mozda mmo, sumnjam da ce RTS bit zato sto je malo nespretno na playstationu..., ako se mene pita neki studio treba slozit divovski rpg za ps3 da iskoristi tih 50Gb na blu rayu , siguran sam da se to da napuniti finim sadrzajem,
Printable View
mozda mmo, sumnjam da ce RTS bit zato sto je malo nespretno na playstationu..., ako se mene pita neki studio treba slozit divovski rpg za ps3 da iskoristi tih 50Gb na blu rayu , siguran sam da se to da napuniti finim sadrzajem,
kakva će biti civilizacija na PS-u, čisto sranje.= Citat =:
Izvorno postao Gravestone_bluz
why???= Citat =:
Izvorno postao misterante
jesi igrao civilizaciju na psu?
ja ne al sam igro warcraft 1 il 2 nesjecam se, vrlo nespretno za igrati
ma znam, al civilizacija je po meni dobro napravljena za PS= Citat =:
a dobro, naso sam dobar video na youtubeu , zove se xbox 360 is the now ps3 is the future, sve objasnjava i slazem se s tim videom 100%, ima 4 djela i sve je ljepo objašnjeno.
igrao sam na PC. zakon je.
ma sve strategije su za PC po meni ja osobno neznam kako bi ih mogo igrat na konzoli...
ae da ga revajvamo..gdje sam ono stao?? :|
Recon Killer: Pričali ste o cijenama PS3-ja.^^
Cijena nece past još dugo prodaja im je krenula tak da nemaju razloga smanjivat cijene.Btw ps3 je najeftiniji proizvod koji moze vrtiti blu ray diskove.Tak da nemoraš ocekivat neko snizenje.= Citat =:
Izvorno postao r0pe
Cijena mora pasti kad tad, al nece dugo vremena padati i onda ce naglo opasti za puno, tak je sa svima= Citat =:
Izvorno postao prcko
ne vjerujem da ce bas naglo pasti. vjerovatno ce malo po malo ic dole.
pa cjena je pala s 5k kuna na 3k kuna...
Heh, zavisi od modela do modela. PS3 sa 40 GB HDD-om košta 3k kuna.= Citat =:
Da pala je,ali to više nije isti model PS3.Onaj od 4,777 je imao 60gb podrzava ps1 i ps2 igre,ima više utora i još si dobio 2 igre+ dodatni sixaxis đojstik.A PS3 nova verzija jeftinija od 3k i nešto kuna ima 40gb,bez ikakve igre,mislim i bez dodatnog đojstika ne podrzava ps1 i ps2 i ima manje utora.Ova od 60gb se više ne prozivodi ko ju ima nek je sretan :)= Citat =:
ma ni netreba mi ps1 i ps2 podržavanje, iovako zelim igrat samo ove ps3 naslove sto se tice usb utora imam ko neki usb produžni kable koji dodaje jos 5 utora , a sta se tice onih kartica to mi pogotovo netreba jel imam to na kompu
Ma ok ja sam kazem neki nemaju to što ti imaš sve se to moze pronac i kupit.Nego sam to ovako rekao cisto da se zna zašto je konzola jeftinija,a tu se cijena najviše smanjila zato što nema 2 igre u paketu i dodatni đojstik(sixax)= Citat =:
pa da, da ocu ps1 i ps2 igre igrat, sigurno nebi kupio ps3
Ti mozda nebi,a neki to zele jebiga sve je to relativno :)= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
ps3 je sve sličnij kopu sada se moraš brinuti da li i je dovoljno jak za neku igru ili će barem biti tako...
...emm... ps3 ce moc vozit sve i svasta jos dugo dugo vremena. tako da ako se oko nečega nemoramo brinuti onda je to o tome jel će on moći voziti nesto ili ne. To sto si reko prije bi se odnosilo na X360 , a ni na njega.= Citat =:
Izvorno postao Geralt
ma konzole nikad nisu imale "hardwerskih zahtjeva" i sve su pokretale bez stekanja pa bi trebale tako i dalje. u tome i je njihova bit. i P&P naravno
jap i zato su mi konzole nekad draže od pca, nemoram se brinuti kad kupujem neku igru= Citat =:
za FPS , Strategije , point n' click avanture i kompleksnije RPG-ove mi je PC bolji, za sve ostale zanrove su mi konzole, al pc sveukupno zato sto mogu radit u programima i lakse surfat po netu i sve ostalo.
Hehe, PS3 + Linux baš može to. :D= Citat =:
pa da. a na kompu das 500 kn za igru, a ono ne moze ju pokrenit. i na konzolama nema errora, patcheva i ostalih drangularija= Citat =:
Izvorno postao r0pe
[quote=THUNDER_DINIX]pa da. a na kompu das 500 kn za igru, a ono ne moze ju pokrenit. i na konzolama nema errora, patcheva i ostalih drangularija[/quote:1iewib8c]= Citat =:
Izvorno postao r0pe
Da sve ima svoje prednosti i nedostatke :)
Aha.... Oblivion i greške na XBoxu koje nisu odmah mogli patchirati nego su ljud moralo čekati mjesec dana, anyone?= Citat =:
to je zato sto je to Xbox 360 :D , salim se , i to se događa , ima i tu bugova i tih čuda al sto se tice hardvera nema problema, uvijek ide na najjacim postavkama na viskom FPS :)
to sam i ja htio rec, ipak je to Xbox :D
ps3 sa linuxom tu svakako pobjeduje
Itekako pobjeđuje.= Citat =:
Izvorno postao Niđo
evo razmisljam dal da si ga instaliram...
nemoj razmisljati odma si ga instaliraj ako znas kako ako neznas mozemo ti pomoci :)
evo odluceno moj frend sad downloada sve sta je potrebno :) (ima neki uber brzi flat)
ajd pa javi čega novog ima
ok ocu
Meni je PS3 bolji po svemu.IMan ga tako da ne govorin bzvz
slažem se= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
Hm, probao sam igrat na tim konzolama i nisu me previše oduševile, ali iz principa kažem da je Xbox bolji.
ne konam kak neko uopce moze igrati RTS-ove na konzolama :shock: