Evo prije par sati nabio lvl 12. Croata - scout :P
Nego samo da pitam jel ima tko ovdje iz Tenacity guilda?
Printable View
Evo prije par sati nabio lvl 12. Croata - scout :P
Nego samo da pitam jel ima tko ovdje iz Tenacity guilda?
@Rang€r-u bez vrijedjanja molim ;)
evo danas prvi put stigao uci u igru :P idem nabit barem do 15. lvl-a i nemogu se odlucit koju klasu uzet hilera ili magia :P
igram i ja Arisen Mage lvl 6
jedno pitanje... dokad cu bit u onom gradu? jedva cekam da izadjem na veliki prostor :C
a nisam mogo odolit ^^= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
btw, kakva je gužva na empire strani, kad su svi govorili da će omjer emp:liga bit 2:1, a liga je prekrcata...
Ne igram sad, ali kakve su inside reakcije na cash shop? Komuna izgleda podivljala. :)
http://www.massively.com/2010/02/19/all ... rs-insane/
Neka, neka. Barem se svi itemi iz CS mogu dobiti putem questova i isntanci tako da je gg.
Čruu,= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
već par puta sam dobio Iron Chest od običnog monstera.
GG
@Rang€r ajme pre velika i u gradu i vani srecom pa znam napamet Questove i brzo sam se rijesio ovih pocetnih 10lvl-a pa odlutao malo dalje od ovih pacova :) al stvarno ima ljudi i previse ;)
Meni je igra nekako,
ne znam..dosadna..
Kad si sam + ne igraš samnom = not good :rotfl:
Slažem se. MIS je nezamjenjiv <3
LOL @ Server Queue. Da ne bih čekao... Jbte, kad će više ZAK u pogon -.-
na kojem levelu cu dobivat questove izvan onog grada?= Citat =:
Izvorno postao astralus
10.-11.
Evo par dana Scouta igram i mogu reći da je igra odlična. Napokon sam upgrejdo gear :PBOOM(lvl 1 je skill xD, Ide i preko 900 ali shvaćate xD)
to je onaj skill, 3 red, dila pun qrc dmga, treba lv13 za njeg jel tak?
i mislio sam si da je imba ^^
btw, vidim da si i ti išo na heartbreaker enchant, mada mi se to čini kao fail za lvlanje, pogotovo kad imaš sakativ gear ko ja :(
Jok, ja idem odmah na svoj pvp build. Radije ću uzet enchant sa nekakvom vrstom CC (knockdown) nego dot enchat koji je beskoristan kasnije + heartbreaker arrow je jako dobar za lvling.
Zapeo sam sam na Empire questu za patron :( Zadnje što sam napravio je da sam skupio onih 5 kristala i kad sam predao quest nisam čitao i sad ne znam šta dalje. Nemam nikakav quest niti išta. Jel zna netko? Jel ima veze što sam tek lvl 14.?
da samo što uz 35 % šansu pogodi svaki 5 hit, i to hit, a moj fula svako malo :(= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
A gle, meni lupa i knocka žešće (ponekad ne želi jednom u 7 strijela ali sam si uzeo enchant arrow speed boost sa rubijima pa mi to ne smeta više jer ipak se to desi 1 u 40tak fajtova). Onaj fire arrow je beskoristan (badava meni 50 damage-a svake 2 sec ako mogu critat bolje i uradit 1k+ sa steady shotom).
S mageom je predobro igrat :D Trenutno sam lvl15 crit fire/lightning mage (76% crit 8) )
Jucer sam dosao na 20lv i otisao sa frendom klat ligu u njihovom gradu...naravno nismo mogli dalje od luke jer su nas ubili zastitari (90k dmg udari lol) ali doslo je par igraca iz lige u luku pa smo se ubijali XD
Hajd mi recite šta je bolje, Cleric ili Wizard? Paladin ili Warior? PvP gledajući.
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Pa sad!
Svatko ima neš!
Ovisi što ti se,
te koji način igre više sviđa.
Range ili Close
Spell ili Melee
Čitaj si mal guidove.
Guidove, i to na US forumu. EU, blago rečeno, saka zasad. Nema informacija baš puno.
I jubito pvp filmiće si gledni.
Nemoj filmiće gledat, ništa ne pokazuju.
Pokazuju moć koju možeš imati ako buildaš dobro lika : )
Pogledaj ovo: Q7QzpSFGfmYS 8)
Neee, kao da nam nije dosta što 60% ljudi igra maga xD
Mogu ti reći samo o scoutu a to je da je scout gank klasa. Prvi aimaš = skidaš ga u 5 sec max, netko tebe aima prvi = padaš u 2 udarca max xD
Healer..ah taj Healer xD
BUMP!
Teška mi je odluka spala na Psicionista ili Wariora, mislim da će biti ovaj prvi jer je pre imba. :D
Nova anketica!
Udri narode!
Evo danas je server down do 15 GMT znači do 16h kod nas. Inče igram Warriora, Liga, ime: Hatad, Lvl: 16 još malo 17....
Inače, uvijek stave do 15:00h (GMT),
no ako srede i prije naravno da će otvoriti servere.
Tako je bilo i sa prošlim apdejtom.
E da,
danas onda dolazi IM..
Evo jedan moje video :P : xY8J-e_rRvY
Pa hajd da vidim jedan tvoje video.
U is pr0!
We apologise for this extended down time for ISA.
Currently there is no ETA, but the Goblin mechanics are hard at work.
Thank you for your understanding.
A bas sam mislio doci danas na 30lv, a tko zna kad ce popraviti to XD
Nova anketa!
Pa da vidimo!
Jel Allods napokon oslobođen gužvi?
da je svako malo ces vidjet ljudi al nije tolika guzva ;)