-
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
A za sve moeblobove imaš vremena, HA? :)
Moram pogledati ovaj Five Leaves, nisam stigao još.
Za moeblobove se uvijek ima vremena. :eyebrows:
Jesi li možda pogledao Rainbow? Ako nisi imaš preporuku, vjerojatno najbolji anime sezone.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pogledao epizodu 3 B Gata H Kei.
Pogledah. Bilo je nešto manje komedije, no mislim da su situacije i upotreba komedije u istim, mnogo bolje odrađene nego u prošlim epizodama tako da je to (+), a tu su ubacili i element romanse sa prvim učinjenim koracima tako da je to još jedan (+). Dio sa plesom oko vatre me podsjetio na School Days. :) ... :(
-
Ne da mi se, ionako slabo stižem gledati animeje ovih dana. :)
-
Pogledao epizodu 3 Angel Beats. Iwasawa! T_T
Other than that, lol na količinu koncerata u ovom animeu, na kraju će imati duplo veći prosjek istih po epizodi nego li Kejon...
-
Završio jučer Eureku Seven.
Ima dosta mana poput manjka character developementa između glavnih likova, pomalo čudnog plot progress-a, ubrzanog i zbunjujućeg kraja (da budem precizniji; Dewey-evog plana i cijele countdown situacije), sporednim zanimljivim likovima je dano premalo screen time-a (Anemone mi je primjerice bila mnogo, mnogo zanimljiviji lik od Eureke) i još nekih koje mi se neda sad nabrajat... no svejedno, zanimljiv i zabavan anime, ako možete prijeći preko njegovih mana.
Ocjena... nekih 7,5/10
-
Pogledao cam verziju op strong worlda...
-
Pogledao prve dvije epizode Macross ZERO... previše rula. :)
Also, došla je nova epizoda FMA:B.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Also, došla je nova epizoda FMA:B.
Da sažmem: Mustang = :pray: .
-
Imam dojam da je strašno epsko jer te još nisam vidio da koristiš taj smajli. :D
-
Nije kao ovih par zadnjih epizoda gdje se čitavo vrijeme samo svi kolju, njegov dio je perfektno izveden jer je kulminacija stalne potrage koju je vodio.
Righteous. :)
-
Crapfuck, sad je želim pogledati a znam da ću radi toga ostati budan bar do 2-3 :(
-
Deadman wonderland rula
:pray: :pray: :pray:
-
Nova epizoda FMA, ukratko epizoda se može sažeti u Mustang=badass :D
-
Konačno, treća epizoda Giant Killing-a je vani.
-
Pogledao drugu epizodu Rainbow.
Scena bijega iz zatvora je malo neuvjerljiva, no dobro... ako uzmemo u obzir da je vrijeme radnje poslijeratno stanje, mogu donekle povjerovat da neki zatvori zbog financijske situacije jednostavno nisu mogli biti dobro čuvani.
That said, ova se epizoda prilično poigrava sa emocijama gledaoca. Pomaganje kolegi iako će ih zato na smrt prebiti, scena silovanja i na kraju posvajanje djevojčice pedofilu... grozno. :(
Nekako imam dojam da jedini gledam ovo, unatoč tome što je vjerojatno najbolje što ova sezona ima za ponudit. ;(
FMA:B je bio odličan... ima onaj feeling dobre interakcije između likova, koju je izgubio negdje na sredini. Also, Mustang GAR.
-
Treća epizoda Arakawe je vani :)
-
Ima netko neku preporuku za neku zanimljivu animu? :D
Sam nemojte one hentaie xD
-
Pošto imam dojam da voliš akciju, magiju i te stvari, probaj Fullmetal Alchemist: Brotherhood i D.Gray-man.
-
Tužna istina o anime gledateljima. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pošto imam dojam da voliš akciju, magiju i te stvari, probaj Fullmetal Alchemist: Brotherhood i D.Gray-man.
Dobar dojam imas :)
Eo downloada FMA..
-
Još je uvijek airing inače, no ima još 10 epizoda do kraja tako da ti vjerojatno neće biti problem čekat zadnjih par ( i barem će se još jedna osoba priključit u raspravu :P).
@Arby - sva sreća da se ne vidim nigdje... :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Tužna istina o anime gledateljima. :)
Meni nešto govoriš? :P
Enihau, mislim da ću konačno pogledati Serial Experiments Lain, iako već gledam previše toga... Imam dojam da anime ima tmurnu atmosferu, a takvo nešto bi mi trenutno pasalo...
-
Double post nyaa~! :3
Pogledao prvu epizodu SEL.
So... Internet and suicides. I tkozna što još. Kinda trippy... Weird stuff, all in all. Bit će mindfu**ova, rekao bih. I IS INTERESTED!
Also, Lain je mnogo cute. :3
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
K-ON!! episode 3 out :)
Kao i Kiss X Sis episode 3. Ovo je jako lijep dan. :3
-
Vjerojatno je samo lajanje pasa koji ne grizu, ali barem potvrđuju stav prema scanlationu mangi. Onda opet, isto je rečeno i za fan subbse.
Tko zna, možda sada gledamo zadnje trzaje scanlation grupa ako se nešto poduzme po tom pitanju.
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... zed-copies
-
Tek sad skužio ovaj Kiss X Sis...
:rotfl: :pray:
@Arby: Bilo je pitanje vremena samo, tko zna kak će se dalje situacija razvijat.
-
Pretpostavljam da mnogi prije kupnje određene mange idu najprije provijerit scanove na netu, da se uvjere dali šta valja tako da ne vjerujem da će to učiniti jer bi moglo utjecat na njihov profit. Osim toga... teško da će se nešto zaustavit dok jednom dospije na internet.
-
-
Pogledao epizodu 3 K-On!!
ZA HOO! :)
Lijepa epizoda s Ritsu u centru pažnje. Moram reći da ju sve više lajkam. <3
Inače, fora je vidjeti reference na rl izvođače, koje će se izgleda nešto češće pojavljivati u ovoj sezoni...
Also, Yui: "Communication" .. like..."Jakajakajanjanjakajan JAKAJAN!!!* (*looks at Ricchan)"
:P
I ona scena s njom kako bulji u akvarij na početku... Nosić. <3
-
4Chana baca mračan spin na K-on. :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_bce8366c.jpg
this is the real yui who sits in the corner all day imaging her life with the light music club which was all just in her head...