pa jbt, sad bi on i title i džabe... meni je chest run gušt. uz to buildam wisdom i reasure. nemoze bolje. build imam. i iskusan sam= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Printable View
pa jbt, sad bi on i title i džabe... meni je chest run gušt. uz to buildam wisdom i reasure. nemoze bolje. build imam. i iskusan sam= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
samo mi nemoj reci da radis fow run
fow run sam prije radio. sada nema bas ljudi i moram preci NF. ali u njemu sam par puta ubrao dobre modove
Koje chestove runnas u NF-u?
pa ovisi sta oces da ti dropa
ja sam planirao raditi chest run u podrucju gdje dropa elemental sword
vidis di pada koji rare item pa u tim pokrajinama probas
elemental perfect Q9 (znaci i moddan) ide za 150k
Čovječe ovaj GWEN služi samo za lako zarađivanje para,sviđa mi se.... :D
Zna tko u kojim podrucjima ispada elemental sword?
Stvarno moram ic u nabavu :D :D :D , a trenutacno mi se neda kopat po wikipediji.
guildwiki zna :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Commander Shadow
Negdje u desolationu koliko se ja sjećam ima neki locked chest koji zna čuvati elementala.
ma farma se sa assa/ele build slican solo greenu. a ovaj gore sto misli da ce uspijeti to sfarmati bez da ode na wiki se vara jebeno
:-x kako zaspamase moju temu :yuck:
sad me zanima sto preporucujete za necromancera (mislim koje oruzje)??
te di da ga nadjem??? jer me tuku opet samo sto ih ima puuuno vise :(
za pocetak si kupi green woe spreader
pretpostavljam da igras kao MM
to je green weapon i mozes ga kupiti za nekih 5k
= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
ok samo sto je MM i di mogu nac green woe spreader tj. kupit ??
pa kupiti ga najlakse ti je u glavnom gradu (ili nekom vecem gradu u svakom svijetu)
MM = minnion master (http://gw.gamewikis.org/wiki/Minion_master)
woe spreader (http://gw.gamewikis.org/wiki/Woe_Spreader)
Ili nek si kupi Ghial staff.
dal ima ikakve veze,ako sam napravio akunt i stavio krivu email adresu,mislim sam kliknem continue kod loganja,mogu to nekak promijeniti da ispravim tu pogrešku u pitanju je samo jedno r.!
Ovaj moj frend je kupio si Properchies i sada mene zanima mogu li ja nekako i gdje mogu da igram sa njim u Factionsu tj. ja imam Factions pa me zanima gdje se možemo naći i igrati?
Properchies :pray: !
Ne,neko od vas mora kupit Kampanju koju ima ovaj drugi da bi mogli igrat skupa.
damn...btw pogresno sam napisao zar ne? :( znaci ništa od igranja zajedno...a kada bi uzeli eye of north? onda bi mogli zajedno igrati?= Citat =:
Izvorno postao Pro n00b
Da,Ako kupite Gwen možete zajedno igrat.
Mislim da vam je najpametnije to sad kupit,iako nije baš lagan za nove igrače,a pogotovo Hard mode-na nekim mjestima me podsjeća na DOA-u po težini. Ali u svakom slučaju Gwen ti je puno bolji od factionsa,tako da bih ti preporučio svakako.
Uvijek se mozete naci u great temple of balthazar i otici radit pvp.
Lol kada god trazim oruzje nitko ne prodaje a inace prodaju tolko dobrih, odlicnih stvari da me brat treba udaljavat od kompa da vise ne kupujem.
Lol kao na top shopu...
Oružja iz pre release bonuspackova dobro dođu
daklem, dogodilo mi se nesta gadno.
reinstallao sam OS i da cu GW upalit-nema. odma me šokira, ali na kraju skuzim da mi je .dat file ostao ziv. e sad, kako da ja ponovno to ukombiniram da radi, a ne on mi siluje download 3.5gb
rijeseno, moja specijalnost ne poznaje granice :(
Zašto onda zabrinuti izraz lica :)
Tvoja genijalnost u dvoklikanju gw.dat da se sam instalira?
da,ali to sam ono, slucajno kliko na njega :P
ja sam sad 4 level N/E, gwen,i izasao sam sad iz novog (spaljenog) ascarona,i zanimaju me vasi savjeti,sto da sad radim? nasao sam gildu, ali dok jos malo ojacam cu pricekat na vece misije,pa ako imate neki savjet sto i GDJE kupit,za koliko novca... sad se gubim po pustinji,uzivam u krajoliku i ubijam neke earth elementale :killyou: suggestions? 8)
počni sa misijama...= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
prva je Great Northern Wall kolko se sjećam
i taman kad je meni pun kufer te pustinje bio otvorio sam onaj dio u planinama... milina... i sad sam došo do gates of kryta... taj dio svijeta i grafiku ne želim uopće komentirati...= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
I da, počni s misijama... ako nemoš sam (a nemožeš sigurno) nađi nekog s višim levelom da ti pomogne. Ja sam naša nekog warriora lvl20 koji me spašavao kroz par misija od početka do kraja
da,igrao sam sam sa henchmanima i dosao do -45 death penalty :oops: ali lose sam professione iskobinirao,sad pocinjem igru sa svim mogucim kombinacijama da upoznam malo klase i to...
pa radije odi probavat sa PvP likovima...ak imas bar par skillov otkljucano,ak ne odi random arene igrart i skupljaj factione...nemreš isprobat punu mogućnost klase na lvl 1 charu još k tome u pre searu
Evo ja sam sredio sve što trebam u PvE djelu,dervishu nabavio primewal ,warru kupio IDS i sada (dok mi ne stigne GWEN) ću igrat malo HA,evo sad radim paraspikera.Dugo nisam bio u HA-u koji su sada teamovi ovako malo češći,zadnji put kad sam radio HA,toje bilo još onda kad su icy veins bili jako "popularni"...?
healing breeze + healing hanfds + vigorous spirit + frenzy + healing signet = gg= Citat =:
Izvorno postao Thrall
pricam gluposti (ali vidio sam tako nesto na nekima wannabe slafko igracima) jer sam pijan
p.s. di je onaj gumb da postam post ? xD
Evo kako alkohol utječe na gamerima gg :rotfl: :pray:
a nisi ni ti jutros nešto pismen :P
zna li netko kako radit one poruke in game,ja znam: "Im attacking <insert name of creature>" ili "Im using...." sa Ctrl + Space ,ali kako radit ono my health is 150/200 , death penalty is 15 % itd ?
ok,nasao sam si klasu,i sad volim monka :D jaki smiting, i healing s kojim tesko umres, koristan za ekipu i u kombinaciji sa elemetalistom jak damage dealer :pray: jedino sto mi sad nedostaje su neki dobri itemi, imam purple water staff i purple neki shield / ankh za armor i energy,ali staff je za water,i ne znam gdje kupit ressurection skill,pa sam monk sa signet ringom za ozivljavanje :oops: