evo jedna novost
http://www.gamespot.com/xbox360/action/ ... e=previews
svakako pročitajte
Printable View
evo jedna novost
http://www.gamespot.com/xbox360/action/ ... e=previews
svakako pročitajte
blahahaha :rotfl:
Korisnici različitih platformi s nestrpljenjem iščekuju svaku vijest vezanu uz dodatne sadržaje za nadolazeći GTA IV čiji je proizvođač Rockstar Games najavio nove epizode i još ponešto goodiesa za Xbox 360 konzolu nakon čega su vlasnici PlayStation 3 očekivali sličan tretman, no čini se da od toga neće biti ništa. Rockstar Gamesov glasnogovornik Hosi Simon izjavio je da vlasnici Playstationa 3 neće dobiti nikakve ekskluzivne GTA IV sadržaje. «Mi proizvodimo vrhunske igre u kojima ljudi mogu uživati na bilo kojoj platformi, no ako želite kompletno GTA IV iskustvo morati ćete kupiti 360.»
iako se ne slazem sa ovim za x360 pokazalo je konzolasima
:pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao HCL.hr
bok decki.jel se zna konf za gta4. i jel istina da ce ici samo na ps3 i na xbox.HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!
sve ti pise...citaj...
aha
bez toga igra bi bila crap na kvadrat= Citat =:
Izvorno postao Dreadlord
oces reci da je jedini pravi gta bio san andreas??= Citat =:
Izvorno postao misterante
da..al nekako se bojim da ce promjenom enginea sjebati igru..ali ja sam optimist :)
trojka i vajs siti su bili najbolji gta-i
SA je totalno drugi štih i ne sviđa mi se baš
ne.= Citat =:
Izvorno postao r0pe
pa čini se da hočeš jer si si samo u SA mogao birati kako hoces oblaciti svog lika :roll:= Citat =:
Izvorno postao misterante
znam to, ali potome mi je sa bolji.
Malo me razocaralo to sto sam procitao da nece biti aviona :cry:
= Citat =:
Izvorno postao Trial Of Nightmare
ja zbog toga necu ni igrati tu igru
fuck the plaines! u njima sam provodio najmanje vremena, samo sam hydru imo kad sam policiju zivciro!
Veliki prostori igri samo daju širinu ali plitkost..
Mozes di oces al nemres sta oces..
Ja bi radije da je neki manji gradic, al da mozes u bilo koju zgradu, da mozes sve demolirat da mozes razbit prozor i provalit u stan i takve stvari..
ono maksimalno iskoristit sve.. onda bi igra dobila na dubini..
ovak se samo voziš po gradu, tu i tamo koga zgazis upucas i to je to. Postane dosadno brzo..
Ja jednostavno oću igru vrijednu franšize točka
definitivno nešto takvo treba GTA serijalu...= Citat =:
Izvorno postao Blaster32
svaki novi nastavak je donosio bitne promjene što se tiče interijera...jednog dana će valjda bit nešto
đđ :(= Citat =:
Izvorno postao Trial Of Nightmare
sad ce biti ko nfs..sve ce pomalo izbacivati i onda ce sve usrat :cry:
Morrowind:Oblivion = GTA:SA:GTA4= Citat =:
Izvorno postao r0pe
Tuzno... :cry:
[quote=Zorg_The_Borg]Morrowind:Oblivion = GTA:SA:GTA4= Citat =:
Izvorno postao r0pe
Tuzno... :cry:[/quote:1qffnm76]
ili je to nostalgija za onim starim igrama ili stvarno svi nastavci igara postaju sve jadniji
ne, samo ste malo poceli srati jer vam se to cini popularnim; ono sto se dogodilo Oblivionu ne moze imati veze s GTA.....newsflash-> gta je oduvijek radjen za konzole
uostalom GTA4 definitivno ne zvuci loshije od SA, dapace gta4 bi cak mogao biti dobar kao VC. Note tht u SA ste imali 3 grada dok u 4 imate NY !!-> najzagadjeniji, naj sexy grad !!!!!, tako da tishina...cekamo demo !!!
Samo jedan grad je bila vrlo vrlo dobra odluka... Ovako će se moći posvetiti detaljima i priči (koja je u SA isto bila odlična), a najviše govorimo o detaljnosti izrade grada čija će kvaliteta biti na velikoj razini... Nadamo se :D= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
ova igra je osuđena na propast i prije nego što izađe. imam osjećaj da će loše proći i kod kritike, a i kod igrača :kill: . doduše nikada nisam ni volio GTA, osim GTA 2 koji mi je bio urnebesno zabavan
točno to...još sada nema aviona,ono imam misiju da odem iz drugogo grada u drugi i ja sad moram jebenim autom ići?ma nek se jebu :boohoo:= Citat =:
Izvorno postao Blaster32
neka grad bude ko u VCu...malen grad di ti je skoro svaka misija blizu tako da nemoraš ko konj vozitii...
[quote=Hamti Damti]= Citat =:
Izvorno postao "Trial Of Nightmare":1sh3e6kv
ja zbog toga necu ni igrati tu igru[/quote:1sh3e6kv]
same here...
[quote=Nightyx]same here...[/quote:12i9qd0j]= Citat =:
Izvorno postao Hamti Damti
ma igrat cete garant..ak ste mogli 3. moci cete i ovo
vec mi dosta SAD-a bolje da su radnju premjestili negdje drugdje, npr. sad da je Niko osto u Rusiji(lol Niko, Rus :rotfl: ) i onda one njihove bande, skriveni podrumi gdje imaju svoje HQ-e, izmjena godisnjih doba, snijeg :D , i da jos ubace kao neki okrug, oko grada(Moskva, Vladivostok, Rostov, St.Petersburg...), takoder su mogli nekog azijca, Hrvata, afrikanca, Kolumbijca(sverc droge :D ) ....
e nisam bio u toku kad izlazi GTA IV...jel to sad tu negdje u 11 mjesecu??