Koliko AoC ima sada pretplatnika?
Na nekoliko mjesta sam naišao na informaciju da je broj pretplatnika počeo rasti.
Printable View
Koliko AoC ima sada pretplatnika?
Na nekoliko mjesta sam naišao na informaciju da je broj pretplatnika počeo rasti.
Po priči navodno ~100k, ali nitko ne zna pouzdano.
Inače, Mile vas pozdravlja (vidi ispod - najgori zamislivi miš-maš oklopa koji sam ikad imao), a meni je igra prežestoka. Iskreno, teško se vidim da ću ikada više moći u potpunosti uživati po pitanju borbe u drugom MMO-u nakon što sam vidio borbu u AoC. Je da je običan "stisni 1, 2, 3" kao i kod konvencionalnih MMO naslova, ali to što imaš direktnu kontrolu nad udarcima lika je savršeno fluidna stvar... a da ne spominjem jizz materijal kad izvedete svoj prvi fatality.
http://www.imagesforme.com/out.php/t...2215104942.jpg
Zbog načina borbe i FFA servera mi je najviše žao što je AoC bio fail.
FFA serveri su iskreno nešto što jedino radi u teoriji i to bez ljudskog faktora. Upravo zbog toga sam i rollao na PvE serveru jer ne želim da me neka balavurdija genka dok prihvaćam quest. Ali najviše me iznenadilo da ima dosta ljudi u igri, i to ne samo u newbie zoni koja je prepuna, nego i u "normalnim" zonama. Valjda su server mergeri napravili čuda.
Inače, GLAVNI problem koji imam sa igrom i Funcomom je njihov odnos prema patchiranju igre. Svaki patch, ma koliko trivijalan bio, ima negdje 5-6 sati downtime-a dok ga ne stave. E sad, jučer su trebali staviti novi patch.. ali su 4 sata usred stavljanja odlučili da ga ipak neće staviti i onda su bila još 4 sata kako bi vratili servere na prijašnju verziju igre... faking 8 sati downtime-a za ništa.
Inače, 3 levela kasnije i Mile počinje ličiti na Barbara:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...2414050259.jpg
Meni su FFA serveri u AoC-u bili genijalni, nikad čisti "faction based MMO" kao što je WoW ili WAR nemogu donijeti uzbuđenje koje čovjek u FFA igri osjeti kada na pustom području ugleda drugog igrača.
@Arbiter na kojem si serveru ?
razmisljam da rollam lika na nekom drugom serveru....
a sto se drugih igri tice ne mogu zamislit da igram bilokoju drugu poslje aoc-a osim gw-a jer je to definitivno naj moo ikad napravljen po mom misljenju.... igrao sam sve moguce u zadnjih 5-6 god od f2p do p2p... sad tek vidim nakon duzeg vremena i pokusaja da se vratim na war ili wow nije islo, kupio karticu i za jednu i za drugu igru pa rezem kitu ako sam igrao duze od 2 dana a da mi nisu dosadile :o
ono po meni su neuspoedive wow i war sa aoc-om :P
po ovim screenovima, što je arbiter dao, igra je prelijepa, neznam kak se sve to vrti ingame kad budu onak veliki fajtevi...
i ja sam isto mislio uzet AoC prvo, al onda kad sam čuo kak je to sve ispalo, pa sam čuo za WAR, pa počeli hypeat LOTRO MoM... na kraju se za WAR odlučio iako je AoC još bio u igri... sad opet igram sretno WAR, doduše trial, za proljetne praznike planiram produžit pa da bar tih par dana mogu onak odigrat kak treba...
Na Cromu sam... ne dam nick, bolji su spojevi na slijepo. :)
Ne kažem ja sad da je sama igra superiornija drugim naslovima, ali borba je ono što prodaje igru, čak i sad nakon što su je navodno pojednostavnili tako da su skratili comboe i slično. Jednostavno je brutalna i fluidna, a da ne spominjem kako konačno stvarno imaš dojam da kontroliraš svog lika, a ne da samo čekaš kad će više auto attack dok ti se puni mana.
Iskreno, mene FFA nikad nije posebno privlačio zbog exploitanja i bagre koju prirodno privlači. Ovo što je Glass rekao, kad se vidiš na putu s nekim pa onih nekoliko sekundi u western stilu kad gledaš tko će prvi potegnuti sječivo drugom u glavu, to su dobri trenutci, ali konglomerati guildova kojima je cilj samo griefati uokolo, lowbie ekipa koja gangabanga više levele zbog nedorađenog murder sistema... to mi se ne sviđa i treba poraditi na tome. Endgame siege borbe su navodno OK sada, posebno jer su to u biti opsade gradova koje kontroliraju pojedine guilde.
ocke vidimo se na Cromu...
iskreno renger meni je stil borbe i opcenito svega u igri puno bolje nego na waru, war sam igrao oko 3 mjeseca i frend me nagovara da se vratim tamo al sam rekao nema sanse nakon svega sto su popravili u aoc-u igra puno bolje klizi nego prije... a da odigras jedno 4-5 dana i ti bi rekao zbogom waru... :P hehe :D
Ja pokušavam već 2 tjedna zamijenit s nekim moj WAR acc za AoC acc. Još ništa :(
Ako Mythic ovako nastavi biti će ti ga još teže zamijeniti.
e a kak se onda kontrolira sve to, al ranged combat, dakle kad pucaš strelom, jel je osnovni aim and shoot te opcija autoaima(tak je prije bilo ak se ne varam), il su i to promjenili?= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
heh vjerojatno jer trenutno igram na trial accu, al da se vratim na svog SWeja... ma ni isus me nebi odvojio :D
vidis s tom klasom nisam nikad igrao a nisam imao previse problema s njima, ja ti igram samo male classe mac ili toljaga xD
tako da ti sta god kzem ne bi mogao pomoc :P
Imaš klasičan auto aim sa 3 "napinjanja" (kao melee), ali možeš ući i u 1st person pogled i pucati. Naravno, Rangeri jedini imaju ranged comboe.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Meni samo nije jasno kako to da su Rangeri OP kroz polovicu igre jer je meni osobno ranged borba jako nespretna tamo.
Zato što imaju jako veliki burst damage i dovoljno CC-a da te drže na udaljenosti dok te napadaju, a uz to su rougue archtype pa vole i stealth.
Da, tek sam prije nekoliko dana primjetio... ali ajde, biti će bolje nakon 40. levela valjda.
7-day trial je došao... više na linku:
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/off ... urope.html
meh... baš mi se da skidat kolko več ima...
P.S. skidam ga..
P.P.S. ne kužim sad je to cjela igra na 14 mb, al upalio mi se onaj launcher i patcha mi igru :/
P.P.P.S. ovo mi se nekak sviđa, mogo bi odjebat WAR :S
Bitno da si dosad WAR uzdizao u nebesa, i nijedna ga igra nije bila dostojna... :P
Btw i ja skidam, da napokon probam AoC u DX10 :)
pa nije... ono je bio samo prvi dojam, ljep launcher i dobar slideshow u pozadini x)
ne kužim baš sistem AoCa... što prije nač guildu i kefinjat se s drugim guildama il šta :S
Ćuti Rangeru, utjecajima podložni čovječe. :)= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Endgame su siegevi na Guild-ownane gradove, a u međuvremenu imaš raidse (koji su odlični) i mini-games (fancy ime za scenarije koji nisu baš).
aj dobro....
skino sve patcheve, prek noći, stara o5 popizdila :)))
idem si sad napravit roguea kojeg ću u rangera, onda u crkvu xD
evo igro skoro cjeli dan, trenutno sam r13... igra je dost sjebana u početku, combat system je fora a ne težak, jedino je cjeli onaj character development čudan, sam razvijaš one skillove, također su zanimljivi oni climbing, hiding i sl.
jako me razočaralo što do level 20, pravo ni nema nikakog pvpea, igram na cromu, a to je izgleda pve server :(
questovi neki fakat znaju bit glupi, idi tamo i ubi 30 one gamadi, ili idi tamo ubi onog lika, usput češ ubit 30 gamadi......
onaj single player mod je kul, al pobogu ovo je mmo, ak želim sp igrat ču pravi RPG......
evo više nisam mogo izdržat... neznam kak je prije bila igra, al definitvno nije popravljena, loadinzi su koma, mnogo puta mi se igra zaledila, klase su blago rečeno ne balansirane barem u early game, onda dcnntovi, pa one debilnosti, kad npr u onom scu, 1. je na listi od 4, stojim na onom ko malom brdu, koje je 1 m, iznad zemlje, lik je 10 m od mene i govorim "target is not in line of sight" u isto vrijeme jedan lik u grupi kaže "ranged combat is so overpowered" :pray: onda nefunkcionalnost nekih NPCjeva, gdje bi ja stiso desni klik na lika, a on nebi fermo ni pol posto, pa kad liku trebam predat quest a njega nema na mjestu ucrtanom na karti :S pogledam jel mi net crko, nije.... iako je crom pve server, ja ne kužim smisao low level pvpa ovdje, igra je čisti grind do višeg lvla, a onda čak i moš malo u pvpu uživat(WoW)... al opet nije sve tako crno, combat system je nešto fenomenalno i da nije takav kakav je sumnjam da bi tolko ljudi igralo igru... igra je možda nekom dobra al meni totalno nije, pogotovo ne bolje od WARa...
Sve što si naveo je isto kao u WAR-u (mislim da su neke stvari čak i gore).
Gle Rangeru, tvoj problem je što si iznimno subjektivan i otvoreno favoriziraš igru koja ti je trenutna opsesija tako da su ti sve igre odmah loše i vidiš u njima nedostatke koji su prisutni i u favoriziranoj ti igri. :)
DC, loadinzi i freezovi? Praktički nepostojeći, loadinzi kraći nego u WAR-u (puno kraći, što me začudilo do bola) i nikad mi se nije smrzla igra. Nefunkcionalnost NPC-eva mi se znala dogoditi, ali većinom jer igra malo kasni sa detekcijom blizine pa treba sekunda duže dok skonta da si na metar od NPC-a... naravno, pored onih nekoliko koji su stvarno bili zbugani, ali ti su isto tako bili i nevažni shopovi tako da mi nije teško palo. Jedino sa čime bi se složio je organizirani PvP sistem koji je loš i ono, praktički se čini nepotreban (mislim, mini-games? Streljam onog tko je stavio baš taj naziv) i nisu to trebali napraviti tako nego pokušati inkorporirati FFA sistem nekako.
to nije problem, to je vrlina= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ti se zajebavaš jel tak? :( e pa danas ujutro kad sam starto igru, pazi startam ju i loada mi onaj početni region cimmerije, malo čekam, sjetim se da sam gladan, odem vidit šta ima, skužim nema kruha, odem kupit kruha, usput popričam s frendom na ulici, vratim se kuć, namažem 5 šnita paštetom kruha i loading još nije gotov.... trebam i napomenut da se prema drugima dost sporo krečem i reagiram... i da navedeno je istina, živa i žalosna :( al onda kad se jednom to učita, sljedeči puta ide mnogo brže na sreću :)= Citat =:
DC, loadinzi i freezovi? Praktički nepostojeći, loadinzi kraći nego u WAR-u (puno kraći, što me začudilo do bola)Si nikad mi se nije smrzla igra. Nefunkcionalnost NPC-eva mi se znala dogoditi, ali većinom jer igra malo kasni sa detekcijom blizine pa treba sekunda duže dok skonta da si na metar od NPC-a... naravno, pored onih nekoliko koji su stvarno bili zbugani, ali ti su isto tako bili i nevažni shopovi tako da mi nije teško palo. Jedino sa čime bi se složio je organizirani PvP sistem koji je loš i ono, praktički se čini nepotreban (mislim, mini-games? Streljam onog tko je stavio baš taj naziv) i nisu to trebali napraviti tako nego pokušati inkorporirati FFA sistem nekako.
i da još jedna napomena, većina tih bugova mi se počela događat, kad sam prešo lvl 20 i došo u cimmeriju, onaj dio gdje tortage je oke, al opet po tom se igra i nije baš dojmila, veselio sam se onom mass pvp, pvp regionsi i oni resource regions il kak več, al ono, ova sranja su me totalno ubila... al ko voli nek izvoli :)
Meni je prvi loading uvijek bio malo sporiji, no ni blizu onoga što ti opisivaš.
S tim da sam ja zadnji put igrao AoC u 8. mjesecu, a prema onome što čujem igra se značajno popravila od tada.
Ne - igra je iznimno optimizirana i radi super na velikoj vecini strojeva.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Iskreno bi ti preporucio upgrade stroja jer ocito da nemoze vrtiti sve kako spada (ili stavi detalje na ultra low), a 2gb rama je minimum za ovu igru da sve ide kolko-toliko fluidno.
Loading kod zoniranja je samo veci kad prvi puta uopce ulazis u neku zonu, ali nakon toga ide to puno brze.
Loadanje naravno najvise ovisi o 2 faktora - ramima i disku s kojeg se cita. Ako imas stariji sata disk (ili ide), normalno da ce to ici sporo kad je njima prosjek read-a do 50mb/s maks, a rama treba biti koliko sam spomenuo kolicinski ali nije svejedno na kojim taktovima rade (i latencijama). Lijepo everest kao bench program i daj ram test tamo pa ces vidjeti da vjerojatno imas sporu memoriju.
Ljudi, pa dajte se skulirajte :)= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Odabrali se pve server i normalno da je tamo pvp ogranicen - imate minigame i na visim levelima siegove i border kingdoms (3 zone za svaku regiju u kojoj su bk-ovi) gdje je moguc pvp na svakom koraku.
Ako zelite akciju i ffa pvp - lijepo na fury i da vidite kako je to kad u tortageu bude 10-tak instanci i 200-tinjak low levela koji prakticki igraju death-match s ciljem da nagrindaju pvp levele. Akcije naravno ne fali ni kasnije, ali carebearovima to tesko pada pa mozda ni rp-pvp server nije los izbor.
Argumenti su totalno nerealni u svakom slucaju
ja i dalje stojim iza svojih argumenata... i da to što imam 2gb rama jedini mi prob, vjerojatno ću kupit još 2gb poslje uskrsa... al opet igrajte vi AoC, WAR je prekrasna alternativa tak da se niš ne bunim :) (sam neigrajte WoW :D)
Ali stvarno - zaliti se da nema pvp-a na PVESserveru... to jos nisam vidio :D
Probaj fury, ali vrlo vjerojatno neces tamo dugo opstati jer to nije wow/warhammer like server
gle ja znam da tamo ima pvpa, al ja se žalim na nedostatak da taj pvp ima smisla...
u WARu je svaka RvR zona bitna, pogotovo u t4, ima onaj epic osječaj i sve to...
a ovdje nemog lika pucat strelom jer sam na uzvisini od jednog metra.....
ova sad rapsrava više ni nema smisla, ja sam reko šta mi smeta i nema šanse da se predomislim :D
PvP u WAR prividno ima više smisla nego u AoC-u jer su zone dizajnirane tako da potiču RvR sukobe, no ako bi išli uspoređivati korist koju igrač ili guild ima od PvP sukoba mislim da WAR nebi puno vodio.
Prigovaraš na tu situaciju sa strijelom, a zaboravljaš na "Target out of range" za melee igreče u WAR-u.
kak da zaboravim neš šta mi se nije dogodilo :S= Citat =:
Izvorno postao ssalG
anyways, stvarno već preilazim mjeru :) idem igrat WAR, vi u AoCu uživajte, sretno :)
Ekipa molim pomoc...
Upravo igram AOC trail verziju. Kad sam skidao igrru skinuo sam "full game client".
Sad me zanima dal ikako mogu kupiti samo prepaid bon ili moram kupiti igru sa kutijom??
TNX
Za registrirati novi account trebaš cd-key od originalne igre, ne sa prepaid bona. Naravno, ne znam odakle kreće kad igraš trial prvo.= Citat =:
Izvorno postao Sovas
Igra je puno bolja nego sto je bila to je istina.Jos im fali malo da dodaju endgame content i lag u siegovima i sve ce biti super.I jos nesto PVE=easy mode.Dođite na fury,Target pvp4 ranger.
ja bi nastavio igrat al sef mi jos nije isplatio zadnju plaju i pomalo sam lud brijem da cu mu tuzbu napravit :D
ugl. i ja se vracam nakon mj. dana pauze ;)
ja sam sad opet skino igru, napravio još jedan trial acc, idem opet probat igru, jer kad sam ju 1. probo WAR je owno moj život, tak da bi sad to mogo malo više objektivnije gledat na igru :)
i da ovog puta 100% idem na pvp server, nemože me više ni isus krist natjerat da na pve odem -.-
Rang€r imas pm ;)
nego odi na fury server tamo ti je vecina nasih igraca :P i uzmi ber šabana koliko sam citao updejt itd.. vidim da su ga ubili sa statsima 15x je sad bolji nego sto je bio ;)