meni se i u landscape normalno vidi :S
Printable View
meni se i u landscape normalno vidi :S
Jebemu pa kaj imam toliko sreće da samo mene ovo jebe :cry: Jel moguće da je do 2.2.1 sustava!? Fear, kako je kod tebe!?
Tražim po internetu i nigdje ne nalazim takav problem :(
Meni isto normalno :/
@Bartuc_ kod mene je ista stvar kao i kod tebe, sjećem se sličnog bug-a na 2.1 verziji dok sam pisao memo, nestalo je kada sam prešao na novu verziju ali ovaj glitch nisam primjetio sve do sada.
Znači da je do 2.2.1 sustava :( Samo mi je čudno da se nitko ne žali na to pošto zbilja nije mala stvar!? Uopće nemreš koristiti landscape na forumima (možeš ali nije praktično). Privremeno rješenje mi je da odem na new post, izađem na desktop, otvorim poruke i tamo napišem post pa select all + copy te se vratim u forum (hvala bogu na multitasku) te okinem paste :D
Probao sam skinuti Gingerbread tipkovnicu, koja je btw. PRE PRE SEXY, ali niti to ne pomaže. Sada sam skinuo Smart Keyboard Pro i budem vidio da li bu to kaj pomoglo. Mada mislim da nije do keyboarda pošto baš jebe auto centriranje na ovim text boxovima. Morali bi napraviti da se post ne piše u text box od foruma već da se otvori text box u sklopu preglednika ili sustava/tipkovnice...
Javim kakav je Smart Keyboard Pro...
RAAAAAAAAADIIIIIIIIIIIIIIII :pray: :pray: :pray: E, program je MUST HAVE :O= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Imate na odabir iPhone, Galaxy, Android, HTC i još GRO stilova tipkovnica. Ima nativnu podršku za HR jezik, količina customizacije je nevjerojatna, možete podesiti tipkovnicu do najsitnijeg detalja. Nešto fenomenalno :pray:
Oho super, onda cu ga staviti, makar sam se sad vec navikao na galaxy tipkovnicu i zadovoljan sam :D
Imaš i Galaxy skin, drito izgleda kao original, ali možeš srediti onako kako želiš pošto ima jedno 20x više opcija od Samsung Keyboard :pray: Probaj pa javi, zbilja fenomenalan program.
EDIT:
I da, ono najvažnije, sada je zarez također pokraj space-a, ne moraš više ići na dodatne simbole da bi došao do zareza :pray: Osim toga, maknuo sam si sve ALT-ove, tako da je tipkovnica full čista, samo slova, bez gluposti :pray:
EDIT: Evo SS, kako lijepo radi :pray: :D I ispod još jednom original tipkovnica da se vidi koliko je ova preglednija i bolja kad se sredi...
http://i.imgur.com/zk6zc.png
http://i.imgur.com/h3vzV.png
Pošto je nestao od feara post, onda ova slika između moja 2 :D
http://i.imgur.com/Gymga.png
Hmm, evo ja sam opet za svaki slučaj probao i radi mi i u Dolphinu i u Android Browseru. S time da u Android browseru moram s prstom doswypeati do texta nakon čega mi ga više ne centrira automatski na sredinu text boxa već ostaje tamo gdje pišem. Dok u Dolphinu odmah ode na dio gdje se piše text.
Ako još nisi skinuo Dolphina, nemoj čekati, preglednik je fenomenalan. Ja sam se preporodio s njime :D
EDIT: LOL, di je nestao od Feara post!?!?!? :O
lol ovaj bartuc se fakat uživio u te mobitele :D
btw fala na onom tutu za bateriju. isprobat cu ga. :roll:
meni baterija vec puno bolje radi samo zato sto sam ugasio onaj auto sync, stavio 2G mrezu i to.
ono ''glavno'' jos nisam ni napravio. :)
jebeno:D
Obrisao sam post jer je proradilo 5s nakon što sam ga napisao pa mi je bilo lakše obrisati ga nego pisati edit :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
na xperiji ista stvar, i na 1.6 i sad na 2.1 sistemu
čim odeš u landscape ne vidiš stranicu nego samo keybu i text box
yep. cini mi se da cu si to onda morati instalirati. xD
Eto, ispraznio se i trenutno je na 5%...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
http://i.imgur.com/uVJFU.png
Znači 15.01. u 22:00h je bio 100% pun, a 17.01. u 13:00 je na 5%. Fenomenalan napredak naspram ovoga prije :pray:
Što sam napravio?
1) Kalibracija baterije
2) Auto i Background Sync OFF
3) GSM only (3G samo ako mi treba veća brzina dok nemam WiFi)
4) Dok spavam ga stavim u Airplane Mode (tokom 8h sna mi je potrošio samo 2% baterije) - MUST HAVE, jedini bad što ste nedostupni pošto vas nema na mreži.
5) Redovito gašenje WiFi-a i nepotrebnih taskova
Usudio bi se reći da sam ga koristio i više nego prije pošto sam pokušavao riješiti onaj problem sa landscape tipkovnicom (cca 7h WiFi-a - razne tipkovnice, svaki put testirati na phpBB i Bulletin forumima), imao sam 15 minuta razgovora (prije 0min), dao sam frendu i frendici da igraju Novu, Fruit Ninja i Hero of Sparta, instalirao neke nove appove i testirao ih (tipkovnice, nova samsung igra, facebook), dao curi da ode na facebook (20-ak minuta na 3G), isprobavanje widgeta itd.
Ja zadovoljan :D
Sys, kakvo je kod tebe stanje? Jel bolje?
http://www.pohrani.com/f/1o/Aa/2d9Qv...ttery-life.jpg
33 sata. 82% baterije ostalo ;D
:P
Daj ne seri :O Oću ja to xD Jel to Xperia zbilja ima tako jebačku bateriju ili si je ostavio ispod kauča i nisi je mogao naći čitav dan :D
Odaj svoje trikove? Jel u početku tako dobro radila ili tek kasnije kad se formirala?
PS: Ali on je tebi na punjaču!
LOL. naravno.. nema drugog načina za screenshotat xperiju, mora bit na usb kablu ;D
xperia ionako ima najjaču bateriju, od 1500 mAh.
najveći učinak ima osvjetljenje ekrana, osim ako sam vani na suncu, backlight mi je apsolutno zgašen
task killer je dosta agresivan, gasi aplikacije čim se zgasi ekran. 3G gasim ručno
ali, da. ovo je nerealan SS jer je mob praktički 30h bio na standby :D
ako je standardno koristim, a to podrazumijeva sms, face, chat sa upaljenim 3G i media playerom u prosjeku izdrži 24-30 sati
GalaxyS također ima 1500 mAh bateriju, s time da je u njemu Li-Ion, a kod tebe novija verzija Li-Polymer što je tu negdje po kvaliteti. Razlika je što Ion koristi tekuću, a Poly suhu supstancu (lol, jel to prava riječ za to xD).
Malo sam gledao, najjača baterija koju sam vidio za GalaxyS je 3500 mAh, ali bojim se tih gluposti sa E-Baya. Volio bi imati takvu bateriju ali od nekog provjerenog izvora i proizvođača.
PS: Evo meni sada drži već 41h (na 2% je baterija), s time da je proveo 2 noći u Flight Modeu (cca 14h). Znači da sam uspio iscijediti cca 27 sati finog rada na njemu (nisam ga štedio, ali nisam niti "divljao" kao prvi dan kad sam ga dobio) :D
Slabo vi te mobitele koristite. Meni je u one dane kad ga zlostavljam na punjacu popodne i navecer, a kad ga normalno koristim izdura skoro 40 sati.
meni je vec dosta bolje, iako sam napravio/radim samo ovo boldano.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
slijedeci korak je kalibracija!
Sinula mi ideja, zašto nebi skinuo neki wallpaper galaksije koji će biti ljepši i manje zahtjevan od ovog live wallpapera :D
I sam sam bio u lovu na dobre wallpapere,lov je bio uspesan,:) stoga,-evo ti link,mozda ti bude koristan u trazenju pravog wall-a,siguran sam da imas neke dobre HD slike galaksije :D na pc-u)
Wallpaper pomoc
Cool, hvala na linku, evo i tebi jedan pa vidi jel valja... Gotovo Photoshop Template za GalaxyS wallpapere. Skinuo sam 4 slike svemira pa ću nešto iskombinirati, baš me zanima kako će ispasti.
EDIT:
Upravo sam isprobao slušalice koje dođu sa GalaxyS :O E, ove moje Sony slušalice su qurac od ovce pokraj ovoga. Zbilja fenomenalne slušalice. Mislio sam da će mi koristiti kao backup ako Sonyeve ujebem, ali biti će obrnuto. Pre jebeno :pray: Još sam si stavio Rock equilizer i Wide efekt, Satriani nije nikada bolje zvučao :D
Hvala Bartuc,dobro ce doci. :)
Hmh?Ja svoje nisam ni ni koristio,moracu da isprobam.
Also-Taster za kontrolu zvuka je savrsen,za razliku od vecina drugih,
Jedino mi se ona sexy pozadina prelako zaprlja i umrljavi. :(
Baterija dugo traje,uz veoma iscrpne akcije (net,poruke,pricanje,net,aplikacije) baterija je trajala gotovo 2 dana.Super sto se mene tice.
Imam pitanje, naime na wallu se nalazi neki "My Status" kok koji unatoč brisanju sam se pojavi. Nije mi jasno što je ni kako ga maknut a užasno me nervira jer je beskorisan. Sljika
Ako koristiš Advanced Task Killer ili neki drugi Task Manager, morao bi staviti "Backup & Restore" aplikaciju na Ignore listu. Fora je ako se ta aplikacija ugasi, ponovno se aktivira i automatski sa sobom povuče neke druge appove koje si onesposobio...
EDIT: Ustvari čekaj, jel ti ono imaš X8 ili Optimusa? :D Ovo je za X8 :D
Optimus.
Hahaha, Samsung tek sada izbacio službeno 2.2.1 za GalaxyS u opticaj i to samo u ŠvedskojS:rotfl:
Ja sam mislio da je on već službeno vani u pol kontinenta!? Baš me zanima da li će dobiti kasnije i Gingerbread podršku, nebi volio da mi ostane na 2.2.1, zanimljivije je kad imaš što updateati i veseliti se novostima...
Ja sam jos uvijek na 2.1 i ne vidim niti jedan razlog zasto bi radio update na 2.2? Zasto vi toliko patite na update?
Neki pate na garaniciju od 3 godine i više, neki na stopala a neki na update.
Na 2.2 možda i nebi (eventualno zbog pune podrške za Flash), ali na 2.2.1 bi išao pošto su jebački optimizirali sustav. Bar je na GalaxyS ogromna razlika između 2.1, 2.2 i 2.2.1 u brzini. HTC ima plemenitiji ROM, tako da se možda ne osjeti kao na Samsungu, ali opet, ne sumnjam da bi se i on preporodio sa 2.2.1.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Ali meni je i sad sve dovoljno brzo i mogu radit na mobitelu sve sto zelim.
@ fear
Daj ne budi smijesan. Garancija je bitna svima, samo neki jos uvijek nisu dozivjeli trenutak spoznaje.
Naišao sam na fora site gdje ljudi pokazuju kako su vizualno sredili svoje Androide, zanimljivo za ukrasti koju ideju - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=405090
Kako si napravio update OS-a, na 2.2.1 verziju?
I da, kak stavljaš ostale programe, aplikacije i sl?
Galaxy S ne treba root da bi na njega stavio sve te "neplaćene" programe. Ustvari, Galaxy S puno toga ne treba; što ostali smartphone-ovi trebaju.
Postoji ti taj jedan registry patch, fear ga link-o kojih par starnica unazad, koji ti omogućuje 2.2.1 update preko Kies-a.
Skineš Astro programčić i preko njega instaliraš aplikacije (.apk) koje prethodno skineš na komp i prebaciš na mob. Ili ako imaš net ideš na android market i direktno skineš na mob i instaliraš (u tom slučaju ti ne treba astro i slični programi). Ako je to pitanje, da me jebeš nisam ga 100% razumio.= Citat =:
Izvorno postao aral
Eh, ni taj "Astro" Galaxy S ne treba...
:D
Ah, nisam znao. Ispričavam se, govorim o smećastom LG-u. Nabijem ih. Na kurac, jelte.
Ok, tnx, mislio sam da je neš komplicirano i sl, da ne bi bilo "gle, skurio se mob" :)