Jap, načekat ćemo se :(
Printable View
Jap, načekat ćemo se :(
Nemoj grafiku spominjat, pliz :eyebrows: Kakva god bila nije bitno, važno da se igra. Osobno mišljenje, izgleda super i lijepo dočarava ono kaj treba.= Citat =:
Izvorno postao Srle
do onda možda i kupim komp koji uspije ovo pokrenut :)
Jebem si srecu. Prvo cekam starcraft jebenih 10 godina i onda dvije igre koje me najvise zanimaju otkad gejmam izlaze u svega 6 mjeseci razlike. I kak da ja to sad stignem?
O tome da ce i DeusEX isto izaci necu ni pricati :(, kao ni o cinjenici da napokon dolazi normalni NFS :/
Izgleda da ni necu traziti posao vise...sto sam radio u zivotu radio sam...
@aral
pogrešno si me shvatio...rekao sam da grafika malo "bode" oči pri zoomu, nisam rekao da će zbog loše grafike igra biti loša ili da je grafika najbotnija (u rpg-u ponajmanje)...I da izgleda sjajno, osim pri dijalozima...
Razmišljaju da bude free to play, ali da bude hrpa mini transakcija (kupiš armore i sl. za prave pare, recimo).= Citat =:
Izvorno postao Aral
Vjerojatno i više, zna se što se dešava release dateovima :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Mene jedino muči što igra ima 0% blood 'n' gorea po do sada viđenom, bojim se da ju ne pretvore u igralište za djecu :/
Pingu, nemoj se šalit sa riliz dejtom! Nedo im Bog da ga pomaknu! Mogu ga jedino pomaknut ranije :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Što se druge rečenice tiče, nažalost se slažem s tobom. Vjerojatno ciljaju na 12+ ESRB rejting kao što WoW ima :(
Bar ce easy biti detektirati klinca ili starijeg igraca. Ono kakve su sanse da ce klinac od 13 godina igrati sa Smugglerom recimo?
Zato će svi jediji koji bi inače trebali biti mudriji od ostalih stanovnika galaksije svi pričati "omg, pwnd u lol kkekekekekekkkk"
Ma bmk za ostale, imat ću svoju ekipu kul ljudi kao što sam imao i u drugim MMO-ima i gg :)
Mislim da neće.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Po onim dijalozima ima i riječi "neprimjerenih djeci".
Mass Effect isto nema krvi ako se ne varam pa je 18+.
I ja se nadam da neće izaći prije 2011.
Hmmm, zato možda ja ne volim MMO-ove... Jedini MMO koji sam igrao s frendom je sakao.
Možda ti frend saka ?
"Svaka osoba koja mi želi popušiti kurac je dobra osoba."
~Alan
Laseri, sablje... instant krpanje rana, John Rambo style. :)= Citat =:
Igralište za djecu bi trebao biti Clone Wars Adventures, ali igrat ćemo i mi stari hrgani :D
EDIT: @Xero: Frend je bio odličan, ful uživljen i to, ali stvarno, igra je sakala. A ne vjerujem da ću ga uspjet natjerat da igra SW:CWA sa mnom...
O, pa to bi bilo super, valjda bude postojala i opcija da igraš makar niti jednu transakciju ne obavio. Baš će bit gušt ovo igrat!= Citat =:
I smell ultra n00b pcplay guild ^^
Damn right :)
Sažetak E3-a za TOR. Moći će se companionsima zamijeniti party memberi ako zatreba.
E3 2010: Multiplayer Dynamics Interview HD
Mnogo korisno^^
Inace, pogledao sam konacno sve te nove filmice. Sta rec, nego da ovo postaje sve bolje i bolje. Svida mi se sto ce postojati ove ratne zone gdje ce se moci boriti timovi protiv timova. To bu mnogo interesantno^^
Bas me zanima kakva ce podjela medu forumasima kada je u pitanju republika ili carstvo :D
Ukoliko sam shvatio dobro, mi ćemo ovim borbama određivati ko kontroliše određene planete...zanimljivo...
BTW ja republika...jedi fkors....i to "napad je najbolja odbrana" jedi...
EDIT: gledam nešto svoje prve postove na temi gdje sam govorio "ja ovo neću ni pogledati" do ovihu zadnjih par mjeseci koji govore "želim odma"...kako sam samo mlad i naivan bio...
Nego...nisam nigdje citao, da li je moguce preci sa light jedajem na dark, donoseci takve odluke?
To bi bilo mega kull. Kao i Trooper koji se bori na strani Empire sto bi i trebalo biti :P
Rebel Scum!!!1
Imaju light i dark izbori, ali ne možeš biti jedi i i onda postat sith...
Bilo je negdje objašnjeno, ali je prekomplikovano tamo razradjeno, tipa možeš biti "light" sith koji će pomagati Imperiju, ili "dark" koji želi uništiti Imeriju ne da pomogne Republici, već da on njome vlada, tako nešto...ne držite me za objašnjenje...
Pa znam da postoji po defaltu 4 klase za republiku i 4 za empire.
Ali nigdje nisam procitao da ako si na strani republike da moras igrati na light strani ^^
Iskreno, ja bi rađe da se plaća pretplata nego mikrotransakcije.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Mikrotransakcije su smeće.
+1 na kraju dođe isto koda se plaća.
Zapravo nedode, jel onda imas usere koji placaju i usere koji neplacaju koji su u vecini slucajeva onda losiji. Sto zbog losijeg Armora ili Weapona. A mozda bude onda i Questova za kupiti gdje mozes dobiti nesto dobro i...ma mah...
Moglo bi bit dobro , ako ljepo izvedu inače će završit ko Allods.
Ukoliko budu mikrotransakcije, mislim da će se bez problema moći solo igrati, da se ne plaća, ali da u pvp i u onim masovnim sukobima "bezparičari" će brzo ginuti, ili neće neke velike svrhe imati...
Then again, mikrotransakcije bi najviše odgovarale casual playerima...
Ali ne bi meni koji bi onda potrosio novaca vise neg da placam mjesecnu pretplatu :/
Mikrotransakcije su govno, zamrzio sam ih dok sam igrao Silkroad Online.
Mučim se da bih pobio 100 monstera i zaradio golda za neki komad opreme, a završim tako da mi drugi igrači pokupe jedno 75% golda.
Zašto? Zato jer su kupili (pravim novcem, jel) malog majmuna koji ide okolo i bere loot.
U principu ti mikrotransakcije indirektno govore "možeš igrati bez pretplate ali ako želiš da imaš manje frustracija i biti što bolje ipak moraš plaćati".
Rađe mi daj da redovito plaćam pretplatu i znam na čemu sam nego ovako.
Osim ako ovdje primjene nekakav drugačiji sistem pa riješe neke od problema mikrotransakcija.
Posve se slažem, i nadam se da će bit p2p. Stvarno bi mikro-transakcije usrale igru.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ovo. Makar i ja mislim da bi mikrotransakcije u ovako razvikanoj igri bile jako izražene.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
BioWare je konačno potvrdio da će ipak biti klasnih ograničenja u igri ovisno o rasi.
http://www.swtor.com/community/showthre ... dit3201945
= Citat =:
SIDE NOTE: While we aren't talking about it yet (and I know many of you dislike this but there are various and valid reasons why we do this), we are not saying that you can ONLY be a Twi'lek as a Smuggler. What we are saying is that we are CONFIRMING that as a Smuggler, you can choose Twi'lek as a species. Will there be limitations? Yes, there will be. What are they? We aren't talking about that yet because we haven't come to a final conclusion on some things yet. When we do, you will definitely know but in the meanwhile we are only confirming what we know will not change between now and launch. Back to the point...
Mislim da je na E3 neko rekao da je Imperija anti-alien orijentisana, te da uz ljude tamo ima samo onih chissova ili kako već...
a opet vjerovatno (sigurno) će humani moći sve i jednu klasu izabrati...
Iskreno sad kad je E3 gotov...iako su otkrili puno (war zone, shipove, rase trailere, cinematice,release date) očekivao sam puno više gameplaya, jer koliko smo vidjeli, tri 3-minutna i nešto malo iz trailera, moglo je, ispravka, moralo je biti puno više... Mada moram priznati da je donekle upravu onaj voditelj kad je rekao da je SW TOR najiščekivanija igra ikad...što pokazuje da su dobili 20 minuta za predstavljanje a inače se dobija 5...
uf, nedo bog da stave mikrotransakcije... :twisted:
bilo bi jebeno da stave ko što ima war online sad da samo platiš mjesec dana i da netreba plaćat igru, ali to će igrat milion ljudi tako da ako i bude p2p vjerojatno će igra doć 400 kn ;(
i sad sam vidio ovo da će bit rasna ograničenja za klase... to je bedasto pa barem u sw svemiru je svaki vanzemaljko ili čovječuljak mogao bit jedi i smugler itd... ffs pa u filmu je frikin wookie bio smugler onda bilo ko može bit i bounty hunter... samo treba nekom hutt-u donest nekog za kim ima tjeralica i bounty hunter si :D
a ko će čekat još godinu dana... :S
E3 2010: Multiplayer Demo Featurette
Neslavni video zbog kojeg je Consular došao na klas kao healbot klasa, ali video isto tako otkriva kako neke stvari funkcioniraju u igri (npr, svi trebaju doći unutar nekog zelenog kruga da počne dijalog, itd). Pogledajte... i dobre idle animacije,
Simpatično...Jedi se tamo bori sa nekim oficirom višeg ranga i mora mu smuggler pomoći da ga ubije...
Voice acting je dobar, samo mi malo tekst nekako...blah..."you have my lightsaber" prviše formalnoi onako generički, al kad al ako ima onolikoteksta koliko vele da ima (u šte ne sumnjam), onda jeu redu, ne može svaki dijealog biti epski...