Ne kužim što hoćeš reć, pa upravo zato sam zagovarao, tj. zagovaram? :s= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Printable View
Ne kužim što hoćeš reć, pa upravo zato sam zagovarao, tj. zagovaram? :s= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Sa jedne strane oni, a sa druge tvoje čizme. Meni baš i nema razlike.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
lol= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Šta se ne obriješ onda?
@Kostolomac
Ima u tome da ja uglavnom nisam mutavi idiot za razliku od spomenute populacije. ;D I moje žene imaju veći IQ. <3
Also, kaj fali čizmama ono, isti drek ko marte samo još imaju buckles jer sexy.
@Stormcr0w
Imam pičkastu osjetljivu kožu, što mi je i inače problem; bilo bi mi najbolje pod laser, ali novci. :(
:( Makes me sad.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Na zenama.
Glossy i vizualni dodatci.
Usput, IQ je bitna stavka kod zena. :(
Pročitaš li ti uopće ono što napišeš, ili si jednostavno ignorantan? Vjeruj mi da ne želiš ljude suditi po načinu odijevanja jer ćeš se kad-tad pošteno iznenaditi. ;D <3= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
E, čuj ti njega. Naravno da ima iznimki, ali uglavnom se (izuzmemo li ne znam genijalce prosjake i slično) može dobiti neki generalni dojam o čovjeku na osnovu toga koju odjeću bira nositi. Dapače, velik broj ljudi bira odjeću upravo na osnovu toga jer žele istaknuti svoju pripadnost nekoj društvenoj skupini. I onda, ak imam generalni vizualni profil retardiranog cajkića, od osoba takvog profila naravno da ću se klonit. Istina, neki put ću se vjerojatno zajebat i propustit upoznat nekoga tko je ok, ali u globalu je više koristi nego štete.
@Kroati
Ako misliš actually s njima razgovarat a ne im samo metnut, da. Koliko godina imaš jebote mutavog. :(
Ovo mi specijalno ide na kurac, kao i ljudi koji po odjeci klasificiraju ljude u te neke skupine. Ali stvarno.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Um, ne, to se odnosi na klince od 13 godina koji se isfuravaju na rap ili metal. Po tome bi ja trebao nosit lance, marte i satanske majice. Isto tako znam puno ljudi koji se oblače kao prije spomenuta cajk ekipa i vidi vraga, ni jedan ne sluša cajke i super su osobe.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ovaj predator... :pray:
Fora su šuze od Predatora...vjerojatno bi se okrenula za njim .. da bolje pogledam šuze:D
@Stormcr0w
E da bar bokte. Bar nema wannabe gengsta klošara od 25+ godina na primjer. Ili ne znam, hipsteri. Metalci su isto često takvi, no oni su još ok ak nisu previše nabrijani (ili pak, barem su uglavnom pametniji od gengsta ekipe).
Što se tiče ovih u uskim rozim majicama, sunčanim naočalama, kilom gela i ostalim, čak i ako nisu cajkići ih izbjegavam, cuz mater im ružnu neukusnu odvratnu. ;D
Ne znam što mi se od navedenog više vizualno gadi. S osobama koje to s ponosom furaju ne bi komunicirao samo zbog toga.
Also inb4 sranja sad, koga uopće briga što se s nekim ne družim? Ko da ima 50 ljudi na svijetu bokte. Ko da ću neko neopisivo svjecko znanje izgubit. Svatko ima neku selekciju, ova je istina površna- i tu i tamo se kroz daljnje informacije pokaže krivom, ali uglavnom funkcionira. I šta sad?
Dobro, ne kažem da nema gengstera, ali sad ispada kao da svaka druga osoba spada u tu kategoriju.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pretjeruješ, ovakvi ljudi postoje samo u nju džrziju.
Pa ne spada, ali one koji onak ful očito spadaju automatski zaobiđem, dok su ostali neki gray area dok se ne pokaže drukčije.
Nisi ti puno po Dalmaciji, a?
Ja sam brđanin.
E ono, da ti je znat koliko tamo ima takvih likova. :D + forsaju teretanu da se mogu kurčit u spomenutim majicama. Al vježbaju samo ruke. :'D
I da, iz mojeg osobnog iskustva praktički svi su cajkići.
To je tako tamo doduše, ovdje je možda drugačija situacija pa ću morat prilagodit parametre. Al ono, nije da izlazim naokolo, a takvih se baš ne nagledam na FFZG. Prije strojarstvo, ako su uopće došli do faksa.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ok, ovo je i meni presmiješno. Kad se lik skine gol do pasa i još se napne pa se slika za profilnu na fejsu :pray:
Ili ona poza, uska majica + prekrižene ruke. Ima takvih likova ovdje ali se i sami zajebavaju i šale na račun "bildanja".
Toročeš brezveze. Kad jednom odrasteš, shvatit ćeš da IQ nema veze s tim kako se osoba oblači. Još si mlad pa ti se može progledat kroz prste, ali pun si forsa da to nije normalno. Molim te da prvenstveno zbog sebe prestaneš svoj doživljaj ljudi prezentirati kao neki fakt, jer to djeluje tako ograničeno da boli glava i samo ispadaš redikul. U stvarnom svijetu ljude boli smoki da li imaš na sebi košulju bijele, roze ili crne boje.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Oduvijek su mi bili smiješni ljudi koji se silno trude svojom oblekom drugim ljudima dati do znanja koliko su ograničeni po pitanju glazbe. Ta faza (ako je i ima) uglavnom prođe do kraja srednje i nakon tog shvatiš ili jednostavno nastaviš biti "pojava" koja privlači pažnju.
P.S. Man up! Don't be a pussy.
Ima tu istine.
Mislim da je samo zaokružio već rečeno. Ali gdje nestade rasprava o patikama?
Evo ja preko zime sad furam neke poluraspadnute cipele još od osmog razreda, a preko ljeta nosim starke jer su najlakše i ne znoje mi se noge.
Ove cipele su nešto najudobnije što sam obukao, mislim da ću ih zamjenit tek kad đonovi otpadnu.
Da prezentirati ko neki fakt. Dobro, to da se dobar broj ljudi oblači kako bi nešto istaknulo jest fakt. A čim provedeš više od 5 sec razmišljajući što ćeš obuć, očito nešto želiš istaknut (ili sakrit, for that matter). Naravno da ima i dio onih koji boli briga za sve, pa hodaju okolo ko klošari, ili im još mama kupuje odjeću (Ima i žena ovakvih! (vidi: Sonik)), ali u današnjem društvu puno je češća obrnuta situacija. Većina ljudi pati na vizuale. Ljudi su vizualna bića uostalom.
Sve ovo ostalo su moja osobna iskustva, doživljaji i način razmišljanja, i nisam nigdje trubio da bi ostali trebali tako radit (Mada na nekoj razini, možda manjoj od moje, svi to rade. Opet, ljudi su vizualna bića.).
Ali dobro, srećom sam dovoljno star da znam kako ne treba previše uzimati srcu Nikine postove.
On topik, kad budem imao love mogao bi si kupiti nove Vansice, stare sam opet poderao iznutra na peti... Nadam se samo da još imaju neke bar relativno crne, a ne šarene izbljuvke.
EDIT: Tho slažem se ono za forsanje izgleda vezanog uz muziku koju slušaš. Moje čizme aside, mislim imam i ja Black Sabbath majicu, ali likovi/žene koji su 24/7 u koži/lateksu, s killerima, lancima i koječim su fakat prefors.
Niko.. Niko je... Niko je u pravu...
fakat>fakt
Also, šta fali klošarenju? Nosiš ono kaj ti je najudobnije, odnosno ono što se TEBI najviše sviđa. Ja se nikad nebi obuko da bi nekome bio lep (osim ako idem na neko događanje/instituciju di moram biti formalan), jer bi se zapitao što radim s osobom koja me prosuđuje na temelju oblačenja.
Još bi samo ubacio da ekipa koja fura hip-hop style obleku najčešće nije fors, jerbo je takva obleka stvarno pun smoki udobna, a udobnost je kod odjeće najbitnija stavka ako si muško. Presmiješni su mi ovi aktualni klinci koji prate "modu" i furaju one uske mrkva hlače (odvalio sam kada sam prvi put čuo taj naziv) i kojekakve tanke vestice i kaputiće kao đastin biber. Kad vidim takve spodobe odmah se sjetim modnog hračka i ekipe za prekenjavanje.
Stvarno ti dođe da se zapitaš de je nestao čovek i de se skriva on? Ako mladima treba modni uzor postoji Earl Jehosephat Hickey, a ne ove hodajuće wannabe žene. Mi muški bar ne moramo dražiti suprotni spol sexy oblekom i možemo si priuštiti luksuz udobnosti, pa je lagano debilno ne uživati u toj pogodnosti.
Ne znam, meni je "udobna odjeća", pod što se obično smatraju trenirke i koješta, uglavnom očajno ružna i osjećam se u njoj ko da nosim vreću za krumpire. Al doduše jest udobna, tako da ju nosim samo kad se valjam po kući. Heck, upravo zato kad nemam cijeli dan što izlazit iz sobe, ni ne isvučem pižamu. Udobna je a i lijeno mi. No kad izlaze u javnost, većina ljudi (mene uključujući) ima potrebu prezentirati se u nekom poželjnijem svijetlu, iliti ne izgledat ko musavo đubre. Neke nije briga nimalo, pa izađu vani u zmazanoj majici i poderanim hlačama. No većinu ljudi jest, više ili manje (well, žene luduju za time i više nego što bi trebale).
A onak sad osobno, moj stil oblačenja je neki žnj. Istinabog nosim puno crne jer mi je draga, al nisam mjetalhed. Majice mi recimo uvijek imaju nešto određeno na sebi (bend, film, anime, štajaznam) čisto jer su mi bezveze one majice tipa "Nighclub 1976 Los Angeles" i slične, a plain su... Well, plain. Ali daleko od toga da se oblačim za da bi bio drugima lep, već oblačim ono što je meni fora. A što se prosuđivanja tiče, pa nek misli što tko hoće. Jedino doduše, dobra stvar sa majicama benda/filma/etc možeš automatski saznati što neku osobu interesira, a to može bit i dobar conversation starter.
@Niko
Problem nastaje kad suprotni spol to puši, a to se očito događa. ;D
Ja sam uvijek u pravu, pa čak i onda kad nisam.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ja dapace ne podnosim trenerke i tenisice. Sve je mlohavo i mekano.
Ne podnosim vidljive logoe na kosuljama, trapericama, majcama i cemu god. Kao ni one natpise tipa 1992 golf club rugby squad Tokio. Tu se slazem sa predatorom.
Jedino prihvatljivo je znakic ne veci od 1cm^2 na tenisicama i trapericama eventualno, sve ostalo je kurcevita glupost, dok ovi random natpisi majcu cine instantno lošom i izgleda jeftino.
E i to što kažeš za mlohavost, nekako je mutav osjećaj. Pogotovo one šire trenirke. Al trenirka jaknice su mi okej.
Ne znam kakav bi uopće ogroman logo bio na hlačama... Ali za tenisice ovo svakako vrijedi. Pogotovo ženske tenisice kad vidim, rofl bože na što to liči, srčeka, zvjezdice i šljokice na sve strane, oči mi ispadnu.
Za jakne isto, može par metalnih detalja, ali nikakva druga sranjca. I sačuvaj bože ne tribal tattoo.
dets vut ši sed= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
http://www.tenisice.hr/images/svn/pr...715-AA_400.jpg
Uskoro cu si uzet ove ako ih uspijem opet naci u gradu.
Nadam se da mi po ljeti nece previse noga umirat u njima.
IRL izgledaju katastrofa, ima ih frend.
Izgledaju i ovako katastrofa. I općenito se sve najkice smežuraju nakon 2-3 mjeseca. Osim košarkaških.
Bile bi super da nemaju ovaj logo na bokovima. To me uvijek iritira kod najkica, ta oversized ružno postavljeni logo.
Da se zna.
Meni moje Nike Shox ZarSveć 4 i pol godine traju i izgledaju skoro kao nove. Najbolje i najudobnije tenisice ikad. Opet bi ih kupio, ali mutavi Nike stalno izbacuje nove modele, pa izgleda da nebu ništa od toga.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
this, kod najkica me to užasno iritira šo taj preveliki ružni logo imaju, zbog njega ništa najkovo nemem nositi, eventualno ako je diskretan sitni logo negdje skriven onda oke, ali ovi oversized žali bože
Ko hodajuca reklama.
LeBronke imaju malo drugačije postavljen logo= Citat =:
Izvorno postao Maloki
osobno za proljeće/jesen/zimu dok nema snijega furam ove. ful su udobne, ko da sam u šlapama
http://www.shoes.com/ProductImages/s...aec1331189.jpg
Skoro sve tenisice imaju prevelik logo, samo Nike ima ružnu kvačicu koja se nikako ne uklapa u dizajn i bode u oči.
Edit: evo ove crvene gore su to super uklopile.