toxic wow
Printable View
toxic wow
fala ti jerry duso :D= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Nakon pregledavanja nekoliko guidova, buildova i savjeta, još uvijek se pitam - zašto dovraga toliko ljudi favorizira Murder (talent) ??
Npr, ovaj combat rogue build, koliko vidim uglavnom PvP orjentiran:
http://eu.wowarmory.com/character-ta...n+Faire&n=Tajz
Murder dakle daje mizernih 2% bonus dmg. Riječima: dva posto.
Znači, ako napravite 1000 dmg, vaš konačni dmg nekom humanoidu će biti 1020. Tih 20 dmg mi se ne čini kao neki pretjerani luksuz. Zar nije korisnije uzeti Improved Eviscerate i na finishu napraviti +10-15% dmg ?
wtf :o :o
kaj to neko uopce koristi ?
lol n00b :rotfl: XD
edit: onda, jel ko zna kakvu opremu ili ne ?
Zmm.. t6 ? :)= Citat =:
Izvorno postao B4j4
:| hm.. da= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
E, ovaj, mene zanima koja je najbolja odluka za PvP roguea po pitanju oružja?
Mace ima taj famozni % da stuna neprijatelja, pa mi se nekako čini da je mace optimalan za main hand.
S druge strane neke od fist weapona izgledaju prejebeno :D Swordovi isto znaju izgldati bolje od macea, a i imaju proc da udare jos jednom...
Dakle, čini se da fist weaponi po korisnosti najviše suxaju?
Uglavnom, pretpostavljam da u offhandu svejedno ide neko brzo oružje (npr dagger ili neki brži mač tipa Hungering Cold).
ja sam sebi ovako to predoćio: mace su ti korisni ako voliš combat tree i kupiš si dva macea i lijepo se nadaša onome stun effectu, ukoliko preferiraš subtlety tree uzmeš si swordove (osim ako ne želiš igrat na ambush ili backstab - u tom slučaju uzimaš daggere) jer su oni najbolji za hemmo spamanje= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
što se tiče brzine oružja tako je svejedno jer sva oružja imaju istu brzinu i iste statove
ae sacu ja malo..
ja koristim dagger u mainu i mace u offu ( sam se vi smijte ) sa shadowstep specom i imp gougu... bolje mi se isplati mace sa 130-330 dmg nego dagger sa 120-220 zat kaj tak i tak spammam instant strike
@Aerial_21 ; Za PvP ti je najbolje uzeti mace,po meni.Stun effect > all.
Swordovi su više za PvE.
daj mi reci kako ti downas warlocke i mageove ? nisam jos full maceove igral pa neznam.. al ono, nemrem si zamisliti pwnanje warlocka bez ambusha.. ono, laka meta, 2-3 hit kill :D
Reci ovo na official forumima,i da vidiš kako će te lockovi prcat u mozak.= Citat =:
Izvorno postao B4j4
Činjenica je da je rogue u velikoj prednosti kad ide 1vs1 na warlocka,jedino ako je SL/SL onda bi moglo biti problema,ali inače nisam vidio da je neki rogue popušio od locka! Ako se poklope sretni critovi,i ako rogue ima puno resilencea onda warlock pada u prvih ~5 sekundi.Drži te stunnanog cijelo vrijeme,wham crit,wham crit,wham crit,
Code:Warlock dies.
nece bas odma pogtovo ak nisi shs jel onda te nema reci zbogom =)Trinket na kidney DC u glavu imp coe fake dagger i fear gg nema te vise ali jbg ako si shs onda stvarno nemas problema ili znas dobro igrati i undead si =)
pa zato i kazem... inace ja ambush-gouge-stealth-ambush-ss-kidney-gouge-ambush i ako sad nije dolje onda valjda nosi plate :rotfl:
ma jok, nemože dobro giran lock umrt pod stunlockom, tu je trinket itd,= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
rogovi > warlock... CoS ftw.
mos imati i 10 x cos ak nemas shs ak lock zna lagano te odj*** od sebe ^^
pa zato velim... kak ubijas loxa sa 2 buzdovana... ovo ide po kratkom postupku... ambush 3 k gouge> stealth> ambush 3 k > KS > gouge > ambush 3 k.... mislim, ambush je majka ubijanja loxova :D
Ovo dolazi u obzir samo ako imaš imp. gouge u talentima :)= Citat =:
Izvorno postao B4j4
http://www.imagesforme.com/out.php/i37549_xd.bmp
Da bi ušao u stealth ne smiješ biti in combat,a out of combat si ako ne primaš niti radiš nikakav damage 5 sec ^_^
jesam ja reko da imam 17/3/41 spec sa imp gouge ? ^^= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
A ja sam se tek sada uključio u raspravu,stoga nemam pojma o tvom talent buildu? :)= Citat =:
Izvorno postao B4j4
ak ti lock ima 12k hp-a i 400 res moš se pozdravit s takvim critovima= Citat =:
Izvorno postao B4j4
preciznije 13.2k 420 resi =)
-.-'= Citat =:
Izvorno postao Vorban
da, takvi bas hodaju po tanarisu, booty bayu, ratchetu, grom golu itd...
i da, takvih nema na mojem serveru.. tj bar nisam naisao na takvog... :D
edit: trenutno koristim ovaj build: http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1200501351
a skuzih da ne koristim bacstab uopce vise.. pa mi ne treba ona 3 pointa u imp BS... 1 mogu maknuti, ali ako maknem 2 nemrem uzet lethality i relentless... znaci trebam negdje jos maknuti 1 point da stavim u imp sinister da mi ne leecha tolko energya.. e sad, dali je to potrebno ili da ostavim ovak kak je ?
ok.. kaj ovdje vise niko ne dolazi ?
nego... mislio sam respecat mozda... ne znam.. spec je tu gore u postu prije.. dali bi mozda u pvpu bolje pasao neki comabt muti bild ili nesto drugo ??
Događa li vam se da kada iskoristite shadowstep u wsgu ili av da propadnete kroz zemlju?
od srama što slabo krita beksteb? :D= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
@ m0dkayZ vidim da si novi na forumu pa bum te za sad upozoril i dal ti savjet da smanjiš sig
dopušten dizaj je 50pix-a visine i 700pix-a dužine
ne dogada li se to samo na ''onim'' serverima ? :D= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
ok gazda ... sta ti se nesvida ud rogue? hehe..= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
si lud :D sig je odličan, štoviše igram sa ud rogom :D Ragrnaros lvl 70 :D ^^
Događa se i na Ghostlandsu... server je zasad u banani...= Citat =:
Izvorno postao B4j4
jesu da al ne koriste ss->ambush...= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
cek da se boris protiv clothera ti bi na njemu rade otvorio sa stunom od 4 sekunde nego sa 3 k dmga ? :S= Citat =:
Izvorno postao lizard
lol pa kazem ti da mu NECES napravit 3k dmga oces onom na lvl 69 mozda ako ti kritne ali na 70 clotheru koji ima 200+ 300+ 400+ ressija napravit ces ku*** a ne 3k dmga... aj daj mi screen shot di ti napravis toliko dmga clotheru s gore navedenim ressijem..
Ja znam da na meni roge prave relativno slab dmg, a imam nes manje od 400 resia, nesicam se bas takvih critova, ali svakako roge nisu klasa koju volim vidit u areni :D
jbg.. arena.. ja govorim o duelima ovak u lore-u.. nemaju svi 400 ressi :D= Citat =:
Izvorno postao Wizard
ma al' kad kazes pvp to je arena onda...
e btw. jel ima tu na forumu neki uber skilled player, treba meni i frendu za arena tournament teammate.
Hrvatska nemože sudjelovat :|
partneri su me zamalu razapeli :twisted:
kaj nebi trebala cijela europa sudjelovat?
kakvi partneri?