Nisam ja rekao da je St. Anger kvalitetan album, ja sam ga stavio samo na listu kao usporedbu kako se Metallica mijenjala.= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
Printable View
Nisam ja rekao da je St. Anger kvalitetan album, ja sam ga stavio samo na listu kao usporedbu kako se Metallica mijenjala.= Citat =:
St. Anger po meni nije los album (St. Anger, Frantic, Some Kind Of Monster...), ali naj mi je Master Of Puppets= Citat =:
Izvorno postao Om3G@
sranje= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
inače kakvi su vam Six Feet Under :pray: :pray:
meni su zakon
http://youtube.com/watch?v=5TSHDThKdzY& ... ed&search=
ovo je bolja stvar= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
_pJkeZwvru8
i to je jedina koja mi se od njih sviđa
prejebena solaža pred kraj :pray:
nedavno su imali konc u zg-u
Six feet under? Ona pjesma, dead man walks.. ima li tak što=?
metallica je jedan od najkvalitetnijih metal bandova šta je i istina,oni su bogovi,ali to da se oni nisu povodili za fanove nije istina,a tome je dokaz svaki album nakon black albuma,jer su skužili da se onakav stil sviđa ljudima ( black je dan danas jedan od najprodavanijih albuma svih vremena ) i zbog toga su otišli tim putem, a konačna kreacija toga je bila St.Anger kojim su se htijeli približit grupama poput LP i limp bizkitu,znači n00b metal grupama, inače st. anger je drek od albuma,ali ce biti zakon početniku u metalu.Šta se tiče maidene,nisu im svi albumi an isti kalup(neki su,ok) ali usporedi albume The Number of the beast,Power Slave,7nt SOn of 7nt son,fear of the dark,x-factor i brave new world, i vidjet češ da ti albumi nisu približno isti.
EDIT - još bi nadaodao nešto na onu rečenicu akd je neko reko da se maideni hvale da su brzo napravili anjnoviji album,da istian napravilu su ag ful brzo ali nisu radili ko metallica više od 5 godina ( st. anger ) koji je na kraju uspio sranje,album koji nije metallica.Maideni su u nekoliko mjeseci napravili album hvale vrijedan jer je stvarno odličanm,kao i svi ostali njhiovi albumi
Ok, ovo je definitivno komentar koji te je okarakterizirao kao čovjeka koji ne razumije kvalitetan metal. Kao što rekoh prije, slažem se sa time da unutar metala (kao u ostalom i svugdje drugdje) postoji hrpa kretena koji ga sviraju, a još veća onih koji ga slušaju. Onaj tko lupa glavom ko retardirani kreten i sluša ono roktanje i zavijanje po mom mišljenju i nije metalac. Metalac je osoba koja uz melodiozne ali opet energične pjesme voli smislene i duboke textove. Kažeš tko nije nikada napisao ljubavnu pjesmu nije čovjek. Što je to ljubav? Ja sam ljubavnu pjesmu čuo možda 2-3 puta u životu, a znaš li zašto? Ako upališ mtv 99.9% pjesama ima sadržaj NAPALJEN/A SAM + SVIĐAŠ MI SE JER SI ILI ZGODAN/NA ILI BOGAT/A + TREBA MI DROGA IL ALKOHOL DA UŽIVAM U ŽIVOTU = AJMO NA NEOBAVEZAN SEX! Sramota! A čitajući ljubavnu poeziju nisam naišao na neki drugi zaključak. Mislim da je mnogo razboritije svoje frustracije sjebanim svjetom u kojem žibimo izraziti inteligentnim textom, a ne šmajserom ili nožem. Veliš tebi je u životu ok. Drago mi je za tebe, jer to ili znači da živiš lakše nego 80% građana ove zemlje, ili si totalni konformist, a ti gutaju ama baš sve...= Citat =:
Izvorno postao Om3G@
I na kraju sam si sebe pokopao izjavom da metallica jedino valja, tj. jedino vlja tebi. Osobno volim metallicu, ali ako je voliš i ti, onda voliš i pjesme kao metal militia, sanitarium, blackened ili možda fade 2 black? Ako je tvoj odgovor da, onda uživaš u onim pjesmama koje govore upravo o onome što smatraš glupim...
'nuff said.
O bože, metallica uopće nije fora. Oni su prvo bili pičkasti metalci, ono, svirali s orkestrima i to, za što ne kažem da je loše u globalu (ManOwaR), ali mi se njihovo nije svidjelo. A sad su komercijala. I svo to vrijeme su imali u prosjeku po jednu ili dvije dobre pjesme op albumu. S druge strane jedan Helloween ima u prosjeku bar 4, a HammerFall i više sjajnih pjesama po albumu (izuzetak je Threshold), te uopće nisu usporedivi s Metallicom.
A o onim temama metala, mislim da se kod pjesama uopće ne moraju vagati ni tekst ni teme. Tako ja naprimjer jaaako volim bend Mägo de Oz i sjajni su mi, no ne shvaćam ni jedan njihov tekst jer su na španjolskom. Ali iskreno, to mi nije ni važno, jer je muzika super. Samo da se zna, imam sve Shitallicine albume pa znam o ćemu pričam.
To sto je St.Anger izasao 6 godina nakon poslijednjeg albuma, Reloada (Garage Inc. ne racunam iz ocitih razloga) ne znaci da se u to vrijeme radilo na njemu. Znas, glazbenici imaju turneje tu i tamo, a znaju si i uzeti godisnji kad im sve lagano dopizdi. Na St.Angeru se radilo oko godinu dana, no da, album je smeche.= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
Slusaj, ako band napravi nekoliko pjesme s takvom tematikom, moze se reci da iznose svoje misljenje. Ako forsiraju non stop, to je vec pretjerivanje. Metallica takodjer ima pjesme kao Bleeding me, Outlaw Torn, Mama Said, itd...= Citat =:
I na kraju sam si sebe pokopao izjavom da metallica jedino valja, tj. jedino vlja tebi. Osobno volim metallicu, ali ako je voliš i ti, onda voliš i pjesme kao metal militia, sanitarium, blackened ili možda fade 2 black? Ako je tvoj odgovor da, onda uživaš u onim pjesmama koje govore upravo o onome što smatraš glupim...
Pogledaj oko sebe...= Citat =:
Onaj tko lupa glavom ko retardirani kreten i sluša ono roktanje i zavijanje po mom mišljenju i nije metalac.
Inace, ogradjujem se od ovakvih svrstavanja. Mislim, nista protiv metalaca, ali ne zelim si uskratiti ostalu kvalitetnu glazbu.
Mozes navesti par takvih pjesama?= Citat =:
Metalac je osoba koja uz melodiozne ali opet energične pjesme voli smislene i duboke textove.
Sign of the cross :
Eleven saintly shrouded men
Silhouettes stand against the sky
One in front with a cross held high
Come to wash my sins away
Standing alone in the wind and rain
Feeling the fear that is growing
Sensing the change in the tide again
Caught by the storm that is brewing
Feel the anxiety hold off the fear
Some of the doubt in the things you believe
Now that your faith will be put to the test
Nothing to do but await what is coming
Why then is god still protecting me
Even when I don't deserve it
Thought I am blessed with an inner strength
Some they would call it a penance
Why am I meant to face this alone
Asking the question time and again
Praying to God won't keep me alive
Inside my head feel the fear start to rise...
They'll be saying their prayers
when the moment comes
There'll be penance to pay when it's judgement day
And the guilty'll bleed when the moment comes
They'll be coming to claim,
take your soul away
The sign of the cross
The name of the rose...
a fire in the sky
The sign of the cross
They'll be coming to bring the eternal flame
They'll be bringing us all immortality
Holding communion so the world be blessed
My creator my God'll lay my soul to rest
[Chorus]
Lost the love of heaven above
Chose the lust of the earth below
Eleven saintly shrouded men
Came to wash my sins away
----------------------------------------------------------------------------
iron maiden - revalations
O God of earth and altar
Bow down and hear our cry
Our earthly rulers falter
Our peolple drift and die
The walls of gold entombe us
The swords of scorn divide
Take not thy thunder from us
But take away our pride
(g. k. chesterton: english hymnal)
Just a babe in a black abyss
No reason for a place like this
The walls are cold and souls cry out in pain
An easy way for the blind to go
A clever path for the fools who know
The secret of the hanged man - the smile on his lips
The light of the blind youll see
The venom that tears my spine
The eyes of the nile are opening - youll see
She came to me with a serpents kiss
As the eye of the sun rose on her lips
Moonlight catches silver tears I cry
So we lay in a black embrace
And the seed is sown in a holy place
And I watched and I waited for the dawn
The light of the blind youll see
The venom that tears my spine
The eyes of the nile are opening - youll see
Bind all of us together
Ablaze of hope and free
No storm or heavy weather
Will rock the boat youll see
The time has come to close your eyes
And still the wind and rain
For the one who will be king
The watcher in the ring
It is you
--------------------------------------------------------
For The Greater good of god - Iron Maiden
Are you a man of peace
Or a man of holy war
Too many sides to you
Don't know which anymore
So many full of life
But also filled with pain
Don't know just how many
Will live to breathe again
A life that's made to breath
Destruction or defense
A mind that's vain corruption
Bad or good intent
A wolf in sheep's clothing
Or saintly or sinner
Or some that would believe
A holy war winner
They fire off many shots
And many parting blows
There actions beyond a reasoning
Only god would know
And as he lies in heaven
Or it could be in hell
I feel he's somewhere here
Or looking from below
But I don't know, I don't know
Please tell me now what life is
Please tell me now what love is
Well tell me now what war is
Again tell me what life is
More pain and misery in the history of mankind
Sometime it seems more like
The blind leading the blind
It brings upon us more famine, death and war
You know religion has a lot to answer for
And as they search to find the bodies in the sand
They find its ashes that are
Scattered across the land
And as the spirits seem to whistle on the wind
A shot is fired somewhere another war begins
And all because of it you'd think
That we would learn
But still the body count the city fires burn
Somewhere theres someone dying
In a foreign land
Meanwhile the world is crying stupidity of man
Tell me why, tell me why
Well tell me now what ware is
For the greater good of god [8x]
For the greater good of god [8x]
He gave his life for us he fell upon the cross
To die for all of those who never mourn him
It wasn't meant for us to feel the pain again
Tell me why, tell me why
-----------------------------------------------------------
Iron Madien - Virus
There's an evil virus that's threatening mankind
Not state of the art, a serious state of the mind
The muggers, the backstabbers, the two face elite
A menace to society, a social disease.
Rape of the mind is a social disorder
The cynics, the apathy oneupmanship order
Watching beginnings of social decay
Gloating or seering at life's disarray
Eating away at your own self esteem
Pouncing on every word that you might be saying
Superficially smiling a shake of the hand
As soon as the back is turned treachery is planned
Watching beginnings of social decay
Gloating or seering...at life'ss disarray
When every good thing?s laid to waste
By all the jealousy and hate
By all the acid wit and rapier lies
And every time you think you're safe
And when you go to turn away
You know they're sharpening all their papers knives
All in your mind
All in your head
Try to relate it
All in your mind
All in your head
Try to escape it
Without a conscience they destroy
And that's a thing that they enjoy
They're a sickness that's in all our minds
They want to sink the ship and leave
The way they laugh at you and me
You know it happens all the time
All in your mind
All in your head
Try to relate it
All in your mind
All in your head
Try to escape it
The rats in the cellar you know who you are..x4
Or do you?x4
Watching beginnings of social decay...
-------------------------------------------------------
evo ovo je par primjera ali ih mogu još dosta navest ali mi se neda kopirat lyricse
Poslušaj: Blind Guardian: Nightfall (tema je SIlmarillion)= Citat =:
Judas Priest: Hell Bent For Leather (najbolja NWOBHM pjesma)
Helloween: Twilight of the Gods (neka SF tema, sjajna melodija)
ManOwaR: Warriors of the World (tipična power/medieval tema)
O FUCK... jebote...= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
Vecina vas pljuje po Loadu i Reloadu, ali tim albumima je Metallica dala do znanja da nije komercijala. Bili bi veca komercijala da su nastavili svirati heavy metal ili trash metal, odnosno ono po cemu ih je publika zapamtila. To bi znacilo da su isli ma cijedjenje love od "fanova", ali ovako su u dva albuma dusu otvorili i na jedan lagan nacin dokazali da su sazrijeli i da su daleko od neinteligentnih i nekreativnih glazbenika.
Oni koji kazu da im su im Load i Reload prelosi albumi, vjerojatno ne vide u nijednoj glazbi umjetnicku crtu, vjerojatno su jos djeca na pjesmama tipa "udri" i tim nabijenim svarima. Da me ne biste krivo shvatili, slusao sam Metallicu od 5. razreda osnovne i prestao tek prije dvije godine. I smatram da su neke njihove trash metal stvari jednostavno remek-djela (One, To Live is to Die, Orion,...). Ali ako ne vidite nista u Loadu i Reloadu, onda se niste glazbeno razvili.
A sto se tice St. Angera...
Ovak, cini se da nemas pojma kako se osjecas dok nesto slusas. Kao prvo, St. Anger je nastao kao progres i cista je nabijacina bijesa, namjerno nekreativan, neuredan. E sad, los je zato jer nema solaza? Pa gle decko, solaza je dio pjesme koji te spusti na zemlju, koji ti da oduska, cini te sretnim. A posto je St. Anger album koji te mora uciniti da popizdis, jasno je zasto nema soloa - - mislis da oni to ne znaju.
Metallica se nikada nije mijenjala zbog fanova, mijenjali su se izricito zbog sebe, jer oni su jednostavno glazbenici koji su kao mladi uplovili u vode iz kojih se kasnije ne mogu vratiti i preko Loada i Reloada su porucili ljudima sto misle o metalu opcenito.
Metallica je totalno kreativna i rade sa svih strana - - npr. Meteora, album Linkin Parka, je velikim dijelom produkt Metallice.
Kuzis?????
Umjetnici su zato jer su stekli status da mogu napraviti sto zele i nije vazno oce se to prodavati i boli ih kurac za to oce li im neko kao ti ista pricati - - vidis??? Nema obaziranja na fanove!!!!!
Ja ne volim sve pjesme od Metallice. Normalna stvar. Ali ja govorim o njihovom kretanju kroz glazbu.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Ljubavne pjesme?
Ja ti to gledam ovak: jebes ljubavnu pjesmu ak ne znas pisati tekstove! Znaci da ja kad kazem jebes bend koji ne zna napisati ljubavnu pjesmu ne ocekujem da napisu nesto kao christina aguilera, justin timberlake, vec mislim na pjesmu od koje ces se osjecati interno bolje! A u qurac.
Ne da mi se vise raspravljat, jer se ne znate opravdati!
Ovo s ljubavi se slažem. Pametni postovi.. :D
Iako, su meni dobre gotove sve pjesme od Metallice.. A metalac mora biti osoba koja sluša metal, i zna ponešto. Ništa više.
da oni nisu komercijalni, boli njih kurac za novac zar ne ? zato svako toiko pizde i tuže naokolo radi piratije.
nisam sad ja kriv šta se meni i većini st. anger ne sviđa,jer stvarno mi album je glup i većina mojih frendova je razočarana tim albumom, to šta su oni postali drugačiji nakon blacka je to šta su komercijala jer je glazba točno se vidi da je prilagođena svima i onima koji slušaju rap,pop,country itd.Ja nikad nisam popljuvao load i reload,ali sam popljuvao st. anger. I nemoj mi govorit da metallciu boli kurac za sve,njih je počelo nažžalost brigat samo to kako ce zaradit brzo lovu na ono malo fanova šta je ostalo i na onima koji se prave da slušaju metal
Daj, "onima koji se prave da slusaju metal", nismo 12ogodisnjaci koji se svadjaju "ja sam veci metalac od tebe", itd.
Uostalom, tesko mi je dati argument osobi koja se orijentirala na samo jedan pravac glazbe. Prosiri malo svoje shvacanje glazbe pa ce ti se neke stvari u koje se danas kunes ciniti totalno smijesne.
I ja sam nekad govorio da mi je Metallica najbolji band i da ce tako ostati (osnovna), sad znam da ne postoji najbolji band niti najbolji tip glazbe, samo onaj u kojem iskreno uzivas.
Jedna od najbolji rečenica ikada! :pray:= Citat =:
na rap pravac se ne mogu orijentirat jer mi ne valja,ne paše mi dobro,ne volim onakav ritam i onakvo pjevanje,to vrijedi i za hip hop= Citat =:
na pop glazbu se ne mogu orijetirat također jer su sve pjesme na isti kalup i to danas je šrot od glazbe,pjevaju na playback i namještaju im glas.Jedino neki put moram slušat tu glazbu u autu kad se vozim i stvarrno neki put bude dobre pjesme,ali da bi ih slušao,ne bi,jer to nije moj stil
na narodnjake se necu orijentirat jer mi nije gušt slušat zavijanje glupih ceca kojo dok pjeva nabijaju crnački kurac u dupe pa imaju onakav usran glas a riječi pjesam su svedeni na to kako ju je neko pustio pa se je išla,pošto je seljakuša, jebat s ovnom.
techno nisam orijetiran jer to ne smatram glazbom,zbog tih tehnikalija i to,a i živcira me to stalno ponavnaje i no "pjevanje"
rock obožavam jer stvarno to je odličan pravac glazbe,pjesme su odlične imaju svega,one koje te smire daju nadu itd.
EDIT : ja nisam nikad kazao da su maideni najbolji na svjetu ( ok jesam) ali za mene su oni bogovi,jer stvarno glazba koji oni rade,to je nešto uzvišeno za mene i glupo se je prepirat koji je najbolji metal band jer svaki band koji je nešto učinio za etal i doprinijeo razvoju metala i nadahnuo mnoge mlade metalce koji su kasnije postali poput njih,te bandove treba cijenit,volio ih ti ili ne
:pray:= Citat =:
Totalno se slazem.
Mislim da je svaki suvisan komentar nepoteban!
Ne znas se opravdati!= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
[quote=Om3G@]Ne znas se opravdati![/quote:3617oro4]= Citat =:
Izvorno postao "St. Jude":3617oro4
ma daj ne seri u pizdu materinu dosadan si s tim filozofiranjem,ako ti se metal ne sviđa nemoj ga slušat ! Ti stoji možda koji blacker s hamerrom u ruci i prijeti ti da moraš slušat metal ? ne stoji ! pa zat oen trebaš slušat metal ! dobro budala manje koja ne sluša metal,iionako ih imamo dovoljno koji prljaju to ime,ako ti se ne sviđaju jebene lyrcsi tih pjesma onda ih nemoj slušat !! IDI SLUŠAU JEBENI U2 ( odličan band, i ja ga slušam) i njihove pjesme ili slušaj stare pjesme britney spears dok se nije prokurvala dok je govorili o nevinoj ljubavi,ako ti se to ne sviša idi dilat drogu maloj djeci ispred škole i onda to izrepaj,a ako ti se ne svišđa to kupi jebeni pištolj s novcem koji si zaradio na drozi i idi u narodnjački klubi pridruži im se,a ako ti se niš od toga ne sviđa lagano si prosviraj glavu i učini meni uslugu da ne moram čitat tvoja usrana filozofiranja,jer ja se ne trebam nikome ovdje opravdavat, a najmanje cu se opravdavat onome koji više ne sluša metal pa sad sere protiv njega.idi se pridružit onda white metalcima i pastoru željku i onda širi poruku mira putem WHITE METALA !!!
Molio bih vas da se smirite i prestanite tako citirati.
Zanimljiv scenario. :)= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
Problem je u tebi, bojis se otvoriti glazbi i uglavnom pricas o necemu o cemu nemas pojma. Meni si pokusavao objasniti neke stvari vezane uz glazbu koje da procitas za nekoliko godina bi se krstio. Uglavnom, necu slusat metal jer mi se trenutno ne slusa. Uglavnom, sad si sveo raspravu na to tipa - - "OK, ja slusam metal, a tebi ak se svidja nemoras slusat" samo da bi se rijesio objasnjenja za koje nemas argumente...= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
Evo,bilo je vrijeme da počnem editirat postove.
inače evo malo labinske undergorund metal scene.
abraksas - http://www.labinhardcore.com/abraksas.php
dosta ok glazba,ali vokal mi ne valja
Acer Potor - http://www.labinhardcore.com/acerpotor.php
i meni najjebeniji na labinsoj sceni Mors Ulimate Ratio (M.U.R) -
http://www.labinhardcore.com/mur.php
http://www.labinhardcore.com/mors-ultim ... /home.html
A kaj ti koji kurac imaš protiv White Metala. Jedina razlika između WM i inog metala je u tome što su White Metalci za razliku od bolesnih sotonjara normalni i ne troše svoje živote na štovanje zla i na pretvaranje da su neznam kakvi bistovi ili zlikovci dok su zapravo u duši ksenofobične pičke koje se boje cijeloga svijeta sve dok si ne stave masku i počnu vrištati i derati se ko životinje. A pastor Željko je zakon čovjek, šteta što nije velečasni. Uostalom, i Rafo je slično završio, čovjek se preporodio i sada svira u nekoj crkvi i šta mu fali? Ništa.= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
[quote=Sajmon Drimr]A kaj ti koji ***** imaš protiv White Metala. Jedina razlika između WM i inog metala je u tome što su White Metalci za razliku od bolesnih sotonjara normalni i ne troše svoje živote na štovanje zla i na pretvaranje da su neznam kakvi bistovi ili zlikovci dok su zapravo u duši ksenofobične pičke koje se boje cijeloga svijeta sve dok si ne stave masku i počnu vrištati i derati se ko životinje. A pastor Željko je zakon čovjek, šteta što nije velečasni. Uostalom, i Rafo je slično završio, čovjek se preporodio i sada svira u nekoj crkvi i šta mu fali? Ništa.[/quote:2p0l1mot]= Citat =:
Izvorno postao "St. Jude":2p0l1mot
JA NEBI IMAO NIŠTA PROTIV WHITE METALA DA NE SERU PROTIV OSTALOG METALA !!! ŠTA TAJ POSROT ŽELJKO IA SRAT PROTIVCIJELOG METALA AKO JE ON BIO PSIHIČKI BOLESTAN I ONDA JE NAŠAO ISUSA I PREPORODIO SE ( ŠTA JE SUPER,KAD SE ČOVIJEK IZGUBI DA NAĐE NADU U ŽIVOT I POSTANE NOVA BOLJA OSOBA )A ALI NE TREBA ZATO SRAT PROTIV METALA KOJI NIJE SOTONISTIČI I PROMICAT SVOJE WHITE METAL IDEOLOGIE KAO DA JE SAV OSTALI METAL ZVAN SVJETOVAN METAL OD SOTONO JER NIJE,NISU SVI METALCI LUDI DA IDU KLAT ŽIVOTINJE I KLANJAT SE SOTONI,JER TO NISU NI METALCI NI SOOISTI TO SU FEJKERI, A NJIH MRZE I SOTONISTI I METALCI ! PROTIVPASOTRA ŽELJKA NE BI ImAO NIŠtE DA ON NE SERE PROTIV METALA I SErE DA JE WHITE METAL SAMO DOBAR METAL !!
SUTRA ĆU TOM ČOVJEKU POSLAT EMAIL DA NAPIŠEM SVOJE MIŠLJENJE O TOM ŠTA SE ON NASRAO KOPIJU EMAILA CU OBJAVIT OVDJE AKO I NJEGOV ODGOVOR AKO MI ODGOVORI
Ste vas dvojica ikad čuli za image (imiđ) izvođača? :|
st.jude,daj se smiri...ovo se može najbolje riješit na miran način,a ne ovako..
dobro smirit cu se,nešto sam nadrkan danas,idem gledat invaziju
sajmone,ako sam te uvrijedio glede religije stvarno sorry,nisam te htio uvrijedit.prihvaćaš ispriku ?
Sajmon Drimr go and kill yourself
@ st.jude - al ti stvaro prečesto imaš izlijeve bijesa (čitaj : uključen CAPS LOCk.. pa smiri se malo :wink: )
Sajmon Drimr,sry covjece,ali svakim novim postom sve vise pokazujes da nemas pojma i vidi se da si silovani kršćanski mozak kojem nema spasa
ti si legenda...= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
samo nemojmo da se ova team pretvori u neko judeo-krscansko/antipogansko-sotonističko sranje :roll:... drz´mo se metala.
Ovo je ludo, hanza, simon i jude se prepiru. Problem je u tome što je pojam metal stvarno postao pre opširan i mnogo toga se trpa u isti koš. Meni recimo black i heavy niikako ne idu zajedno, ali tko sam ja da sudim?
ma ne prepirem se ja.do nekog momenta mogu biti tiho,al dok neko počne gluposti pisati onda popizdim
Ja sam silovani kršćanski mozak? St Jude prihvaćam ispriku, ali primjećujem da poistovjećujete pastora Željka sa pravim WM izvođačima. Taj čovjek je samo na neki način majstor propagande, dok pravi WM bendovi poput npr POD-a uopće to ne nameću u svojim pjesmama i na koncertima, već to izjave kojiput na presicama, intervjuima i negdje uglavnom piše na njihovim ofišal stranicama, tek toliko da se zna. I ja stvarno ne vidim šta je u tome loše.
A ako mislite da sam ja reko da je sav WM bolji od svog ostalog metala onda ste negdje nešto krivo pročitali. Naime, nažalost nijedna WM grupa ne spada niti u mojih 25 najdražih, i jednostavno moram priznati da su neke WM grupe kao npr. WhiteCross totalno sranje i uopće nisu dobre. S druge strane, ima i dobrih ali mi jednostavno ne leže.
A nemojte toliko srati po kršćanstvu jer ako baš hoćete, i Blind Guardian(Hansi Kursch), i vaš ljubljeni Iron Maiden(Nicko McBrain) imaju članove kršćane, Alice Cooper je kršćanin, Tom Araya iz Slayera (!) je rimokatolik.
Sincerely yours, Sajmon the Catholic
prvo ime blind guardiana je bilo lucifers heritage,a araya će definitivno gorjeti u paklu zbog mjuze koju radi.mislim,kakvi su to kršćani,a u svojim pjesmama seru po tome kršćanstvu? ma ajde...
U tome i je stvar, ne treba se pjesme shvaćati toliko jako ozbiljno. Pobogu i ja se znam zajebavati s tim stvarima, ne odem na misu po 3 mjeseca, nisam se dugo ispovjedio, pjevušim Sympathy for the Devil itd. Ali u svom srcu (sad me ismijavajte koliko hoćete) ja vjerujem u Boga i nikad se to neće promijeniti. Uvijek ću vjerovati, i nikad se neću za stvarno okrenuti zlu.
Inače, čak je i gitarist grupe Deicid koji imaju teške sotonjarske stihove rimokatolik. how funny is that? :rotfl:
Ali morate shvatiti da u mojoj vjeri za sve postoji pokora i razlog, te da nitko neće gorjeti u paklu ako je pjevao neke pjesme sotonističkog sadržaja, za sve je dovoljna samo pokora...