haha :)
Printable View
haha :)
okej,otiću :)= Citat =:
Izvorno postao Spectre
Fear of the dark= Citat =:
Izvorno postao Spectre
longshire :) sd sam tamo,ubijam defisase :rotfl:
ovako - mjenjao sam se za acc sa jednim likom.Ponuda je bila i više nego povoljna za mene - UD rogue sa imbah gearom,u zamjenu za huntericu sa prosječnom opremom te podosta golda.
Međutim,ime tog chara je po meni blesavo - Koscati :|
htio sam promjeniti ime te sam kontaktirao GM-a,rekavši mu kako moje ime znači nešto jako gadno na hrv. jeziku te kako me svi u školi koji igraju WoW zajebavaju zbog imena,kako me hrv. guilde ne primaju zbog imena,itd...
uglavnom - u jednom trenutku me pitao što znači moje ime.Ja sam rekao "something rude that man's have between they're legs"
On je rekao ok,međutim prije nego što mi promjeni ime mora poslati moje ime na "translation",te kako će me kontaktirati čim stignu rezultati.
Eh,tu je moj problem.Naime,nisam siguran da koscati znaci racku,stoga najebah kada skontaju da sam im isro za ime.
Što da radim? da tražim da mi daju hrv. GM-a pa da mu kažem kako me zajebavaju zbog "Koscati" te da su zakljucili da im je kura[ koscati?
pomagaj brate
Zašto je Koščati blesavo? Ne vidim ništa loše u takvom imenu za UD rogua..
Nikad čuo da to znači racku..
Večina ljudi će to ime pročitat kao na engl, dakle KoskatiSili Koskejtaj. Teško da će netko pročitat to kao Koščati, čak je i meni koji koristim š i č trebalo dosta da skužim.
o majke ti,ja neidem u BG sa imenom "Koscati" :/
ništa,idem probat zaprijetit GM-u bojkotom wowa...
mislim da bi se Koščati dao prevesti kao Bone Man, tako da ne vidim nista lose u tome za UD rogue-a, al kako ti pase.
= Citat =:
Nikad čuo da to znači racku..
Kaciga, jesam li ti lijepo rekao da kazes kako je "koscati" bio prilog.. i da kazes da te svi zezaju da ti je "Koscati" ili da si ti sam "Koscat"
ili si samo mogo rec da si kupio acc i lijepo bi ti promijenio ime bez problema..------> hehe bolje ne :D --->EDIT xD
da, kada bi to uradio odmah bi dobio perma ban ili 3 dana ban..= Citat =:
Izvorno postao lizard
citaj Terms of Use :)
U, vidim kako se češe po glavi.
heh to nisam znao... procito terms of use nisam nigdje vidio da pise nesmijes prodat acc pise da nemsmijes nekom dat pare da ti power levela te da nesmijes davat pare za gold, armor,wpnse i da nesmijes pruzat usluge power levelinga za novce, valjda mi je promako taj dio di pise nesmijes prodat/kupit account , ali sam zakljucio da nesmijes jer nije moguca promjena imena i prezimena koje se unosi kad se kreira acc.
Reko sam to jer znam tipa koji je kupio epic rouga i promijenio mu ime bez problema , ali on ga je transfero nakon kupnje pa valjda tad dolazi opcija za mijenjanje imena.
Vjerujem= Citat =:
Izvorno postao lizard
neeeeeeeeeee sto zamjeni lika *ebo te rogue svi su rogue a ja se bas uzivio u tvog lika ,.....= Citat =:
Izvorno postao kaciga
evo lizard taman idem naci paragraf gdje pise o trejdanju
= Citat =:
(1) E. Blizzard Entertainment does not recognize the transfer of Accounts, and any unauthorized transfer of the World of Warcraft software will result in the permanent deletion of the Account attached to that software. You may not offer any Account for sale or trade, and any such offer:
i. is a violation of this Agreement;
ii. may result in suspension or termination of the Account at Blizzard Entertainment's sole and absolute discretion; and
iii. will not be opposable to Blizzard Entertainment.
= Citat =:
(2)C. ...
v. buy or sell for "real" money or exchange gold, weapons, armor, or any other virtual items that may be used in World of Warcraft outside the World of Warcraft platform; or
vi. let any third person (except for a minor for whom you opened the Account) play on your Account including, but not limited to, using so-called “power levelling services”, i.e. paying a third person for playing on your Account; or
vii. play on the Account of a third person including, but not limited to, providing so-called “power levelling services”.
a ti si? :D= Citat =:
Izvorno postao fohliii
eh da,GM mi se jos nije javio,ak mi se ne javi idem opet otvorit ticket i probat to sa "Everybody are making jokes about how my "man stuff" is bone-like,I even think of quiting WoW!!!1111"
Jel se može napravit acc bez kreditne kartice nego samo s prepaid cardom?
Može
= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
nisam reko da to ne postoji samo da mi je promaklo.. dosta off topica :D= Citat =:
(1) E. Blizzard Entertainment does not recognize the transfer of Accounts, and any unauthorized transfer of the World of Warcraft software will result in the permanent deletion of the Account attached to that software. You may not offer any Account for sale or trade, and any such offer:
i. is a violation of this Agreement;
nvm
nije mi jasno zasto zelis promijenit ime= Citat =:
Izvorno postao kaciga
= Citat =:
Izvorno postao Dark Saruman
eto zasto= Citat =:
Izvorno postao kaciga
Uskoro cu dingat lvl 58 (trenutno sam 57), pa me zanima dali da odma na 58 lvlu idem u outland ili da lvl-am do 60 i onda da idem u outland?
mozes odma i odi odma )
Radije dodji do 60 u starom svijetu, onda odi u outland.= Citat =:
Izvorno postao Vedrann
Zasto ?
Jer ces potrositi dosta questova u outlandu za 58-->60, a ako ides sa 60. onda ces moci garant 3-4 levela u hellfire dici
true al to ovisi o tebi ja sam taj lvl zgrindo zajedno sa rep u citadelu.
pusti ove njubove sto bandaju, kad dodjes na 58 odma u outland, u hellfire peninsuli ces biti do 61 minimalno, moj frend je bia do 62. I exp ti se skuplja 4 puta brze nego npr. u EPL ili nekoj drugoj regiji u azerothu= Citat =:
Izvorno postao Vedrann