Wait. I will try to care.
Printable View
Wait. I will try to care.
let me guess. No you still cant give a fuck
Pijem caj javit cu kad zavrsim :D
Koliko bi često trebalo gasit' komp?
Ja svoj restartiram samo radi updatea, inače je 24/7.
edit ustvari preko noći sam ode u sleep nakon nekoliko minuta/sati neaktivnosti
jel tako bolje? ja svoj svakih 3-4 dana gasim skroz, a isto ode u sleep nakon kojih 2 sata preko noći/dana
Pojma nemam jel bolje il nije tbh :D
koristim laptop i gasim ga samo kad ga nekud nosim inace radi nonstop
Kako ukljuciti street view u google earthu?
JEdnostavnije ti je otić u Google Maps.
A tamo uključiš sa strane di je onaj Zoom in/Zoom out slide, gore na vrhu klikneš zlatnog čovu.
Je li svima u zadnje vrijeme Firefox očajno iritantan, ili je to samo meni?
Prije nego što počne bitka browsera, FF sam oduvijek koristio i nikad prije nisam imao problema.
Sada kad tek upalim kompjuter i uđem u njega, freeza se. Nekad ga force closeam, pa opet uđem, pa se opet freeza, pa sljedeći put uspije, ali mi jako popije živce kada ga force closeam, pa neće da uopće više otvori, što me tjera da restartam kompjuter kojem treba vremena da se boota.
Ja koristim firefox 3.5., alles gut :D
Približiš dovoljno blizu (zumiraš) i onda odeš kursorom desno, uzmeš čovu i dragaš ga (lol) do mjesta gdje želiš otić, mal' pričekaš i to je to= Citat =:
Izvorno postao majstoro
edit: meni se Firefox isto freeza, od četvorke pa nadalje svaka verzija :|
Kao sto rekoh, brisite Firefox i instalirajte stariju verziju, 3.x
Dobro vas momak savjetuje.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Kako kome. Meni 6 radi kako spada.
Gledaj, nije dobro stalno držati komp upaljen jer se pregrijava i ona pasta koja čiva procesor od pregrijavanja će se otopiti. Mom rođaku se to dogodilo i morao je kupit novi komp.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Lol, novi komp? A ne samo novu pastu? :D= Citat =:
Izvorno postao CrazySmurf
Meni evo citavo ljeto radi, ugasio sam ga mozda dva puta preko noci. A znam za lika koji nije tri godine gasio komp, drzo neki server na njemu, i nista mu nije bilo.
kolko km ima krug oko jaruna? ak zna ko. po cesti, ne biciklistickom stazom
nvm, 6.3km
Čudan je on :P= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
http://i.imgur.com/L2h6T.jpg
Kako se zove ovaj font?
Impact.
S time da će na kompjuteru koji ne radi ništa nego samo stoji uključen temperatura na procesoru biti mnogo manja nego kad ga se doista uposli, tako da nema prevelike štednje ako ga gasite za svaki drek. Možda je čak najbolja opcija imati uključen automatski sleep koji se aktivira nakon cca. 20 minuta, pa se komp sam gasi.
Da li ima naziv za ono recimo da nacrtam na puno papira nesto(npr covijek koji seta) i to sa palcem povucem pa izgleda kao animacija?
Ima.
Zaboravih ga. >_>
EDIT: Bam!
http://en.wikipedia.org/wiki/Flip_book
vrijede li povratne karte za vlak vise dana? kupim kartu 1.5 i dal povratna vrijedi x dana (recimo do 4og kada bi ja htjeo nazad) il samo sljedeci dan
Kad kupuješ kartu trebala bi te na šalteru pitat jel ti 7 dana za povratnu dosta ili želiš više.
Znači, vrijedi 7 dana. :D
Idk za vlak, ali iz iskustva sa brodovima i autobusima, za prvi smijer moraš točno kupiti za određen dan, ali povratno možeš onda iskoristiti bilo kad u lajk, sljedećih mjesec ili dva.
lajk
lajk
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Je li na Mozilli moguće sortiranje bookmarksa po grupama?
Je, možeš ih u foldere staviti,ako na to misliš
Sorry na double postu, istekao mi edit. Da ne otvaram novi topic, nadam se da će te vidjet ovdje, jel' zna netko što je PhysXLoader.dll? Javlja mi da mo to fali kad pokrenem Metro iz Steama. Igrala sam prije Metro (ne preko Steama) i sve je bilo ok, šta da napravim?
Znam guglala sam već, nije mi ništa pomoglo od toga
Kako nije bokte, samo trebas obrisati physx i instalirati ponovo
Ili ga downloadaj odavde
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... hysxloader
stavi u onaj folder i rijesen problem.
Svega deset sekundi googlanja
Jel ti mene ne slušaš? Probala sam to sve, evo sad sam kao ušla u igru, pa me izbaci i ista stvar. I downloadala sam i isto. Dobro, nije bitno, snaći ću se, hvala
Al smijesno mi je da sam tu znam da bi rijesio stvar za par sekundi