Bilo je već tako nešto sa francuskim amazonom ili nekom drugom trgovinom.
Printable View
Bilo je već tako nešto sa francuskim amazonom ili nekom drugom trgovinom.
Nove fotke iz Game Informerovog previewa:
erekcija.
Zapravo teksture izgledaju podjednako detaljne kao u četvorci, samo što ne primjenjuju one tmurne filtere sa ispranim bojama. Mogla bi bit dobra optimizacija.
Neće bit. To je Rockstar.
Max Payne 3 s jedne strane, a GTA IV i LA Noire s druge. Vidjet ćemo.
I nije nešto.
To su vam screenshotovi sa plejke, šta se čudite.
Btw, prvi motor mi izgleda...čudno?
Maske su zakon, jedva čekam da se dočepam mačete pa da glumim Jaysona i stavim oglas koljem po kučama....
tak mi bitno za grafiku
da je ista ko i GTA 4 ja sretan, samo da imam kaj za igrat i da mogu letat okolo sa avionima
Vrh! GTA oduvijek pomiče granice.
Neki info je doletio iz Edgeovog previewa:
Slič'ca par je isto izašlo.= Citat =:
"Time will sometimes pass when you switch, allowing Rockstar to subtly nudge the story forward"
The camera is "grainy" when pulling up into the Google Earth style view, during switches.
"They'll each stick, broadly speaking, to one area of the map". [When you're not controlling them.]
The descent when Franklin drops from the Helicopter, that opens the demo, took 3 minutes.
"We're in Red Dead country, then, with the soporific rhythm of hooves on dirt replaced by the whistle of wind through silk, and a new, dynamic score". [The hooves are probably referring to Red Dead, and not confirmation of horses.]
The hotel Michael is leaving during the demo is called Von Crastenburg (I couldn't remember if the name has been mentioned before, though the hotel part has, but I included it anyway).
The ambient score when Franklin descends has a soft-synth reminiscent of something out of the Drive OST.
The view of the land is flatter in the radar/mini-map, reminiscent of a GPS (whatever that means), and three colour meters for health, armour and Special are below it (mentioned before as green, blue and yellow respectively).
Michael looks like a tough guy, in his walk, but his sprint shows his age.
"80's Soul" heard from one car.
Handling is more forgiving, but not "dumbed down".
You'll only be able to switch characters, when a menu overlay appears in the bottom corner during missions. A lot of the switches in mission are made automatically. There are also text prompts suggesting character switches.
During the demo of the Blitz Party mission, Michael, Trevor and Franklin were donning the hockey mask, skull mask and monkey mask (respectively). [Whereas in Michael's trailer they were wearing gas masks; perhaps a development change, or an idea on the choice we have?]
The characters' turning circle is more like Max Payne's, and less like Niko's (so smoother movement).
http://imageshack.us/a/img856/7038/photomok.png
SabreGT lijep ko inače. Bit će zabavno goniti ga po cestama van grada uz ovakve krajolike.
Uf ako će imat animaciju pokreta blizu Max Paynu 3, kam bolje.
Ma ove godine za GOTY u obzir dolaze samo The Last of Us i GTA V.
Konzolaški GotY :(
The Last of Us je dobar konkurent ako dostavi obećano, iako iskreno sumnjam da će doći nešto bolje od novog GTA naslova.
Jebiga, mlaka godina za PC.
I nije, zavisi o ukusima i preferencijama.
Za mene je Rome 2 GOTY bez konkurencije :D
Za mene Mortal Kombat ak izađe.
Lol. Daj bar malo ozbiljnosti.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Gluposti. Zadnji CE koji sam kupio je San Andreas, koji se od base igre razlikovao samo po dodatnim "kolekcionarskim" sranjima tipa velika mapa san andreasa, poster i sl. Ovo je odvratno, prodaju in game boostove, misije i iteme tako da svi koji kupe normalno izdanje dobiju okrljaštenu igru, pa makar ako je i za jedan jebeni pištolj (na stranu kapa i karta). Nebi kupio da je 10 kuna.
Mogu mi ga lagano pljugat zbog cepelina... a taman sam mislio da Rockstar neće u isti koš sa Pre-orderom kao i ostali...
CE nije CE ako nema Soundtrack i Making of... video.
Ova tri besplatna oružja su komedija, gdje je bazuka ili sniper, ovo ćeš tak i tak odmah na početku imati, samo ćeš morati platiti, jao....
Bogami Rockstar je zadnji od kog bih ocekivao ova preorder preseravanja, narocito bilo sto s posebnim digital contentom. Mislio sam da su naucili lekciju s Max Payneom 3
Od digitalnog sadržaja apsolutno ništa posebno i zanimljivo, najobičnije gluposti.
Doduše sviđa mi se ova blueprint mapa, ako bude prihvatljiva cijena vjerojatno ću uzet ovaj special edition.
U UK 120 funti, u USA 150 dolara
Za to možeš pristojnu grafičku kupit.
wat
Tolko world of warcraft nije koštao, a ono je bio ogroman paket sadržaja.
Da nije to cijena za kolektorsko izdanje?= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Ovo specijalno izdanje je 80$, 20 više od standardne igre. Nije baš toliko strašno.
Dat će se nabavit i za manje.