kaj os niko se ne buni sto gnomi imaju robote a sad tu smeta koji auto= Citat =:
Izvorno postao flander
Printable View
kaj os niko se ne buni sto gnomi imaju robote a sad tu smeta koji auto= Citat =:
Izvorno postao flander
kad je on gnom :)
= Citat =:
Izvorno postao Petlare
za gnomove mi je ok, zato kaj su ono tehnikalci, doduše taj robot još nekako i paše u igru pošto izgleda kao ona kokoš njihova, Plainstraider ?
a ne ovaj auto, sad nek još strave da ga mogu tunat i to je to World of Warcraft Most Wanted Shift Street king
Gnomovi jesu tehnikalci, ali uvjek se nadmeću s Goblinima, Goblini su izumili bombe, zeppeline, mine, puške itd. a gnomovi steam tenkove, bombardere, mechanostridere...
Još da uvedu dungeon setove ko' što su bili u TBC i Vanilli... <3= Citat =:
Epic items in Cataclysm
We're actually working on restoring the epic feeling to epic items in Cataclysm. Epic loot should be epic, and something to be very proud of. Our plan is to try and get the Heroic -> Blue Gear and Raid -> Purple Gear balance back.
Ček jel to znači da neću na lvlu 77 već imati dovoljno emblema za 2-3 epic itema?= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
To znaci da ce u heroicima dropati blue/rare itemi a u raidovima purple/epic itemi tako da kad dojdes do full epic imas osjecaj da si nesto postigao :)
Samo se nadam da:
- se raidovi neće previše razlikovati po iLevelima kao što je sad slučaj
- neće napraviti nekakav "catch-up" dungeon za skupiti full epic gear na brzinu, kao što su sad ToC5 i ICC5 dungeoni
...
Fali mi onaj raiding stil iz TBC-a, kad se u istom tjednu išlo i u Karazan i u Black Temple, a tjedno si praktički radio sve raidove jer je svakom bilo nešto zanimljivo (od itema do bosseva). Danas je iLevel toliko različit (nax 200 -> icc25 277) da je razlika između start-tiera i top-tiera otprilike koliko i između lv 1 lika i lv 80 lika.
Nitko ne ide u ranije raidove, nego se farma ICC25 za top gear, i to već je*enih 7 mjeseci.
Enivej.. WTB tu prokletu expanziju NAO! :D
NDASFU**ING LIFT
^__^
Koliko vidim po forumima, nitko jos nije dobio invite. Tako da jos postoji nada.
Dobra stvar je sto racunaju sc2 betu koja mi je na zasebnom battle.netu kao original igru tako da imam na dva maila sanse da dobijem :D.
X-fire live Catacylsm streaming :D
http://www.xfire.com/live_video/vortelol/
Zanemarite ovo. Nisam uopce citao info :oops:= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
Nemam niti aktivnu subskripciju :yuck:
Divimo se novim UI promjenama. :)
Cataclysm Beta: Updated user interface elements
Cataclysm Beta: UI Enhancements
= Citat =:
Not only that, a new remote quest system is now in the game. In other words, you can receive and complete quests without having to hustle back to the quest giver. When you're ready to turn in a quest, you'll see an alert that notifies you of it.
Sviđa mi se novi UI, pogotovo spellbook-profesije-questovi.
Ne znam da li je bilo, al evo screensaSod ekspanzije na DX11 arhitekturi. Razlike nisu ogromne, ali su poboljsanja primjetna.
Komentari? :)
U biti samo odsjaji i neke granične teksture/shaderi.
Što je i očekivano je igra mora napravljena sa DX11 arhitekturom na umu da bi ju stvarno iskoristila, konverzija ne funkcionira.
Istina. Za sada jedina igra koja je radena na DX11 arhitekturi je Dirt 2 ako se ne varam. I jos cemo se nacekati pravih DX11 naslova. Sljedeci bi tek mogao biti Crysis 2. Al dobro, necu sada u offtopic.
Sve u svemu, neka mala poboljsanjan nisu naodmet. Jest da WoW ima vec 6 godina staza i da mu grafika nikad nije bila od velike vaznosti, ovo ce zasigurno mnoge obradovat :)
još da promjene modele (vanilla) likova .. :(
Dam lijevo jaje da stiže u sljedećoj ekspanziji ili nekom mega-giga patchu. Na kraju krajeva, Blizzard je već počeo mijenjati modele NPC-eva, a po njihovoj izjavi jedina zapreka im je što je to ogroman posao po pitanju uloženih resursa i neki PR bullshit da su ljudi privrženi svojim likovima (da, posebno kad vidim Humane). Sada kad Cata dovede sve krajolike na WotLK vizualnu razinu jedini logični razvoj situacije je updejtati i modele.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
napravio bi si goblina samo zbog emotesa hehe :)
cuje se razlika u kvaliteti glasova starih rasa i sad goblina, vidjet cemo worgene :wink:
A bokte, glasovi su im 10 puta bolji od ostalih rasa :D
Male zvuči ko neki talijanski gangster u SAD-u :)
Da, imaju nekakav talijansko-židovski naglasak iz New Yorka :D
Mary Poppins :rotfl:
For Money.....and beach front property!
vrlo zanimljivo izgleda :)
very nice inedeed
neznam od kud mi pare da si priuštim Catu, a jebeno izgleda :(
= Citat =:
Izvorno postao flander
egzaktli :( :cry:
Ja ću otkazati pretplatu na WoW sad i pauzirati tijekom ljeta (igra je u trenutnoj fazi ionako užasno dosadna).
Do jeseni će se onda valjda nakupiti novca za Cataclysm :P
A retaking Echo Isles? Ja ne želim to propustit...