[quote=cp.marduk]ma nije los ali triba se nafarmat za skadi[/quote:2mbfehx5]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":2mbfehx5
Bash tako :roll:
Printable View
[quote=cp.marduk]ma nije los ali triba se nafarmat za skadi[/quote:2mbfehx5]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":2mbfehx5
Bash tako :roll:
[quote=Systematic Rewerse][quote="cp.marduk":3rbann10]ma nije los ali triba se nafarmat za skadi[/quote:3rbann10]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":3rbann10
Bash tako :roll:[/quote:3rbann10]ona meni nije neki farmer i dosta tesko pare dobija a za skadi treba 7.2k golda ak se ne varam pa skoro nikad neidem s njom na skadi a 5v5 njoj je najjaci item lothars edge kao sto je cp reko
Istina da se treba nafarmati, ali kad krenem igrati i vidim u prvih 10-ak min da bi mogao doći do skadija onda to i napravim, a ako ne onda nešto drugo!
Stygian i Lothars su ok za nju.
btw ste vidjeli par "velikih" imena koji su uhvaceni sa map hackom ? tt
TeG.Freezer, TeG.Kanga i nash igrac Baric-_- :(
a sto je map hack?
hack koji ti omogućava da vidiš sve na mapi!= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
Svi koji koriste bilo kakav hack bi trebalo za jaja objesit... :twisted: ne kuzim koja je fora igrat s cheatom :? .Pa ako koristis cheat znaci da si uber los i da nemozes pobjedit bez varanja.
Koji je dobar item za liona nakon dagona(a da skill build ide stun,stats pa negdje na 12-13 dignem hex)?
Baš i nije tako... Svi koji su na Ol. igrama koristili steroide su bez steroida bolji od dosta ljudi tamo, uglavnom koriste steroide jer:= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
1.) Žele biti bolji od svih tamo ali uz sav trening nemogu biti
2.) Imaju želju za pobjedom "at all costs"
U igrama je to uglavnom #2, ne igraš za zabavu nego da bi pobijedio.
Sada zvuči kao da cheatam ali da se izjasnim oko toga, ne cheatam ali sam testirao MH da bi vidio kako se otkrije; isto sam tako shvatio da se teško otkrije MH ako ste ga pametno podesili. Moguće je podesiti nemogućnost klikanja unita koji bi vam inače bili u fog of waru... Prekrasno... U FPS-ovima ne testiram cheatove jer nema smisla :yuck:
EDIT: Za sat vremena ću editirati post da vam kažem ono o VS
---
Nije baš sat vremena ali eto... VS nije carrier i služi za swapanje, jedna varijanta je da joj se kupi lothars, kao što je to netko spomenuo, a druga je bilo koji item koji pomaže ekipi, ja osobno volim desolator jer onda carrier radi dosta više dmg-a
Koju god varijantu odabrali osnovni itemi su uvijek boots/4-5 bracera. Sa pet bracera jedan ostavljate na podu kada kupite neki item pa je to možda pretjerivanje. A i nemate mjesta za TP :roll:
evo jedno pitanje...
ako moon riderici kupiš bashera.. hoće li ona s onim svojim "chain" shootovima moći bashat 2 ili 3 creepa ili može bashat samo prvog a ostalima nevrijedi? pošto basher nije orb efect.....
Koliko ja znam samo prvog!
Nece uopce bashat na njoj nerade dmg itemi :)= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
Tri nisi shvatio! Kad luni napraviš neki item s orb efektom ona onda uopće neradi nikakav dmg!
Stoga , ova tvoja izjava ne stoji =
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Kada luni napravis dmg item, ona se zbugga i uopce nemoze napadati sa obicnim attackom, samo sa spellovima. Probaj ^^= Citat =:
Izvorno postao Frky
rekli su da kad se na njoj orb napravi ona nemoze napadat a lik kupi maks of death(item s orb effectom) i napad joj radi i joj se heal bounca :?
Ja sam probao mealstorm i nije radilo nishta x)
gle sys bash nije orb efect... igro sam 6.43 i basho je ali ja nisam uopće gledo jel basha 1 ili kojeg
Nepishe za orb effect. Nego pise ako se napravi bilo koji dmg item da lunin attack nece vishe funkcionirati.= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
smjesta pali hamachi i idemo provjerit ^^
Idem na kavu sad x)
+neradi mi hamachi :P
Probaj sam pa postaj rezultat :)
evo sad sam opet pogledo... napad radi normalno... kasnije javim kojeg basha ^^... see ya
Care :pray: , mealstorm ti je orb efekt!= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Samo kazem da sam njega probao, malo si me krivo shvatio T_T= Citat =:
Izvorno postao Frky
Ko da neznam shta je orb effect shta nije omfg >.<
Jos ce ispast na prosloj stranici da sam rekao da je BASH orb effect xexexe
Nemam pojma kako mi je ovaj post završio na predhodnoj strani != Citat =:
Izvorno postao Frky
:o
Ja sam mislio da neradi nikakav item sto daje dmg. Nikad nisam probavao posto je beskorisno za nju :roll:= Citat =:
Izvorno postao Frky
edit: gle stvarno ima i na predhodnoj starni :rotfl:
Frky from future? :|
[quote=Systematic Rewerse]Ja sam mislio da neradi nikakav item sto daje dmg. Nikad nisam probavao posto je beskorisno za nju :roll:= Citat =:
Izvorno postao Frky
edit: gle stvarno ima i na predhodnoj starni :rotfl:
Frky from future? :|[/quote:2olamy13]
Nemam pojma , stvarno! Citira sam post i pojavio se tamo !
Koji su dobri itemi za onog lika kojemu je ulta da "zaustavi vrijeme" u sferi?
Ja mu slozim nogicu, bashera, burizu i hyperstone.
misliš Faceless Void? Power threads (nogica) mask of maddnes i basheri. Možda nakon 3 bashera ak se stihne skupiš mu assault cruisars (ili kak vec)
power treads,MoM,Butterfly,Hyper,mkb i divine(naravno napocetku napravim 2 bracvera za hp)
sto mislite o furionu kao heroju?skillovi su mu ful raznoliki,ono prvo za neprijateljskog heroja ako pokusa bjezat(ili ako ja bjezim :) ) ,teleport je super kada ga napadnes sa obe strane bazu i summonas treantove,ponekad upali :) i ulti je onako,preskupo za ubijanje creepova,heroju nist ne ucini...
koji su itemi za njega? ja mu u pocetku slozim mekansm, battle fury, crystalis>spojim sa demon edge u ono______,i jos nesto poslije,butterfly ako nadjem golda,ili soul booster pa spojim sa perservance,pa dojde onaj bloodstone ili kako vec...sad sam poceo sa njim,neki savjeti? :|
EDIT: i ofc power treads na pocetku
ranged nema splash....= Citat =:
Izvorno postao Upitni
ja mu radit pt, midas, desolator, nesto za hp i mkb= Citat =:
Izvorno postao Upitni
koji je uopce efekt tog blood stonea... 20% brze se ressas, 40% manje golda, i nekaj se stacka??
i da kojem heroju kupujete maelstorm i onaj mjolnir
= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
I imaš pogled na mjesto gdje si umro (kao da si tamo)!
Razoru!
terrorblade, potm, razor, troll warlorld
Jel se zna kada ce izac AI dota sa ovim novim herojima iz 6.44?
3 bashera su bacanje love, mozes dva napravit, ali poslje zamijenis i jedan od ta dva= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
s 3 bashera si godlike, nitko te nemoze sasuti 1vs1
Može samo treba znati kako!= Citat =:
bolje 2 i nesto za att speed ili dmg, treci je vec rasipanje.= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
da dva bashera i ak se ima para monkey