-
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
/cut
Nema veze idem pocet skidat elfen lied :twisted:
BTW gledao green green prije nekoliko minuti. Mogu reći da je anime poprilično dobar. Dobra doza nuditija, perverzije i smijeha taman za teenejđerske umove :D Skinuo uvodnu pijesmu jer mi je nekako ušla i ne mogu je izbaciti. Samo da još ne počnem pjevušiti na japanski :)
-
= Citat =:
Pusti ga, to se on samo tješi jer nije na kraju definitivno prikazalo tekst "Lelouch je mrtav". :)
@TeraBajt:
Mislim da nema toliko full frontal golotinje, ali ono dovoljno da se zaradi M rating si već trebao vidjeti, ako se ne varam (moguće je). Pogledaj anime ako možeš, tamo ima ono umjetničke golotinje već u samom uvodu.
hm, da, vidio sam nesto umjetnicke golotinje, crteži gole rin sa onim noževima^^. Sto se tice animea, ne bih ga zelio gledati sve dok ne procitam do kraja mangu, jer bih volio imati sve nastavke, a ako krenem jednom sa animeom znam da necu prestati na dijelu kojeg nisam procitao :). Thx na odgovoru :)
-
Tako i ja. Kažem sebi da necu pogledati iducu episodu nakon ove ali me vrag natra da pogledam jos jednu i eto zakasnim na bus, zakasnim u školu dobijem neopravdani :D
-
Srry na dubl postu ali ne mogu editovat.
Jali ima jos neki anime slican Green Green jer mi se bas gledaju ovakvi anime umjesto onih brutalnih.
-
= Citat =:
Pusti ga, to se on samo tješi jer nije na kraju definitivno prikazalo tekst "Lelouch je mrtav". :)
The Code is the power of immortality, which C.C. has. The 98th Emperor of Britannia, Charles, has the Code. He transferred the Code to Lelouch while strangling him in episode 21. Lelouch wanted this, and he deliberately told Suzaku to not interfere.
However, the Code does not activate unless receiver dies first. This is shown when the nun kills C.C. after transferring the Code to her. Charle’s Code activated when he shot himself. Here is one of the big misconceptions that most people have: The transfer of the Code does not involve death of the transferrer. The nun was crazy and killed herself after she transferred her code. VV was injured from the battle and died. So basically, after episode 21, Lelouch had Charle’s Code (inactivated) and C.C’s contracted Geass.
When Lelouch got stabbed by Zero/Suzaku at the end, his Code was activated. What supports this is that Nunnally got Lelouch's memories when she touched her, just like Lelouch did when he touched C.C. back in Narita. The only way this could have happened is his Code activating. This pretty much confirms that he has the Code.
Unlike C.C., and Charles, who lost their Geasses because the people who contracted them died, Lelouch didn’t obtain C.C.’s Code and thus kept his Geass, while having the Code (which he obtained from Charles at the same time). Lelouch therefore has achieved CODE GEASS.
Basically, Lelouch is the person driving the cart in the last scene. He, who is now immortal, travels the brand new world he has created together with the also immortal C.C. C.C. talks to Lelouch in the end by saying: "Geass is the power of kings, it will isolate you... well, I guess thats a little wrong... eh, Lelouch?"
Now comes the second big misconception. A lot of people say C.C. was just talking to the dead like with Marianne, that's not true. She could only talk to her because of the nature of her Geass which allowed her to implant herself into the "hearts" of others. That's how she was able to talk with Marianne. Lelouch's Geass was entirely different, meaning that she could only have spoken to him if he was there. Also, the fact that the cart driver is masking his features completely supports this fact, considering the fact that Lelouch is now considered dead.
-
-
jel postoji neki animej sa cepelinima ?
-
= Citat =:
Izvorno postao King tiger
O_o
...
Imaš veliki nacistički cepelin u mangi Hellsinga. XD
-
-
Tko bi rekao da je došlo ovoliko dobrihSanime naslova kroz zadnji tjedan (ima još, ali samo sam ove pogledao/pratio). Biti će ovo dobrih nekoliko mjeseci za ljubitelje animea; neki stari serijali se nastavljaju, neki su dobili remake (Casshern je predobar), a i ovi novi su dobri.
Casshern Sins
Clannad - After Story
Toradora!
Vampire Knight Guilty
Kemeko DX!
Yozakura Quartet
Ga-Rei Zero
Shikabane Hime: Aka
ef - A tale of Melodies
Kuro Shitsuji
Tales of the Abyss
To Aru Majutsu no Index
Kannagi
Kyou no Go no Ni
-
I konačno spiritualni nasljednik Legend of Galactic Heroesa - Tytania. Pogledao 1. epizodu i jako sam impresioniran.
Da ne spominjem kako Kurozuka doživjela anime ekranizaciju... odlično.
-
Još malo pa sam gotov sa prvim narutoom. Ajde mi molim vas preporučite anime koji će zadovoljavat sljedeće kategorije:
Da ima dobru priču (samo da nije nekakva romansa, može i akcija i thriller i horror)
Da nije pretjerano perverzan (recimo hellsing je još skroz ok, tentacle sex baš i nije)
da nije pre kratak (premda sam svjestan da su najkraći animei jako dobri), ali opet da nije ni neka sapunica kao dbz
Po mogućnosti da je dubban na eng ili njem (znam da je u izvorniku doživljaj najpotpuniji, ali trenutno mi se ne da čitat subove)
E da zaboravih napoenut vrlo važnu stvar - mora bit gotov tj sve epizode moraju biti na broju. Ak me išta živcira onda je to čekanje novih epizoda...
-
= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Mislim da ih ima na zadnjim epkama FMA. Al marginalno. Tj. nemaju veze baš s radnjom. Al pojave se, ej!
-
Kaj nije blue water imao neke cepeline? Znam da je tamo kakti kraj 19st ili tak neš, davno je to bilo...
-
Trinity Blood isto ima cepeline u nekim epizodama.
-
Kolko se sjecam i Last EXILE ima cepeline
-
-
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Zasto Hellsing ima samo 13 epizoda :(
Dajte neki slican anime...
+4 OVA
-
= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
http://www.onemanga.com/Code_Geass_-_Nightmare_of_Nunnally/1/
evo vam vi sto slinite za kod gejasom ^^
šrot i to teški... samo su likovi poveznica sa geassom uopće nije isti žanr kao i animee.... to i crtež je šrot..
-
Nema ništa slično osim eventualno Black Blood Brothers... ali svemu što bi se moglo uspoređivati sa Hellsingom jednostavno nedostaje onog "badass" factora. Nego, jesi li pogledao Tytaniu?
-
-
Slažem se, definitivno jedan od boljih naslova... posebno zanimljivo jer je zapravo remake starijeg uratka.
-
gledo, dragon ball, z, gt, death note, X(preporuka), berserk, onog samuraja... *think* *think..* .... e da.. sjetih se...
rurouni kenshin (preporuka), cowboy bebop, hellsing, devil may cry, to je manje više to :), nikako da odgledam smrdljivi evangelion, a gledo sam i jedno vrijeme gaogaigar, e da i odgledo sam aiku, i arjunu :D
-
danas sam uzeo Paprika na blu rayu pa ću sutra pogledat
jel gledao netko?
-
E sada počinjem gledati pravi anime, dosta mi je naruto sranja.
Želim da mi preporučite prave anime, i tko mene zna, zna da bih da se ubaci malo prostiji animeji i ovi što su zakon po vama :D
-
ono što sam ja gledao a da je bilo malo golotinje ti je: elfen lied i berserk. ali bez obzira na golotinju, to su 2 meni jako dobra animea :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Još malo pa sam gotov sa prvim narutoom. Ajde mi molim vas preporučite anime koji će zadovoljavat sljedeće kategorije:
Da ima dobru priču (samo da nije nekakva romansa, može i akcija i thriller i horror)
Da nije pretjerano perverzan (recimo hellsing je još skroz ok, tentacle sex baš i nije)
da nije pre kratak (premda sam svjestan da su najkraći animei jako dobri), ali opet da nije ni neka sapunica kao dbz
Po mogućnosti da je dubban na eng ili njem (znam da je u izvorniku doživljaj najpotpuniji, ali trenutno mi se ne da čitat subove)
E da zaboravih napoenut vrlo važnu stvar - mora bit gotov tj sve epizode moraju biti na broju. Ak me išta živcira onda je to čekanje novih epizoda...
Ajde ljudi pomažite, još malo pa neću imat kaj gledat...
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
ono što sam ja gledao a da je bilo malo golotinje ti je: elfen lied i berserk. ali bez obzira na golotinju, to su 2 meni jako dobra animea :pray:
Elfen Lied sam gledao i gledam sada, obožavam taj anime :pray:
-
tko je voli hellsinga i Elfen Lied mora obavezno pogledati
Strait Jacket
In a world where magic and technology coexist, both sciences are used in the fields of medicine, warfare and research, but with differing results. Overuse of magic is forbidden as it causes mutations which transform the user into violent, uncontrollable and unstoppable monsters. Rayot(to) Steinberg is a lone wolf ‘tactical sorcerer’ dedicated to destroying these demons. Armoured and plated in his metal "mold", a straight jacket designed to keep him human, he walks a fine line between magic and madness as a rogue monster killer.
trailer
QEcuLQPvOjs
-
Prekratko (3 OVE) i jednostavno je trebalo više objašnjenja.
-
kupio ostricu, procitacu je danas vjerojatno.
-
Gdje ima gledati anime a da nije više od 50MB ili bar skinuti a da je 50MB?
-
traži anime u RMVB formatu on je lošije kvalitete i manje MB
-
-
Nemogu editat... :(
Upravo sam pogledao ELfen Lied Ep. 1, sviđa mi se pa sam odlučio gledati još.
A premda je pwnala i ona epizoda što je na satelitskoj bila.
-
dabome,Elfen Lied baš i nije materijal za tv...
-
A šta ti je od ozbiljnijeg animea za prikazivanje kod nas? Ono, računaj da nema golotinje/krvi/perverzija/itd? :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
dabome,Elfen Lied baš i nije materijal za tv...
Animax kalan imam, a satelit mi u kurcu =]
Zna li itko gdje da skinem anime a da teži 50-100MB?
-
oho, ovaj 6. nastavak oštrice malo rula : )
najkrvaviji i brutalniji do sad, zaista nepredividiva radnja. Sve u svemu, vgg : )
-
Sada sam kupio u pene pičke sezonu Dragon Ball GT, spremam se za gledanje ^^