ja imam neki kingston od 16gb,uopce mi ne treba,samo stoji uštekan za ready boost.
Printable View
ja imam neki kingston od 16gb,uopce mi ne treba,samo stoji uštekan za ready boost.
Pljujem po likovima koji imaju 22-3 godine a izlaze sa curama od 15-16 godina. Jebo vas svako, odrastite mutanti =( fuj
fakat :(= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
To je većini normalno.
Ali onak...nije. :(
Jao :)))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Više manje.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Mislim, što ti imaš zajedničko s njom i o čemu možete konkretno razgovarati (yay, cura iz srednje sa čovjekom koji bi već mogao i trebao imati posao... ja sam želio našamarati većinu cura još kad sam bio u srednjoj koliko su im glupave teme i "važne" stvari u životu, kamoli da netko normalan iznad 20 godina drži to zanimljivim)? Naravno, ako ti daje to je onda već druga stvar, ali govori dovoljno o curi.
Bičam po forumu... jer ću potrgat F5 tipku jednog dana :(
Bičam... Čekaj, ne. JEBEM ti takvo ljeto. Nakon što 2 puta na isti način istegnem nogu, dogodi se sljedeće:
Zove me lik iz sela tamo negdje 7 km dalje da dođem na nogač. Reko, pa već sam bio danas tamo, šta ću opet vozit skroz tamo.
"Ma odi, daj, šta ćeš tamo, ..." Ajd, doći ću.
Vozim, dođem tamo, Već oko 7 i 15 navečer. Nikog nema.
- Pa di su?
- Ne znam, rekli su da će doć njih 3
Nema ih pa nema. Dođu dva klipana, treći je netragom nestao.
- Ok, idemo po Ivana C. pa će nas bit za 3 v 3.
Ali, mali klinjo imenom Ivan C. bijaše tog dana u lovu. Ne samo što je daleko premlad, nego je i rastom manji od puške. Za popizdit.
Ali krenimo igrati nas 5.
Lopta malo pušta pa je treba pumpat svako malo. Uzmemo pumpu. Pušta. Uzmemo drugu. Pušta malo manje, i nekako napumpali.
Krenuli igrat. Ali šta, već je mrak. I nismo igrali ni pola sata, mene majstor napuca ravno u ruku i savije mi je na isti način na koji sam dvaput savio nogu ovo ljeto.
Gotovo. Idem doma. Ruka boli da je jedva pomičem. Pa sad ti vozi. Pa reko, u drugoj sam, tako ću doć do doma. Aha.
Eto nekog iz drugog smjera. Jedva pretrpim šaltanje u rikverc, odem nazad, pa opet u prvu u muci.
idem dalje, još samo malo. I eto ti dvije srne na cesti. Morao sam se zaustaviti još jednom zbog njih jer su toliko glupe da se ne znaju micat sa ceste.
Pa, mislim si, dabogda ih Ivan C. večeras upucao.
ja sam istegnuo lijevu ruku. pa dva tjedna kasnije desnu. LJETOOOO SUNCEEEEEE TOOOOOO
Koliko sam ih vidio neki dan u Tuheljskim :shock:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Bičam po DoD : Source camperima koji na mapi dod_jagd koji ne poznaju ništa više od snajpa i MG-a igraju sa Njemcima, kojima je jedini cilj napadati u toj mapi, ne braniti se, naguraju se u *ebeni crkveni toranj njih 5, i guess what, izgubimo. Ne bih se bunio da imaju malo soli u glavi i da su se trudili i izgubili, to je ok. Igrali smo i izgubili, ali nemožeš mi provesti cjelu mapu u *ebenom Isusovom crkvenom tornju, i žaliti se što gubimo. Normalno, na drugoj strani odma "OMG, OMG, they r rly bad players", a ovi "LOL NOOBS u dont know how to play" itd. tako da me i to ubija u pojam. Ali nemožeš mi, stvarno nemožeš, igrati obranu sa ekipom kojoj je jedini cilj napad na mapi koja je vremenski ograničena. Danas nije dobar dan. Bit će krvi.
/disconnect anyone?
I nijeSNego= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
:)
Ma ne, rjetko igram dod_jagd, da bude bez ovakvih bulšita :)
Dobra je to mapa samo ju takve stvari unište.
u PcP grupi sam nick str1k3r(teško za pogodit :) )
bičam po AR-u filmova,ne kuzim zasto se svi novi filmovi jednsotavno ne rade u AR-u 16/9,odnosno 1,77 ili 1,85 nego bas mora kod svih spektakala i blockbustera bit AR 2,35 ili cak kod nekih novijih filmova kao sto su watchmen i 2,39 sto je jednsotavno glupo,cak i da imam 16:9 monitor,a imam 16:10(još jedan idiotluk) svejedno bi imao crne crte a ovako imam jos vece crne crte,drugo dok je film 16:9,onda mogu strechat sliku i distorzija je minimalna ali ako strecham sliku filma u AR-u 2,35 ili slično distorzija se poveća i likovi izgledaju izduženo pa sam prisiljen imati barem neke crne crte.
Isusehriste.
Bičam po nekome tko je opet zakurio a ja imao otvoren prozor :@
Cijela je ulica ko fakin Silent Hill od dima.
:(= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
EDIT:
Min. dob je na 15 pozakonu so... suck my goddamn balls nigga
………………….._,,-~’’’¯¯¯’’~-,,
………………..,-‘’ ; ; ;_,,---,,_ ; ;’’-,…………………………….._,,,---,,_
……………….,’ ; ; ;,-‘ , , , , , ‘-, ; ;’-,,,,---~~’’’’’’~--,,,_…..,,-~’’ ; ; ; ;__;’-,
……………….| ; ; ;,’ , , , _,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯’’~’-,,_ ,,-~’’ , , ‘, ;’,
……………….’, ; ; ‘-, ,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , ,’ ; |
…………………’, ; ;,’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , ,-‘ ;,-‘
………………….,’-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;,,-‘
………………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,’
………………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’¯: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’,
……………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’¯: ¯’’-, ; ; ;’,
…………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,_: : _,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : ; ; ; |
……………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ : :,-‘ ; ; ; ;|
…………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-~’’ , , , , ,,,-~~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;|
..…………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’ , , , , , , ,( : : : : , , , ,’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;|
……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , ,’~---~’’ , , , , , ,’ ; ; ; ; ; ; ; ;’,
…….,-‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-,,,,--~~’’’¯’’’~-,,_ , ,_,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
….,-‘’-~’’,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . . . ,’; ,’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,_ ; ‘-,
……….,’ ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . .,’ ;,’ ; ; ; ;, ; ; ;,’-, ; ;,’ ‘’~--‘’’
………,’-~’ ,-‘-~’’ ‘, ,-‘ ‘, ,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-,,,-‘’ ; ,’ ; ; ; ; ‘, ;,-‘’ ; ‘, ,-‘,
……….,-‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,_ ; ; ; _,-‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-,
……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,
……,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,
…..,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-,_ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘,
….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’’,-~’ ; ; ; ; ; ,’
…,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’~-,,,,,--~~’’’’’’~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…..,-~’’ ; ; ; ; ; ; ,-
…| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
…’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,’….’, ; ; ; ; _,,-‘’
….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’~~’’¯
…..’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_,,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
………’’~-,,_ ; ; ; ; _,,,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
………..| ; ; ;¯¯’’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-‘
………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
…………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|
…………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-,,___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,
………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
………..,’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
……….,’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; ,,-‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,
………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’…………………’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; |
……..,’ ; ; ; ; ; ; ;,,-‘………………………’’, ; ; ; ; ; ; ; ; |
……..| ; ; ; ; ; ; ;,’…………………………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’
……..| ; ; ; ; ; ; ,’………………………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,’’
……..| ; ; ; ; ; ;,’……………………….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
……..’,_ , ; , ;,’……………………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
………’,,’,¯,’,’’|……………… ……….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--,,
………….¯…’’…………………… ..’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,,
………………………………………… ’’-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,,
………………………………………… …..’’-, ; ; ; ; ; ,,_ ; ;’-,’’-,
………………………………………… ……..’, ; ; ; ; ; ; ‘-,__,--.
………………………………………… ………’-, ; ; ;,,-~’’’ , ,|, |
………………………………………… …………’’~-‘’_ , , ,,’,_/--‘
Tvoj zivot je jedan veliki fail.Okoncaj ga :(
Pseto, makni se s foruma, molim te.
Pedodogu, ne siluj Pedobeara, jer ću ja opet početi silovati ovo:
http://www.imagesforme.com/out.php/i657731_pedodog1.jpg
I onak, što god ti govorio, dejtanje osobe 7-8 godina mlađe od tebe je megaloše. Zanemarimo sad sve asocijacije na pedofilizam i sve, to je jednostavno megaloše. Ja osobno nemogu smisliti ni malu nezrelu đubrad godinu-dvije mlađu od mene, jer su- mala nezrela đubrad. Mislim, znam se i ja svakako ponašati, ali jebemu, kad treba, zreliji sam u od njih i jednostavno nemogu podnijet njihove SwAtKe PiZdArIjE. Doduše, sad u pitanje dolazi tvoja vlastita mentalna zrelost... Štojaznam, možda je cura od 15 godina taman na tvojoj razini... Ili iznad nje...
Rekao bih iznad.
I inače, Pedodog, cijeli ovaj post s Pedobearom iznad je megaloš... Evo, da ti pojasnim, interpretacija koja se meni tokom čitanja stvorila u glavi:
= Citat =:
Izvorno postao The Jackal
Ja ipak mislim da je 16... Nadam se da si nisi našao neko dijete da ti to radi.. zamisli da imas mlađu sestru od 15 godina... svidjela bi ti se činjenica da znaš da negdje puši kurac nekom liku od 23 god.?= Citat =:
EDIT:
Min. dob je na 15Spo zakonu so... suck my goddamn ballsSnigga
Stavljaš se u rang sa starim pedofilčinama koji gledaju curice na igralištu i drkaju na njih. Loš si, brate. Loš.S :(
well.. ekšuli razlika je 4 god. Ja 20 ona 16.
Medolina,pricas s osobom koja ima 20 god i ima trajnu tetovazu imena svoje cure koju svugdje pun ponosa na forumu oslovljava sa jailbait.Sva dalja konverzacija s navedenim gubi smisao.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Maloprije je bilo 15, ali ok. Očito ona voli starije... to joj imponira: imati nekog "odraslog" (Bez uvrede) kraj sebe, pa da frendice budu ljubomorne... vjerojatno radiš, pa vidi priliku i u vidu kupovanja čokoladica i lizalica ( jer ipak je još dijete), mada već liže jednu veliku(opet bez uvrede) i naravno, hvaljenje s tim kako hoda sa starijim od sebe.= Citat =:
Izvorno postao The Jackal
S obzirom na to kako je u modernom svijetu postao trend stupati u seksualne odnose s manje od 16 godina, i kako je u zadnjih godinu dana nastao maloljetni baby boom, ne čudi nas kako je to nekako postala nasljedna stvar.
Moja mama je mene rodila sa 17 godina, zašto ne bih i ja. Ili ako su se sve frendice poseksale sa 16, zašto bih ja čekala onog pravog?
Društvo dosta ima utjecaj na ovakve stvar, a da ne nabrajam slučajeve u kojima su se maloljetnice upuštale u divlje seksualne orgije sa po 10 do 20 godina starijim muškarcima. Može ti biti tata ili djed, jel.
Nameće se pitanje, koliko je ovo daleko zabrazdilo u javni problem i smatra li se to javnim problemom?
Je li maloljetni seks još uvijek tabu u Hrvatskoj?
Jesu li emisije na televiziji i radionice u školama dovoljne kako bi se današnju napaljenu mladež osvijestilo u pogledu stupanja u seksualne odnose?
Gdje smo pogriješili u odgoju, pitaju se roditelji svake maloljetne trudnice....
Hm... a da ja odem novinarstvo studirati?S:D
Daj oladi sa tim tekstom.. neda mi se čitat toliko.
17 dana više manje. 13.10 je rođendan.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
a što se tiče tvog enormnog posta. BMK za takve stvari.. ja nju več znam..well 2 godine... a godinu dana smo u vezi. Kakve lizalice? Si ti jebeno pukla? Ima 16 a ne 10 -.-'
Pratio si ju u vrtić?
[quote=The Jackal]Daj oladi sa tim tekstom.. neda mi se čitat toliko.
17 dana više manje. 13.10 je rođendan.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
a što se tiče tvog enormnog posta. BMK za takve stvari.. ja nju več znam..well 2 godine... a godinu dana smo u vezi. Kakve lizalice? Si ti jebeno pukla? Ima 16 a ne 10 -.-'[/quote:520nyx8t]
Detaljnije pročitaj post... i one stvari u zagradama... :D
A to što joj je mama rekla da postaje žena kad dobije mengu.. Well, to ne znači da odmah mora u krevet s nekim.
Ima 16, a ne 10. I?
Tko ne voli lizati lizalicu. Who cares kaj ima 16? Još je dijete...
Da, a postaješ muškarac kad ti jaja počnu lučit spermu?= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Odrastanje je za konformiste.
Fakat...= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ne.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Pa tolika razlika u godinama i nije baš čudna,recimo,moja baba je 6 godina mmlađa od dida (al dobro,ona je bila punoljetna kad su se upoznali),a tek kad pogledaš Dolores Lambašu...
Malo sada procitah ovu raspravu...nacelno se slazem s Medolinom(pametna puca :) )...Dakle...
Javni problem tesko, posto je rijec o vrlo malim postocima ljudi. U biti, najcesce je samo rijec o sekualnom odnosu maloljetnica, samo naravno nitko ne govori o tome s kim one stupaju u takav odnos. Nacelno nemam nista protiv da se druze sa starijim muskarcima(ako su sretni skupa, kao nas "Dikolores" :roll: ), al nekakva veca paznja roditelja koji cesto razgovara s svojim djetetom bi bila pozeljna, posto je to najbolja pomoc i osiguranje da se ne desi neko sranje. Odgoj, ne?= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Nacelno nije, al u vecini krajeva jos uvijek je nazalost. Najveci je problem sto danas rijetko roditelji razgovaraju sa svojom djecom o takvim temama, posto vecinom su uvjerini da se njihova djeca nebi nikada upustala u tim godinama u takve odnose. Pa dok se desi neka prerana trudnoca, onda je to veliki sok u obitelji. Opet, rjesenje je razgovor s roditeljima..= Citat =:
Izvorno postao Medolina
.
Nisu nikako. Po treci puta, roditelji igraju najvazniju ulogu.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Mislim da sam na to vec odgovorio...= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Bičam po ravnatelju moje škole koji još nije donio odluku idemo li ili ne. :(
Pa, čitam na teletekstu da vam je vlada dozvolila! Kaj on ima sad srat još?= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Ma tko će mu znati... sazvao je sve ravnatelje naših centara u Bih i sad imaju sastanak. :o
Nemam riječi.. kaj se žali, on ionako ne mora platiti put.. nek bude sretan da se uopće može švercati s vama. :D= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Vjerujem da će sve dobro završiti!