I meni će on, potrošio sam 50 kuna na telefon kada je bio na supertalentu :)
Printable View
I meni će on, potrošio sam 50 kuna na telefon kada je bio na supertalentu :)
grimu sam sendo pa nek objavi ak je legalno pmove objavljivat.:P
završio s igranjem arhitekta i crtanje mape mrtvačnice za moj sljedeći projekt.
A sad, najvjerojatnije, na spavanje :D
Na netu sam,čudim se kako je Inter doma protiv Siene koja je zadnja u zadnjih 3-4 minute dobila utakmicu...baš su paštari.Sad namjeravam pogledat koji nastavak Seinfelda i spat.Osjećam se dobro.
baš sam pogledao district 9,vgg film,sad idem pogledat Taken drugi put pa na spavanje.
Taman se istuširao i obrijao, onda sam imao nindža epizodu sa sestrom i sad se osjećam svježe :D
Bio kod rodaka i popio 3 gemista koja su fakat bila jaka. Zato se sada osjecam odlicno :D
a nis, odlucio sam se vratit tu na forum malo...
sad cu se uclanit u xfire pcplay :D
i morat cu malo pregledat po ducanima kakvu cu si konfu slozit :killyou:
I ja bi.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
ninja epizodu sa sestrom?
deliverao sam gore, sa mini-pingu sekcijom koja mene prilicno odusevljava. e i da, ima onakva slika :D
Nabavio sam si Wu-Tang Clan diskografiju i trenutno letim u oblacima čistog liričkog savršenstva, ne marijane prljavi umovi ^^
Also, instaliram Widows Se7en.
Vis dobro si me podsjetio, moram i ja idući tjedan nabacit, još furam rc verziju od prije godinu dana skoro.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Vratio se iz grada, par piva, fileti, zajebancija sa prijateljima sve super večer tekla, kad se vratim kući stara me napadne što sam sestru podjebavo kad sam je sreo vani, i svađa koja usljedi mi pokvari večer, u pičku materinu
Slusam glazbu i odmaram glavu od ucenja. Muci me zgaravica :|
Od jebenog dorucka= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Bit ce od klipica sa sirom. Nije bilo sira u njemu. :(
Sada sam se probudila, bila sam noćas vani, i mislim da sam trajno oštetila sluh. Čujem samo zujanje i muk... Valjda će proći :( danas, nadam se :|
Oce, oce. I meni je znalo duze vrijeme sumit u usima...
Inace, radio neke obveze na netu i gledam dal me tko treba. Ostatak dana trebam provesti uz knjigu, a navecer cu mozda malo u grad na cugu. Pise mi u horoskopu da cu veceras biti neodoljiv. Pet zvjezdica :eyebrows:
Evo trebao bih čitati U Registraturi ali mi se neda, umjesto toga gledam HIMYM i razmišljam koji film da pogledam, imam fin izbor između Ip Mana, B13, Brazil, Taxidermie i 500 days of summer.Ili da gledam još HIMYM ili Generation Kill ili Band of Brothers, stvarno sam neodlučan i dosadno mi je
Brazil
Kupio slovenski kruh,pravim si sarmu,osjecam da bi mogao odspavat jos malo:)
slusam muziku i chillam :thumbs2:
Pijem kavu, slušam Antenu Zagreb i razbuđujem se.
Pijem čaj... dosađujem se... :(
Slusam Thunder From FenrisSi chillam. Još danas, pa sutra opet škola i sve po starom.
Ništa. Imam još tjedan dana raspusta i planiram nastaviti s tim ništa :(
Najeo se pizze, popio litar mlijeka i sad odmaram, nagovaraju me da idem vani ali mi se neda, mogao bih odgledati Taxidermiu
Evo gledam šta vi pišete
Evo danas konačno nakon skoro godinu dana kak imam win7 rc verziju odlučio formatirat i instalirat full verziju, ultimate. Radi ko beba, podešavam sistema, tweakam sitnice i tako.
Nešto slikala, sada mala pauza, pa opet...
rjesavam fiziku :D sad cu pod tus!
Lažeš, igraš kaladont! :D= Citat =:
Izvorno postao armagedon
i to :D= Citat =:
Izvorno postao angel eye
treba pauza od atomske fiz malo
Pijem čaj, slušam Casha i guštam.
Grime hoće li ti naškodit od tog silnog čaja? :D
OT: pojela palačinke :P , surfam na netu
Implodirace mu mokracni mjehur
:D :D= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Obavljam večernje surfanje i spremam se u krpe.
Sretno na kolokviju, ako ne zaspiš...= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0