Konju jedan, a Guacameleea si hvalio.
Printable View
Vidit ću kad pređem Castlevaniu hoću imat što igrat pa ako ne budem uzet ću ovo. Swapper mi izgleda najkulije, iako me strah da mi ne bude pretežak jer znam bit mnogo loš sa zagonetkama. Dust me podsjeća na Bastion koji mi je izgledao prefora kad sam ga upalio, ali je prebrzo postao monoton i dosadan pa ne znam kakva je situacija s ovim. Zapravo mi sve osim Swappera izgledaju tako :3
Jer na Falusovom primjeru nismo vidjeli da sam bio u pravu. Što ste si svi tako uzrujani, da niste i vi potajno fegetarijanci?
4 od 6 igara iz ovog HB sam uzeo na zimskoj steam rasprodaji.
Swapper je odličan. Twist sa prebacivanjem svijesti u klona je super odrađen i zagonetke nisu toliko teške. Dodaš još pomalo spooky atmosferu i samo radi toga se isplati bundle.
Dust ima fora grafički izgled, borba je zabavna i likovi su dobro odrađeni. Pati od backtrackina pa je predug par sati, ali također dobro.
Antichamber se isplati odigrati bar malo jer je skroz čudna igra. Na dobar način. Grafički stil je baš poseban.
Monaco sam odigrao tutorijal, ali igrat ću ga sigurno. 2D "Oceanovih 11" tip igre u kojem imaš 5-6 različitih likova, a svaki ti omogućava da na neki drugi način prođeš nivo. Onako na prvu, izgleda mi simpatično i zanimljivo.
Guacamelee uglavnom hvale koliko sam skužio. Zamjeraju neki da je platforming ponekad frustrirajući, ali nisam pročitao neke veće zamjerke.
Jedino ovaj Twisted sisters nisam igrao, ali netko na Bug forumu je pak rekao da se samo radi te igre isplati bundle. Nadam se da je također dobro.
Znam ja da je na bundleu uvijek steam, nego sam htio Wannabe Cloneu reć kako bi netko mogao pitat jel ima steam pošto ne stoji ikona poviše igara, kao što uvijek stoji.
Taj "netko" je jebeno retardiran ako mu je tesko kliknuti na link i naci gdje pise velikim boldanim slovima "Unlock on Steam" pa doci do nekog samostalnog zakljucka
Sta bi bilo da zivite sami i morate placat racune svaki mjesec (naravno ako ne bi umrli od gladi prije tog) ako vam je ovo mozgalica
Bas ne mogu shvatit da svaki put i svaki mjesec kad izadje bundle se postavljaju ista pitanja
Stidi se.
Si se predomislio o još nekom podjednako važnom pitanju? Čisto da znamo za buduće rasprave.
Guacamelee je pišanje kolko zajebancije ima, isplati se sam zbog toga :)
Ide sve na steam?
ne
Jel ima CoD?
da
Samo Ghosts though :(
Tak da ono, not sure if worth it :(
taj sam htio jer ima astronaute i psa.
I, ne zaboravimo, natprosječno inteligentne ribe.
Evo samo da završi Bayonettu.
SEGA bundle. Neloše.
https://www.humblebundle.com/weekly
= Citat =:
The Humble Weekly Sale features ten amazing titles from the one of the leading interactive entertainment companies, SEGA. Pay $1 or more for the stealthy spy game, Alpha Protocol, the WWII-based real-time strategy game, Company of Heroes, the award-winning strategy game, Rome: Total War, and the eccentric action-adventure platformer Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit.
Pay more than $5.99 and you'll also receive the nostalgic action-arcade collection, 10 Classic SEGA Genesis Games, the medieval warfare strategy game, Medieval II: Total War, the zombie-comedy fusion typing game, The Typing of The Dead: Overkill, the robot-infested shooter Binary Domain, and the mobile commando game Renegade Ops.
Ako može tko kupiti za dolar, bio bih zahvalan. Nemam ništa na kartici.
Traje 6 dana
Jedan key je za sve, bzvz.