igro bi thief,jel mogu samo pocet 3 nastavak ili bas moram odigrat prva 2.?
@tema,stvarno se nadam da su povecali realnost u ovom nastavku ali sumnjam.
Printable View
igro bi thief,jel mogu samo pocet 3 nastavak ili bas moram odigrat prva 2.?
@tema,stvarno se nadam da su povecali realnost u ovom nastavku ali sumnjam.
kad se sjetim onog trailera što je prikazivo prvu verziju igre, accra je totalno drukčije prikazana, atentat na william of montferrata, i na kraju jade ubiju jednim hitom, da su tak igru ostavili, ja sam siguran da bi dobar dio nubova koji su igrali igru odjebali istu, al bi ju zato hardcore igrači puno puno više cjenili...
Meni je igra super nemojte me krivo shvatit atmosfera je zakon najrađe bi samo trčo po krovovima , al nemogu jer me stražari 20 metara ispod mene vide :( i onda još prestignu.
Heh, meni je čest obilo zabavno klati stražare.
Kreativnost ftw.
Bacao bih ih sa što veće kuće i tražio bih što kreativnije načine za ubijanje.
Lijepo sam uživao u igri.
Najluđe mi je bilo dolaziti u dokove u Acreu, pa onda bacat ljude u čamce.
Da vidiš kako bi se čamac popunio.
Onda kad bi jednog gurnuo, krenuo bi domino efekt.
Ali dobro, sad već pričam o jedini.
Nadam se da duja bude još zabavnija.Jedinica dosadi nakon nekog vremena.
Novi video kojeg preporučam da pogledate jer otkriva dosta toga o samoj strukturi misija u igri i kako se ovaj put teži više k cinematic prezentaciji:
Dev Diaries Part III: All Roads Lead To...
joj dokle će više ovo, sam nek daju igru da se igramo i gotovo :D
ona zadnja scena sa assassinom(nekak ima svjetliji ten od ezija) je prezakon, crn plašt i kapuljača i ima bradu, al im i onu posjekotinu, što je imo i altair i desmond i ezio, ona posjekotina po brku pa preko usne i ispod usne onak se vidi. ok je da čemo moč mjenjat obleku i izgled ezija, al kako pobogu ima drukčiji ten kože :S
Da ova brada potvrđuje naše sumlje...Ezio je peder...
Šalu na stranu, simpatični novi dodatci igri, emterijeri izgledaju zanimljivo, barem onaj dio s tajnim grobnicama, ono, kao učiš povijest koju "oni" hoće da ne znaš
Generalno, igra svakim novim trailerom izgleda sve gore i gore.
Od prvih ushićenih i ušminkanih trailera, svaki novi je sve sličniji jedinici. Na pravom je putu da ponovi paradu monotomije i površnosti prvog nastavka.
Meni zgleda sexy igra. Grafika u AC1 je bila genijalna, ovdje mi se čini kao da građevine imaju još bolji volumen i opipljivost. Nekako mi se čini i da je atmosfera bolja, mističnija. Igrivost može biti samo bolja pošto ostaju stari elementi i dolaze hrpa novih.
Side misije će ziher biti monotone, u to nisam niti sumnjao. Da bi Side misije bile zabavnije, igru bi trebalo odgoditi još na par godina i unajmiti scenariste koji bi izmislili 10-20 sporednih pričica u igri, pa sve to implementirati u tako otvorenu, a opet katastrofalno linearnu igru. Nema čanse, biti će isti drek kao i u AC1. Ali zato vjerujem da će glavna misija biti zanimljiva, isto kao i parkurčenje po gradu. Još su uvedene čari PoPa i trčanja po sexy interijerima, tako da će i to osvježiti gameplay.
Za sada još nisam izgubio hype za naslovom :D
Ne bi trebalo. Side misija je side misija, ne treba imati ne znam kakvu priču već samo kako i zašto. Kao da kažeš da se RPG-ovi razvijaju dvadeset godina, jer imaju stotinjak side questova.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovisi o definiciji: side misija kao misija koja je totalno nepovezana sa glavnom radnjom i koja može biti kakva ili side misija u svrsi jednog kratkog ogranka glavne radnje, ali koja ipak istovremeno ostaje izborna stvar.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kada pogledaš trenutne side questove od AC-a koji se svode na spašavanje građana ili skupljanje zastavica, onda kužiš da bi im trebalo dosta vremena da naprave kvalitetan side quest. Po meni bi kvalitetan side quest trebala biti kratka pričica za sebe, a to nema šanse u arkadnoj avanturi poput AC-a. Čak nema niti smisla ubaciti kako i zašto na questove kakvi su u AC-u, niti to nebi pomoglo kada quest traje par sekundi :D
Eh...
Ja sam inače u jedinici bio kolekcionar.
Skupljao sam zastave i ubijao križare.Ubio sam skoro sve.
Da vidite gdje ih sve ima, uffff.
Ali to postane dosadno ajme.
Prešao sam igru, pa sam krenuo u skupljanje, ali dosadilo...ono, što će mi?
Side misije vjerojatno će isto biti monotone naravno...
Samo se nadam da nešto učine s onim ''saznavanjem'' položaja žrtve prije ubojstva.
Dosadno je bilo ono trčkaranje i ubijanje stražara.
Odgođen Assassin's Creed 2 za PC
Evo, došlo je i na AS2 da bude odgođen, ah, što reći, bilo je očekivano da će ga odgodit.
UBI soft ponovo epic faila.
A razlog manje-više isti kao i za Splinter cell. Žalosno.
Samo neka bude odlično optimiziran kao prvi dio i ja im opraštam. :D
Jesam vam rekao? Ha!= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Znao sam, Ubi UVIJEK odgađa veće igre...Još će odgovdit, vjerujem...
Za PS3 dolazi normalno, a i da ga kupim, nebi ga upalio do ljeta zbog MW2... Al ću ga ipat uzet za one trenutke kad je internet u kvaru...
više je iggy failo kad je reko da je crysis optimiziraniji od ACa, kad je AC u odnosu na grafika-optimizacija jedna od najboljih igara ikad izašlih...= Citat =:
Izvorno postao Srle
mene uopče ne peče što su ga odgodili, svejedno imam jedno 9 igara na kompu za igrat, a cjelo vrijeme samo WAR igram xd
možda je omjer izgleda i zahtjeva u korist AC-a, ali crysis je puno bolje optimiziran jer koristi dosta zahtjevnije tehnologije= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Evo jedan video:
http://www.gametrailers.com/video/tgs-0 ... reed/56626
Neznam za vas, ali meni je taj video bio epic, sada sam totalno nahajpan. :D
Jeben je video.
Jedva čekam Assassin's Creed 2 jedinica mi je bila prejebena samo da poprave monotonost koju sam ja osobno doživio kad sam malo duže prodrio u igru. Anyways igra rula :pray:
Nije loš video samo nije u gorem trenutku mogao izaći...ono igra pomjerena, a mi gledamo šta nećemo još dugo igrati. Neki će možda reć da je bolje da se pravi hype, al ne.
I da Ezio ima glas i akcent italijanskog emigratna koji radi u jeftinom italijanskom restoranu
Hahaha, kakav kralj! :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Srle
Sinko, koliko si imao iz Hrvatskog jezika?
reci 2 reci
sva sreća pa si ti bio u italijanskom, talijanskom kako god jeftinom restoranu, pa znaš :)= Citat =:
Izvorno postao Srle
nije mogo izač u boljem trenutku, daj skuži malo marketing >.>
inače jesam ja jedini kojeg ezio podsječa na princa iz SoT trilogije? :D
Jao ponašate se neki kao da je smak svijeta, ako vam smeta kupite PS3 ili SexBOX pa igrajte ove godine. Sjeća te li se možda što je bilo sa prvim AC-om? Ne? Let me refresh your memory. Konzolaši su dobili nekakvu spaljenu verziju dok smo mi dobili Director's Cut izdanje. Što se mene tiče Ubisoftov potez me razočarao, ali je to njihov izbor, ja imam što igrati do iduće godine, ja sam "sčilan" što se toga tiče. Samo će mojih 700 kn namjenjenih Black Editonu preseliti se u fond za Modern Warfare II. Meni je ovo čak i dobro došlo.
Novi zanimljivi video:
TGS 09: Customization Interview
Crni Ezio means business...
Neznam, što gledam više i više videa, čini mi se da će opet biti repetativna, nadam se da sam u krivu. :(
Retardirano je kako lik pliva sa svim onim oklopom.
Nije baš (čini se kao kožna oprema), ali činjenica da ti oklopi izgleda samo dodajuSstvari, a ne balansiraju to nekakvim nedostatkom (P: više healtha, N: sporije se krećeš, npr) je već u startu gotovo nepremostiva zapreka customizaciji lika. Customizacija nema svrhe, osim za svrhu promjene izgleda, kad postoje ultimativni komadi opreme koji su najbolji u svakoj situaciji.
Ali onda opet... kupovanje oklopa u AC-u? Hrmmmm.
Novi walkthrough
http://assassinscreed.uk.ubi.com/assass ... ws/?p=2441
pff više mi se niš neda ni gledat ni čitat ni komentirat, apstiniram od ovog topika i domene AC-a 2ke dok ne izađe, odgode par mjeseci izlazak, al bitno da svaki dan infoa šalju...
Da ne opadne hype.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Ali, po mome mišljenju, hype najviše opada dok gledamo prezentacije sa konzola. Najviše.
ma zguzim ih na hype, jel oni kuže da što manje pokažu to će više igraći imat za otkrit i to če igra zanimljivija bit, pa to je ko da neko napiše roman i prije izlaska prepriča sve osim kraja, totalni retardluk >.>
I onda razočaraju igrače.
Tako često i bude.
Toliko toga otkriju i obećavaju, pa na kraju ne bude tako i igrači se bune.E.
ma ima tu puno contenta i svega, samo što previše toga otkriju, pa dobro kak bi npr. diablo3 završio kad bi blizz svaki dan izbacio neki qrc u vezi igre, ljudima bi igra dojadila prije izlaska >.>
upravo to radi ubisoft s AC 2, najbolje još da prepričaju i kraj priče i nemoraš ni kupit igru, bude ko da si ju odigro >.>
HiMYwqi6Rco&feature=sub
zasto leonardo nije stariji,ovako bezveze izgleda,također,pise se da Vinci a ne Davinci.