat ću većinu predloženih.
Printable View
Hvala svima puno na preporukama. Isprobat ću većinu predloženih.
Da li zna netko dobar platformer MMO?
maple story, lol
Tražim par starijih igara koje može pokrenit ova konfiguracija:
- AMD Athlon 64, 3500+, 2,43GHz
- Integrirana grafička, GeForce 6 klase
- 2 GB RAM
Po mogučnosti da su RPG-ovi tipa Arcanum, Fallout, a može i ostalo, samo da je zabavno.
Planescape: Torment
a otkud mi znamo šta je tebi zabavno? kaži koje žanrovi voliš, pa ćemo ti i mi dati preporuke
Pa reko je RPGove.
Icewind Dale, Diablo...
Planescape: Torment mi se sviđa a nisam je nikad igrao, hvala Čupa! :)
vido sam to, al onda kaže da može i ostalo, al da je zabavno. pitanje je koji žanrovi spadaju pod to ostalo jer sigurno ne voli sve= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Najbolju skating igru?
Samo ne THAW i THUG2.
imaš onu Skate, ali mislim da je to samo za konzole :/
moj favorit e Tony Hawk Pro Skater 3, ali valjda je prestara za danasnje standarde
Ništa nije prestaro za mene :D
Probat ću THPS3 i 4.
nešto kao Max Payne, ili Mafia tražim
GTA 4?
ih, ko bi to pokrenuo...
Godfather
to je dobro al sam presao vec tri puta...
dragi forumaši, preporučite mi neke kvalitetnije coop igre koje se mogu igrati na jednom računaru (ništa online, ništa lan) za četiri igrača (tri igraju na gejmpedu, jedan na tastaturi). da li tako nešto uopšte postoji? uslov je da igra može da radi na windowsu 7 (u obzir ulaze i stare igre koje bih pokretao emulatorom). znam da nije problem naći coop igru, ali meni bi trebala neka koja se može igrat na jednom računalu. hvala
Valjda Left 4 Dead? Nisam siguran :/
mislim da to ne može na jednom računaru?
Cortex Command.
emuliraj. Mario Kart 64, Crash team racing, chash bash= Citat =:
Izvorno postao _baldrick
Vengeance of the blood angels je bila prva originalna igra koju sam ikad kupio, no to nije rpg nego polu-taktički shooter.= Citat =:
Izvorno postao Magnus
Kečeri mi jedino padaju na pamet. Prošle godine smo to igrali na nečijem rođendanu. gg igra.
Wwe vs Raw 200x*
*neznam koja godina je bila
Koliko ja znam može biti jedino Smackdown vs Raw. Nikako WWE.
Tražim neku noviju strategiju (od 2007. pa nadalje) u fantasy settingu. Koliko sam pratio, čini mi se da ih nema baš mnogo.
Igra koju trazim je izasla ranih 00', znam da je pokupila osrednje ocjene u revjuovima 60-70, uglavnom igra je neka vrsta side scrolling beat em upa na PC-u (neznam dali je izasla na kojoj konzoli). Enikejs, igrate sa nekim malodobnim delikventom koji nosi masku lubanje ili tako neceg, moguce da je i hokej maska. I idete prema desnom dijelu ekrana :) i lupate ljude sa oruzjima koje mozete kupit u ducanu tipa, motorna pila, kosa, sjekira, nož. Sjecam se da je i igra bila prilicno krvava.
Grafički stil je bio najsličniji South Parku, možda malo detaljniji ''crtež'', 2D je naravno bila igra.
Uglavnom sjecam se demo-a koji mi je u ono vrijeme bio poprilicno mind-numbing zabavan, pa bih volio probat cijelu igru, ak se tko moze sjetit imena :)
Kad malo bolje pogledam, izuzevši onih sa modernom, WWII i futurističkom tematikom, neznam nijednu drugu strategiju izdanu u periodu od oko 2007. do danas. Total War serijal ne da prostora doslovno nijednom drugom naslovu.= Citat =:
Izvorno postao Cid
Onda je King Arthur - The Role-playing Wargame savršen za tebe. Total War u fantasy settingu reko bi, pokupio i solidne ocijene. Čekit...= Citat =:
Izvorno postao Cid
Uživaj. :)
EDIT: Eh, jeli znate kakvu igru u King's Bounty stilu. Znači da vodim svog heroja sa vojskom po karti, ali da je borba Turn based. S tim da je igra 2d. Igra da je više RPG a ne Strategy karaktera. Znači bez city buildinga ko U Heroesima i tako...
Zašto baš 2D? Etherlords, možda? Premda su igre bazirane na kartama i 3D su. Ne znam, možda si igrao već. Još samo da se mogu sjetiti kako su tretirale city management, ali davno sam igrao, a i nema ih baš previše sličnih.= Citat =:
Izvorno postao Feanor