ista stvar se dogodi kad vidim tebe, ahahah kako smješno
Printable View
ista stvar se dogodi kad vidim tebe, ahahah kako smješno
[quote=The Boz]Do want!
U potpunosti si u krivu.= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":pge18lpj
I ovo nije subjektivna opservacija, čista objektivnost.[/quote:pge18lpj]
sure thing bro. ^
Vid sto jedna slikica radi muskom rodu :D
@Ranger
Daj odrasti vise, ne znam kolko imas godina ali mentalno si ostao na razini desetogodisnjaka.
Jebote svaki tvoj post je tipa "igra koju ja igram je bolja od igre koju ti igras".
nuff sed, IMO
nije. prvi postovi su lijepo argumentirali zašto je lol jebeno smeče, a zašto su dota i hon dobre igre.= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
btw, neznam jesam reko, al prvi komentar frenda kad je ušo u lol game= Citat =:
plastika
frend ti je isto specijalac,= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
povodljivi neki new age sminkercic koji trazi grafiku jednog FPS-a u strateškoj igrici + igra sama zapocne na very low postavkama da ti gameplay bude sto brzi, ali dok se podesi, grafika je sasvim lijepa.
Sada dok pogledam dotu ili hon, raznovrsnost likova se ne moze mjeriti sa Lol.
Savršeno su uključeni razni tipovi chara za različite uzraste i poklonike animea, sweet likova, badass vitezova, barbara, monstera, životinja, gusara, ninje, gothic .. da ne pričam dalje.
Dobro, ajmo ovako.
Idemo na Dota/HoN topic i napisati:
''lol je milijun puta zanimljiviji od hona i dote.
i ovo nije trollanje, čisto realnost.''
Sve je lijepo argumentirano, naravno to je objektivno mišljenje i zapravo, ja sam u pravu, tako je kako ja kažem. I ne trollam. Mogao bih još dodati još neko vrijeđanje ljudi, čisto da ne ispadne troll.
High lvl lol (max lvl sa svim runama) > high lvl hon (1900+), ovdje mislim na clan vs clan fajtove, puganje me ne zanima. U lolu su mi zabavniji heroji, više item kombinacija, manje lupanja po vražjim minionima = više pvp killova, jesam spomenuo fidla i blitza? E sad jesam. Joj da, lol community > hon community, lol support > hon support. Start flaming hon addicts :rambo:
Ma zajebi Rangera, uopce se ne obazirite na njegove postove, vidite da trolla. Nego, ja sam htio free RP za noc vjestica, cini se da nista od toga :(
[quote=Lord Coldwolf]frend ti je isto specijalac,= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":1jq0wsqh
povodljivi neki new age sminkercic koji trazi grafiku jednog FPS-a u strateškoj igri + igra sama zapocne na very low postavkama da ti gameplay bude sto brzi, ali dok se podesi, grafika je sasvim lijepa.
Sada dok pogledam dotu ili hon, raznovrsnost likova se ne moze mjeriti sa Lol.
Savršeno su uključeni razni tipovi chara za različite uzraste i poklonike animea, sweet likova, badass vitezova, barbara, monstera, životinja, gusara, ninje, gothic .. da ne pričam dalje.[/quote:1jq0wsqh]
de lol koji kurac. ti si retardiran. pročitaj još jednom, dvaput, il se lupi.
jebo mi sve ako mi je to prvi post koji se odnosio na činjenicu da je lol smeče. samo je bio došo neko reko da mu sad neko dođe i kaže da su hon i dota zanimljiviji od lola, što sam ja i učinio.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
neznam za hon community, al dota community sigurno nije ko što je prije bio, al opet nijedan community nije dobar jer su ljudi opčenito retardi.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
što se tiče cjele priče o herojima to vam pada u vodu, heroji nezahtjevaju nikakvog skilla da ih se igra, dovoljno je pročitat šta rade spellovi i to je to uz malo mozga ga znaš igrat, onda dođeš npr. igrat dotu, uzmeš miranu(koja šiša sve heroje ikad napravljene) i fulaš arrow s 300 rangea, a meni se događalo da pogađam NEVIDLJIVE, na 1k+ rangea, da ne pričam uopče o tom kak je micanje važnih item abilitya u summoner abilitya te povečavanje njihovih cooldowna usporilo igru, em još i netreba nikakav skill za kretanje. sad neznam ni sam zašto samo naveo samo neke boljke vaše imba pro igre zvane lol, nemožeš joj ni ime izgovorit da se nenasmiješ :(
WTF!?
Svi skillovi u LoLu imaju ZNATNO kraći cooldown od sličnih u HoNu i DotAi, stoga sada vidim da samo trolaš. I da vrijeđaš druge članove, stoga se vidimo za 24 sata.
shvati da nikoga nije briga za tvoje misljenje, i boli nas kurac sto si pogodio 2 arrowa u zivotu na srecu, iako se tvoj protivnik kretao kao bot sa četvrtine mape, bravo, pro si, sad odi igrat pubstompove protiv srba koji leavaju u 1. minuti, pa onda dodi srat po lol-u. ako igras na tom, stalivec, rgc, ili onom drugom, dobro, onda ajde sad to usporedi sa igranjem sa 4 frenda, organiziranim hero pickovima, timskom igrom i pricanjem preko skypea.
i da, meni koji sam igrao par godina dotu, te igrao hon par mjeseci, klanski, inhouseve sa 1900 pro igracima, je lol zabavniji i vise mi se svida.
Ma koji je to pacijent strašno xD Igrao sam ja hon još u beti s njim čak 2 puta na pug accountu. Toliko se pravio da je pro sa Valkyrom koja je mirror mirane, uglavnom da ne duljim ta njegova strijela koju spominje da je pogađao nevidljive heroje pada u vodu jer nije apsolutno ništa pogodio u 2 gejma (čak ni neutralce ni npce, ništa a toliko se hvalio prije gejmova da ima ohoho godina iskustva sa dotom i da je pro u honu), al što je da je dečko je znao umirat na najmsješniji mogući način i nakon toga plakat na chatu. Sad se slobodno javi sa odgovorom da oćeš rematch ili tako nešto (čekat ću te u blizz doti, do tad imam odmor). Nego "strelac" naš, ajde pokušaj jednom napisat nešto konstruktivno i da ima veze sa topicom (mjenjanje č i ć nije cool btw kuiiiiššš?).
Boz, jesi skinuo EU lol? :-x
mystery ti igras na eu? nick?
LoL :D
Ono čisto reakcija na sve ovo, inače igrač sam DotA-e i to prilično loš, i nikad mi nije palo na pamet da igram ili HoN ili LoL kad mi je DotA prilično zabavna i dostatna...
Joj, sad bi ja opet na EU igrao, mislim da mi je acc na nekom 16 lvl., ali mi previse frendova igra na NA.
govorio sam o summoner abilityima, koji su zapravo c/p item abilitya u doti. -.- hero abilityima je cd više manje isti, mada je to u doti bilo super balansirano(za lol nemogu govorit)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
raspravu nisam započeo ja ovog puta, dotu ni hon više neigram aktivno.= Citat =:
Izvorno postao hansi
lol, zanimljivo da se ja nesječam tebe(što mi je neopisivo žao, jer se mogu kladit da si sako.) kad sam hon igro u beti, to nije bilo ko što sam dotu igru godinu dana prije tog, i btw nakon jednog patcha još u closed beti hona koji je fixao collision, postalo je gotovo nemoguče pogodit arrow s valkyrom, tj. mogo si ti pogodit lika, al se on prelako mogo izmač, kad bi bacio ispred njega jednostavno ne bi išo na arrow.= Citat =:
uglavnom kad sam se vratio s hona na dotu, dota mi je bila užasno spora, a s lola na dotu, užasno brza go figure.
also
Summoner abili... ma... zašto se trudim?
Svi skillovi u HoNu su kopije skillova iz LoLa. Eto. Dokaži da nije.
@ hansi: Ne igram više lol (čekam bliz dotu trenutno a i boz je kumovao tu), samo cimam boza da vidim dal je skino eu kao što je reko da bude ali vidim da me ignorira (čak ni border ne želi više t.t) -.-
@ drama queen: Da, toliko sam bio loš u honu da sam ti se čak i ja smijao kad si umirao zbog gluposti. Doslovno si igrao kao da si imao napadaj svaki put kad si se susreo sa enemy igračem. Što ti main account nije dosta? Sad ćeš i sa 2nd accountom krenut post count nabijat tek toliko jer te to čini cool? I da, lol je brži od hona. Al opet, sad sam se sjetio da si rekao kako je Bloodline Champions bolji od wowa i zahtjeva više skila od wow arene a čisto sumnjam da si igrao wow dovoljno da igraš arene a kamoli da digneš 2500+ rating. U em ti sunce koji off topic, zašto svaki put topic ode u k..... kad ti kreneš postat ranger?
pa nisu, nemoras izmisljat :roll:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
lol? pa svi abilityi su potekli iz dote(dobro ne svi, večina -.-), al govorim o onima i kojima ovisi game, dakle to se u doti radilo tako da npr. kupiš dagger i imaš blink, koji ima malen cd, a ovdje u lolu(flash) ima nekih 4 minute cd, hon nigdje nisam spominjo, kužiš?= Citat =:
Izvorno postao The Boz
da e, gledaj sad do kraja tjedna kad te prešišam po post countu. blc nigdje nisam uspoređivo s wowom, a kad sam reko da zahtjeva više skilla(mada se i tog nesječam, al stojim iza toga) od wow arene, mislio sam na wow arena mapu za wc3ft, normalno da nisam igro arenu u wowu kad bi prvo trebo grindat cijeli život, osim toga samo engine wowa nepaše za pvp, a i svi bitchaju po wow pvpu.= Citat =:
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
prestanite se svi trudit imo.
sumnjam da je ista zanimljivije od high level dote (odnosi se na hon/lol/dotu jel..)
neka kopija igre nemoze biti bolja od originala. (barem u ovom slucaju)
ostaje nam vidit kakva ce biti Dota2.
ja vas neflejmam ni nista, za svakog po neka igra..
naravno da ce se nekom vise svidjat hon, nekom dota a nekom lol..
btw sumnjam da je ovdje itko od vas igrao high skill dotu/hon/lol.
bas pravi high skill (level), kad dodjes na mirc i trazis si high skill cw/fw.
zato nemojte raspravljati u tome smjeru.
jer nije isto kad igras protiv high skilla i high levela, jerbo leveli u igrama (klijentima) mi neznace puno.
treba odjebat vise ove rasprave i ici dalje :)
hf
E, ja sam si složio chara! Igrao 2 5v5 i malo ownao s Warwick, al dobro, gledao sam puno buraza kak igra. Neloša igra.
da si radim acc na US ili EU?
dolazim i ja malo vidit sta ima u lolu.
Meni buraz rekao EU... Nemam pojma :D
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
:(= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
igrao sam / gledao sam malo.
ocu odigrat vise gejmova, i onda cu sve sam viditi.
dodite svi na eu, imamo skype, dosta igraca, vec smo se navikli na neke heroje i tako.
= Citat =:
Izvorno postao hansi
tako je, join the guild :) zajebancije nece nedostajati.