-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Ma daaj, ono je odvratno. Staneš na pol metra od grma i on samo nestane. Hvala bogu sa se to dalo isključiti u finalnoj verziji igre. Nešto najodvratnije što sam vidio. Ako to naprave u Skyrimu, igri iz 2011 ili 2012 (nemam pojma kad izlazi), onda neka idu k vragu xD
-
Pff,siguran sam da ce grafika biti odlicna,ali da budem iskren,vazno je da igra i da briljira u zaista vaznim segementima koji cine igru,ne tamo nekom zbunju i sl. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Pff,siguran sam da ce grafika biti odlicna,ali da budem iskren,vazno je da igra i da briljira u zaista vaznim segementima koji cine igru,ne tamo nekom zbunju i sl. :)
Istina, da. Morrowind je dokaz tome.
A ako ćeš tako, već činjenica da nema koplja, shurikena, crossbowa, darts i sličnih stvari mi govori da će igra po pitanju sadžaja sakati :(
Neam pojma, mislim da su već usrali igru ali opet mislim da će mi se sviditi i da ću je igrati. Jer definitivno će biti bolja od Obliviona, a Oblivion sam konzumiro redovito. Oću reć samo da će moći bolje nego to što će napraviti, u to sam uvjeren :(
-
= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
SOću reć samo da će moći bolje nego to što će napraviti, u to sam uvjeren :(
:?
-
= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
= Citat =:
SOću reć samo da će moći bolje nego to što će napraviti, u to sam uvjeren :(
:?
Uvijek može bolje, šta se duriš :D
To ti potvrđuje činjenica da izlaze tone modova za takve igre stalno :D
-
Nije to nego ja nisam razumio recenicu glupa je skroz.
-
@Lolron, ako ti je Oblivion bio toliko dobar, onda nema šanse da ti ovo neće biti dobro pošto imaš niske kriterije :D
-
Ili bilokoji Elder Scrolls
-
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Istina, da. Morrowind je dokaz tome.
A ako ćeš tako, već činjenica da nema koplja, shurikena, crossbowa, darts i sličnih stvari mi govori da će igra po pitanju sadžaja sakati :(
Neam pojma, mislim da su već usrali igru ali opet mislim da će mi se sviditi i da ću je igrati. Jer definitivno će biti bolja od Obliviona, a Oblivion sam konzumiro redovito. Oću reć samo da će moći bolje nego to što će napraviti, u to sam uvjeren :(
Bethesda ovdje prati politiku "Svako oružje mora imati nešto specijalno" (drugim riječima, niej kao MW gdje su sva oružja manje više ista po koristi). Ako nije specijalno, ne stavljaj to u igru. Odabralo se manje da se lakše balansira. Kako se specijalizacije oružja sada vrše preko Perkova, pretpostavljam da mogu dodati preko DLC-eva nova oružja ako baš žele.
U globalu, količina sadržaja nije cilj dizajna. Kvaliteta sadržaja je cilj. A sad kakva će kvaliteta biti to ćemo vidjeti...
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Lolron, ako ti je Oblivion bio toliko dobar, onda nema šanse da ti ovo neće biti dobro pošto imaš niske kriterije :D
To je i jedino što me veseli :D
-
Moja jedina zelja je da ubace,recimo,ogranak Imperijalne legija koja je sluzila u Skyrimu,ne moraju da budu fancy i vazni,naprimer,moze da ih bude malo,ali da sa njima mogu da caskam o Oblivion crysis-u,Imperiji,legiji i svemu tome,da imaju one 'Roman Empire' stitove i oklop.
Kakav bi to udar nostaligije bio, :) Odmah bi se mentalno prebacio u Ebonheart,Vvardenfell.
-
Bit će i dunmerski grad, so there's that.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Mirogamemasta, to je i mene jebalo u Oblivionu, ali ima modova koji to peglaju tako da izgleda prirodnije i bolje. Po meni su esencijalni pošto bez njih izgleda odvratno.
Googleaj Distant LOD Texture, ziher ćeš naći nešto.
I da, slažem se sa Akulom.
Kad sam vidio tu sliku rekao sam sam sebi da bi bilo vrijeme da si nađem neki mod za to. Budem probao onda, thanks.
Sad sam na južnoj strani Cyrodiila pa mi nije hitno.
Sto se oruzja tice zbilja bi bilo super da dodaju koplje i shurikene itd.
Nisam siguran da li u Oblivionu postoji uopce kakvo unique oruzje ili armor. Mozda bi mogli tako nesto dodati.
Najbitnije po mom misljenju je da naprave dobar redizajn destruction spellova. Spelovi su monotoni u Oblivionu. Spellovi istog tipa su svi isti, mijenja se samo ime i jacina.
Treba dodati chain lightning, firewall, teleport, finger of death... :D
Sad sam se sjetio... ako cemo moci sa cone of cold da zaledimo dio vode pa da pređemo preko nje... :pray: jaooo
-
= Citat =:
Nisam siguran da li u Oblivionu postoji uopce kakvo unique oruzje ili armor.
Postoji, zapravo sve nagrade za Daedric Lord questove.
-
Aha... to jos nisam pokusavao rijesavati. Ostavio sam to za poslje.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ovo je nešto epsko i bolja reklama za Skyrim nego bilo kakav trailer. :D
-
Ček, a onda je radnja u Skyrimu prije prethodnika? Mislim ako ima zmajeva i to.
-
Skyrim je 200 godina nakon Obliviona.
-
Da,ali se stamena grada Imperije idalje drzi.Long burn the dragonfires!!
-
-
Zgrabite slike dok su još na prvoj stranici. Što više vremena prođe to će ih biti teže naći.
http://www.tesnexus.com/imageshare/
-
One breze izgledaju blurano (valjda zbog depth of fielda), ali ako zanemarimo blur, izgledaju foto realistično :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Jesu to slike iz obliviona ili skyrima?
-
To su slike iz svačega što netko uploada...
-
-
Teksture kamena u tamnici, modeli zombija i ova magla na vrhovima planina bodu u oči svojom ljepotom.
-
To su slike iz skyrima.. i vidi se malo po njima, tj.. kada se stvarno malo bolje zagledas recimo u sliku sa zombijima.. da grafika bude imala svojih mana i da likovi nemaju nesto puno detalja.. ne savrseno kao Crysis... ali to meni nece biti ni vazno.
Koliko vidim po slikama.. u globalu svidja mi se i jedva cekam..
Na jednoj slici vidi se unistena breza.. kao rasjecena na nekoliko dijelova, jel to neka naznaka da se mogu unistavati drveca kao u crysisu... mozda s macem ili raznim magijama.. hehe.. To bi bilo zanimljivo.. :pray:
-
Đabe ti je to sve ako opet useru kretanje likova.
-
Postane sve teže kada pogledam ingame footage :(
Novembar i to ako ne budu odgodili.
-
Prava grafika za RPG,pretezno blage boje,uglavnom hladne,teksture su odlicne,dizajn jos bolji,ma ja sam odusevljen.
-
Izgleda dobro, ali ni približno impresivno ako što MW i OB izgledali u svoje vrijeme. Dobro, sada možda i porade na IGRI. :)
-
Ovi sreenovi mi se čini da su sa konzola. Teksture likova su dosta slabe, daleko od tesalizacije kakvu ima DX11 grafika na PC-u.
Inače, dojam mi je solidan. Al kako rece Arby, ne onako dobar kakav je bio s Oblivionom.
-
Pa da to sam i ja primijetio za slike.. vjerojatno su s konzola ali opet i da tako bude.. super ce biti.
Istina Oblivion sam cekao kao macka misa.. te slike prirode su bile fenomenalne, takav dojan sada nemam za skyrim.. ali kao sto sam rekao to mi vise nije toliko vazno..
-
Meni se sviđa grafika, volio bi da vegetacija ima nešto više volumena, ali ne sumnjam da će biti oku vrlo ugodna. Samo da naprave kvalitetan sadržaj, tako da dobiješ želju preseliti se u Skyrim :D
-
Dobro sve to izgleda, ali za džaba ako će se likovi kretati ko da imaju metlu u guzici.
-
05.03. dolazi gameplay trailer, onda ćemo vidjeti.
-
@Neven <R>
Tko to kaze da ce se likovi lose kretati.. Sigurno nece biti kao Oblivion, kao sto su reklu engine je nov.. Pa normalno de ce promijeniti kretanje likova i napraviti da to bude fluidnije i prirodnije..
-
Bio je i novi engine za Oblivion u odnosu na Morrowind pa svi znamo kako je to ispalo...
-
Dobro, u Morrowindu je stvarno bilo katastrofa kretanje. Ko da su likovi retardirani.
-
Problem nije u engineu, već u Bethesdinom nesposobnom animacijskom timu.