KICO napisi recenziju ako ti se da, imaš temu ovdje na forumu.
Printable View
KICO napisi recenziju ako ti se da, imaš temu ovdje na forumu.
Homefront.
A ono, da se igrat...
Killzone
Da mi se =)= Citat =:
Izvorno postao Totoro
pod koji pod forum da stavim ?
Eo upravo prešao Crysis Warhead, odlicno se zabavio igrajuci, prica, atmosfera, grafika, akcija, oruzja, protivnici, a o igrivosti da ne pricam, inace sve igre prelazim dost dugo jer ne igram puno u komadu, ali ovo sam poceo tek jucer i sada zavrsio :P :D ocjena: 10/10 (sad se ceka crysis 2)
viewtopic.php?f=7&t=16426&start=570&hilit=va%C5%A1 e+recenzije= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Možeš ovdje.
Tenchu: Fatal Shadows
Kitašu. Tema za konzole. Znaš gdje je.
viewtopic.php?f=56&t=18830
Tenchu zaslužuje biti postan čak i u Hardware podforumu!
battlefield modern combat :pray: :pray: :pray:
Epic igra za ps2, preporucam
Pa pise ovdje "Gaming opcenito"= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Rasisto!
@ Bartuc
♥
EDIT
vidi stvarno, ovo je Gaming opcenito ali samo za PC
----------------
ali tamo ima samo sta se igra a ne sta smo i presli :/
Zadnje što sam prošao je Mass Effect 2. Neke su stvari poboljšane u odnosu na jedinicu dok drugih manjka, no sve u svemu... zadovoljan sam.
8.5/10
haha lazes koja komedija xD kontam ajd nastavit cu mal medal of honor 2010 (nisam igro sto godina), ubijem ono par ljudi, ovi pozovu predatora, srusi se na neku spilju i nakon toga filmic, kontam aj dobro, a nakon toga...credits...samo sam onak wtf :O
Presao God of War II
http://media.kotaku.com.au/wp//2010/11/high_five.jpg
Dojmovi?
Jer planiram kada budem imao vremena (ne znam kad ce se to desit :( )odigrati HD remake plus trojku.
Ako nisi igro GoW , sam se lupi.
Dragon Age: Awakening i Golems of Amgarrak. Ekspanzija je OK, iako ima bugova k'o rupa u svicarskom siru. Golemi su samo klanje od pocetka do kraja.
dmc4
Odlicna grafika i gameplay, crpi maksimum procesora iz PS2. Obavezno odigraj hd drugog dijela pa onda trojku jer se price direktno nastavljaju= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Kid A vidićeš kad budeš tricu igrao, nigdje toliko epicnessa :pray:
AC:B
Nije loša, ali nije ostavila utisak na mene kao dvica...Mada igra na kraju, u najboljoj maniri AC serijala ostavlja ogroman cliffhanger....
Igrat cu od jedinice, kada nađem vremena. Ovih zadnjih mjesec dana sam katastroficno pretrpan poslom i obvezama s faksom.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Inace sam veliki fan grcke mitologije tako da imam velika ocekivanja u vezi igre :)
Meni je bezveze God of War. Do bola suhoparan.
Doduše, to me nije spriječilo da ih kompletiram 100% oba. :(
Imaš na trojci puno bolje hack n slashove tog tipa, npr. Ninja Gaiden Sigma serijal.
Tnx na preporuci, ali ja sam preveliki ljubitelj grčke mitologije da to propustim :)
A ono, za grčku mitologiju je puno precizniji Titan Quest. Za God of War se bojim da im je bilo najvažnije potrpati u igru apsolutno sve čega su se sjetili.
Titan Quest sam prošao uzduž i poprijeko pa još jednom tako :)
Iako ne patim pretjerano za takvim tipovima akcijskih igara, ubijanje velike Hidre i sličnih mitoloških stvorenja svakako želim iskusiti.
Minecraft? O.o
obavezno odigrati uz ekspanziju immortal throne....= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ekspanzija je išla u tu definiciju uzduž i poprijeko :)
nego, natrag na topic
Zadnje završio Napoleona kampanju, nema se tu šta puno reći, orgazmično dobro.
Trenutno igram DA 2 i Krizu 2 pa što prije završim, ostavim dojmove :)
Assasin's Creed: Brotherhood
Iritantno dugi creditsi debilan kraj su mi sve upropastili, inače je igra odlična.