fall 2008,fak engleski mi popust, :(
Printable View
fall 2008,fak engleski mi popust, :(
zašto uvijek izvođači jedu gogija sa tim izlascima?
što bi to trebalo značiti?stalno ih mijenjaju?možda hype?možda žele manipulirati programerima?
btw.za avatar yes i am on drugs,lots of drugs
zato što se preračunaju, zato što zbog lijenosti ne naprave cijeli posao do zacrtanog roka?
nadam se da će na GDC-u pokazati kakav trailer, o igri se zna dosta toga, ali postoji tek jedan trailer i nekoliko slika
btw ne pratim baš raspravu ali svejedno, poznato je da se na loading screenovima između područja, pokazuju statistike iz igre - npr. koliko ste km prešli, koliko ste neprijatelja ubili. Zanimljivost je da se na prikazivanju demo verzije igre (na e3) pri loadanju pokazala statistika "bodies eaten", o čemu u bethesdi nisu željeli komentirati za sada. najvjerojatnije, to znači da će se na popisu karma titula u f3 naći i titula kanibala.
Glavno da dobre stare Gravedigger i Child Killer ostanu (premda sumnjam u potonju). :P
u ponedjeljak, 10. 3. saznat ćemo neke nove informacije o Falloutu 3. jedva čekam.
Nadam se da ce Bethesda uzdrzati kvalitetnu Fallout fransizu. Igra mi je jedna od najboljih ikada. Toliko izbora na raspolaganju... Igra mi se opet kad sam vidio temu :cry: .
O da, divite se kompleksnosti razgovora i višestrukim grananjima koji će igrača dovesti do brojnih moralno nijansiranih posljedica...
http://img297.imageshack.us/img297/4...clz0ve6.th.jpg
"I could use a hand"
ovo je neka a la fallout referenca na seks il? :D
ajde di su te nove informacije na No Mutants Allowed nema nema nis
omfg look at that!
http://www.interplay.com/
Već mi se bethesda malo gadi s tim manjkom normalnih screenshotova svega pola godine prije izlaska(možda malo više), samo vidimo te skenirane slike iz časopisa koje onako usput izgledaju ko g****.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da, baš sam to primjetio, no rekoh ajd možd lik ima nisku inteligenciju i karizmu. Ali vraga, nije to, nego se neke stvari kod bethesde ne popravljaju s godinama - dijalog u oblivionu je bio izravan da boli glava, u razgovoru imaš dvije mogućnosti da ili ne, nema: možda, da ali ako, ne zato što, kad bi bilo, ..., štogod. Upravo je tu smisao fallouta ako povećaš speech dobivaš više mogućnosti u razgovoru. A kad povećaš personality (jedini skill koji mi sad pada na pamet) u oblivionu dobivaš samo na tome što te ljudi bolje prihvaćaju i žele pričati s tobom o temi o kojoj nisu htjeli prije.= Citat =:
tako je, jebesh tekst u kojem je dosta baciti pogled na glagolska vremena i vec znas što je izbor. a beth su vec dokazali da im je lik ili obavezno mutav, ili vodi konverzaciju kroz tagove.
pa neće valjda.... :-x
= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
OMFG
sigurno neka zazancija
btw.vi ljudi pokazujete velili interes za fallout 3,a prilično malo za prošle po ovome što vidim,nitko nije ni disclaimer na ovo napisao
nije, već se odavno zna da će za nekoliko godina fallout otići u mmo vode, bethesda je kupila prava samo na izradu singleplayer nastavaka fallouta. živo me zanima ovaj earthworm jim= Citat =:
Izvorno postao Melandru
Ne znam baš, meni te rečenice ne izgledaju jednostavne niti nešto što bi osoba sa niskom inteligencijom rekla (sjećaš se kakve su bile rečenice koje je govorila osoba sa niskom inteligencijom u starim Falloutima ili Arcanumu - praktički nepovezane) tako da je vjerojatno opet u pitanju Bethesdin "Yes", "No, "DIE!!" pristup dijalozima. I da, apsolutno se slažem u vezi dijaloga - praktički ne moraš niti pročitati ponuđeno da bi shvatio što moraš izabrati dok si u Fallout-u (i općenito starijim RPG naslovima) baš morao čitati tekst da bi shvatio što će on izazvati (all hail višeslojne dijaloge).= Citat =:
Izvorno postao Snake
ključna riječ nije rečena-navodno,uostalom zar ne bi bethseda to trebaka raditi= Citat =:
Izvorno postao Snake
@melandru
bethesda ima prava na izradu singleplayer naslova fallout franšize, a prava na izradu mmo fallouta ostala su interplayu
zar nije sve prodano?tako je barme pisalo
uostalom interplay je propao
No, no, no! Nije propao nego su upali u velki bankrot od nekih 25 milijuna ak se ne varam al su do sad sve isplatili i skupili ekipu pa kreću radit MMO Fallout 8)= Citat =:
Izvorno postao Melandru
a cek kaj onda fallout 3 nece bit? :shock:
bude Fallout MMO od Interplaya i Fallout 3 od Bethsofta= Citat =:
Izvorno postao Slayer
Je čitaš ti ovu temu uopće? :D
Fallout 3 radi Bethesda, i izaći će na jesen. Fallout MMORPG radi Interplay i izaći će ko zna kad.
2010. rekoše= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
to je mmorpg znaci dodas jos 50%= Citat =:
Izvorno postao Snake
+još 25% jer je to interplayu prvi mmo projekt
Ane, uopće nisi sarkastičan. :D= Citat =:
Vrlo lejm, ako išta volim, to su mnogi izbori u konverzaciji... Ono, možeš biti pristojan, zločest, jako zločest, neutralan, malo jače neutralan... :)
Inače sam jako skeptičan prema ovome, ali ja sam skeptičan prema svim novim igrama... Pojednostavnit će ju i izbaciti prostote. Znam.
Bar me nećeš morati više ovdje gledati i pogađati jesam li sarkastičan ili nisam. :P
Čekati i vidjeti - možda na kraju ispadne neki 70% dobar proizvod.
ja mu ostalih 30% šenkam na slavu i comeback i zato jer sam dobroćudan. al ako i ovih 70 bude diskutabilno, nek se nosi dovraga.= Citat =:
bit će to naslov za nove generacije, tu leži i slava i lova. a mi koji smo u potrazi za starim vrijednostima gameplaya, mozemo se slikat.