Martin Mystere/Hulk
Printable View
Martin Mystere/Hulk
Kakav je Hedge Knight algoritmov?
Windwalkeru mislim da sam negdje vidio da si ti kupio, daj u 2-3 rečenice opiši jel se isplati kupovat.
Evo recenzije, a dolje imaš i moj komentar i ocjenu.
http://www.stripovi.com/recenzije/lutaj ... itez/1598/
Drugi dio je nešto slabiji, ali i dalje je dobar.
Meni nije žao što sam ih kupio.
No, bilo je to na akciji, pa me koštao oko 50kn svaki strip.
A jel se tebi isplati za 130kn, to ti ne mogu reći.
Možda da pričekaš još neku akciju.
Ili vidi jel ih ima u knjižnici.
Samo da još naglasim da ne očekuješ GOT od ovoga.
HK je prema GOT-u otprilike kao Hobbit prema LOTR-u, no još udaljeniji (budući da je sam GOT daleko brutalniji od LOTR-a).
Meni je žao kaj sam na toj akciji uzeo 30 dana noći, baš su loši stripovi.
Ni ja ne kužim zašt su tak razvikani.
Film je bolji.
Čitam Civil War.
Capov badassery u spoileru.
Tu se Spider-Man zesce zajebo.
Žešće se zajebao par brojeva kasnije u One More Day :)
To je bila posljedica zajeba u Civil War-u :D
Jel kupuje netko od vas u Stripvi na kvadrat?
Ponekad.
Zašto?
Gledam malo cijene na njihovoj stranici pa me zanima jesu li njihove cijene najisplativije tu u Zagrebu?
Domaća izdanja ili strana?
Domaća koštaju svugdje isto.
Strana su možda nešto jeftinija od Algoritma, ali mislim da je lošiji izbor.
Obiđi SNK, Algoritam i Strip-knjižara Asteroid B612, pa usporedi.
Hvala. ^^
Završio Y - The Last Man.
Lagan, zabavan, zanimljiv, sa kul likovima. Kraj je bio blago razočarenje ali ono, naviknuo sam se da krajevi budu takvi.
Kolko bi došao shipping stripa iz US preko Amazona? Piše da naplaćuju 4$ po knjizi ali sam nešto čuo da se na to još nadodaje toliko po svakom predmetu? Halp.
Provjeri si jel imaju taj strip na the book depositoryju, dostava je besplatna i stigne dost brzo.
Mislim da je BD skuplji, pa zakamufliraju dostavu u okvirnoj cijeni.
A Amazon naplaćuje manje za dodatne predmete, ali ipak na kraju ispadne dosta.
Mislim da ako naručuješ nekih 6 stripova, prvi je 4 dolara, svaki sljedeći po dva ili tako nešto.
Ali nisam siguran.
Možeš i ovo provjerit:
http://www.tfaw.com/
Ima ih na obadva, ali na amazonu ima korištenih koji dođu manje. Uglavnom hvala, provjerit ću još.
U pitanju su Superman Chronicles izdanja, zapravo me iznenadilo jer su u boji i papir je solidan, a koštaju puno manje nego recimo Marvelovi reprintovi starih brojeva. Trebam nabavit to.
Jesi pogledao na ebayju?
Makar tamo dostava ubije. Htio bi si kupit cijelu kolekciju recolored reizdanja Sandmana ali iz nekog razloga apsolutno nigdje nema pete knjige osim na ebayju, gdje poštarina dođe više od same knjige.
Uvatio sam nekog lika koji nije uspio prodati na stripovi.com, možda snizi cijenu. Zaboravih zlatno pravilo da uvijek tamo pogledam :)
Pročitao 1602 od Marvela, meni odlično. I uzeo si u Mostaru par Zagora: Manituova škrinja (u boji :D ), Nulta godina Darkwooda i Crni osvetnik. Bio je i neki Tex Willer u paketu kojeg sam pročitao i ostavio ujni da ima što čitati dok čuva ovce. Sve skupa me koštalo 12.4 KM. Bit će guštanja!
Uff, Nulta godina Darkwooda je jedan od najboljih Zagor specijala.
imam ga i ja, ako se ne varam :D
Prije točno 20 dana si mi poslali strip sa bookdepository i još nije stigao. Trebam li se zabrinuti?
Kontaktiraj ih, eventualno skokneš do pošte i provjeriš jel kojim slučajem stiglo nešto ali ti nisu ostavili papirić.
Inače, upravo završio Preachera. Must read.
Jel se na stripovi.com može prodavat samo preko onih blesavih aukcija ili?
Htio bi prodat Sandman 1-4, sva tri 30 dana noći, Sandman Beskrajne noći i 1602 pa kupit komplet Sandmana sa slipcaseom.
Možeš pitat na forumu, ali kupit će ti netko ako je razumna cijena, možda ne odmah.
Al mislim jel mogu normalno otvorit temu o prodaji stripa ili moram preko ovih aukcija?
Sandmane sam mislio riješit svih 4 za ukupno 250-300kn, 30 dana noći za ukupno 150-200kn, a Beskrajne noći i 1602 75kn svaki.
http://forum.stripovi.com/forum.asp?FORUM_ID=13
Možeš staviti tu, ali ne znam koliko je aktivan forum, ne zalazim.
Mislim da ti većinom rješavaju sve preko aukcija.
Algoritmovih ćeš se teže riješit, jer su svi tamo znali za onu akciju 5 za 2, pa su upotpunili kolekcije.
Najbolje da se ulogiraš, staviš neku nižu početnu cijenu i gledaš jel će ti se ko javit.
Poželjno je i da ih slikaš, da se vidi stanje.
Koliko sam skužio, zabranjeno je uopće prodavati preko foruma...Možeš samo pitati za neki strip ili razmjenu...
Rofl koja retardacija.= Citat =:
Zbog sigurnosnih razloga i zaštite sudionika na aukcijama, nećemo prihvatiti korisnike s anonimnim e-mail adresama (gmail, yahoo, live.com, hotmail...). Da bismo prihvatili vašu prijavu, morate imati adresu vašeg internet providera, tvrtke, obrazovne ustanove ili neke druge službene institucije.
I ja sam se pošteno namučio s tim svojevremeno. Srećom, sjetio sam se da imam mail na skole.hr. A sad sam zaboravio password tamo. :(
Hoće netko kupit Sandman volume 1 do 4 za ukupno 300kn, tri komada 30 dana noći za 150kn, 1602 za 75kn i Sandman Beskrajne noći za 75kn? :P
sad si me sjetio zašto nisam regan na tu stranicu :D poprilično sam siguran da ne znam password za mail, hvala bogu na opera wandu :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Probaj se dogovoriti s nekim koga znaš da je na toj stranici pa neka on postavi aukciju.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Update.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Kontaktirao sam ih prije par dana da još nije stiglo pa su rekli da će poslati zamjenu i da javim ako original ipak dođe. Šaljem im danas mail da je malo prije poštar donio strip i odgovore mi da su već poslali zamjenu i neka je samo zadržim.
Svaka čast supportu.
Cool.