http://img824.imageshack.us/img824/659/codblack.jpg
Printable View
Isss, kako je luda igra. Čim sam dalje, sve je napetije, nevjerojatno. Kolko god da igra traje, da traje predugo, ne bi bilo dobro, barem po ovom kaj vidim. Za razliku od MW2, veći je naglasak na cinematic dijelove, što je fenomenalno i baš ono kaj sam htio. Iako više volim modern combat, sa modernim oružjem, koje npr. ima MW2, Black Ops se opako približava idealu i standardu koji je postavio MW2 za takav tip igara. Da nema ovog glupog laga, kojeg u nekim misijama ima previše, dok u drugima skoro niš, Treyarch bi napravio stvarno dobar posao sa ovim naslovom. Uspjeli su iz mene izbavit onaj glupi osmjeh i osjećaj gušta dok ovo igram i gledam, meni dovoljno jer ustvari osjećam da se zabavaljam, prokleto zabavljam. Kak je krenulo danas ću preć, sad sam drito zapeo za igru. Ovo će se definitivno prelazit još par puta, i to nadam se nakon kaj izdaju lag fix.
Zasad ocjena 8/10.
Također, ono kaj je gazda rekao, Black Ops Opening Day Crushes Avatar, Halo And Everything Else
P.S. Woods je Isus i Bog.
evo za sve koji misli da ce se naplacivat patch za lag
Prije 20h napisano
JD_2020 Josh Olin
Hello World. We're here, working. We will patch all platforms, as always. I'll have info of substance once we catch our breath. #ItsBeen1Day
Dok ne izađe, nikom ne vjerujem :)
S tvojim kompom ima da klizi.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Koliko sam ja shvatio po Vaanhovom tweetu, patch bi trebao u nedjelju i neće biti naplačivan.
Bah, još nisam stigao kupiti. :(
Možda budem sutra, ako budem imao vremena.
Nemam problema s FPSom ali (ALI <.<) na prvoj misiji u jednom trenutku dok onaj momak govori i zabija nož u ruku onom vojniku igra kreša (otprilike u tom periodu, 15s +-). Igra izbaci error i najčešće mi je jedina opcija resetirati računalo. Može biti da mi je komp preslab za nepatchanu verziju ali ipak sam MW2 vrtio bez problema na mid/high a ovdje sam stavio sve na low bez AA i inih stvari. Halp?
Igra dosta kopira MW2
isuse jebeno nevjerujem da neko može reč da cod nastavak kopira prijašnji cod :pray: :pray:
SP je :pray: :pray: ! jest da sam moro clockat proc da bi se rjesio lagga, barem sto se SP-a tice, u MP je neigrivo!
Kakav mindfuck su slozili Glavnom liku. prica je definitivno najbolja do sada i nastavlja se sa World at War coda. Ako niste igrali WaW, sumnjam da cete znati ko je zapravo Viktor Reznov! :)
@wiking
A kolko toga spada pod konzole? :D
Da ne povjeruješ :)= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
PC Community Update
Mali patch je izašao al samo kaj se tiće mp-a, neki kažu da popravlja, neki ne. Uglavnom, treba još jedan doć, koji riješava problem sa gpu.
Tko dijeli besplatnu kopiju BP?
Voljan sam pokloniti svoje tijelo na noć/dvije.
Samo ak si žensko i ak izgledaš minimum ko npr. neznam...Bryci.
Nemam pojma tko je Brkati, no žensko jesam, dali mi vjeruješ?
ova glupost sa patchevima je postala već standard.... laga ko isus ima 4 gb memorije, 2.1 dual core, ATI Mobility Radeon HD 4570 ona :thumbs1:
Da, baš zajebavam :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Call of Duty®: Black Ops Sets New Opening Day Sales Record With Approximately $360 Million in North America and United Kingdom Alone
Most Anticipated Game of the Year Becomes Biggest Entertainment Launch in History
SANTA MONICA, Calif., Nov. 11, 2010 /PRNewswire/ -- Shattering its own day-one sales record, Activision Publishing, Inc. (Nasdaq: ATVI) announced that Treyarch's highly-anticipated Call of Duty®: Black Ops has become the biggest entertainment launch ever with an estimated sell-through of approximately $360 million in North America and the United Kingdom alone in the first 24 hours of its release, as compared to last year's estimated day-one sell-through of $310 million for Call of Duty: Modern Warfare® 2 in North America and the United Kingdom, according to internal Activision estimates.
Call of Duty: Black Ops, marks the second year in a row that the Call of Duty franchise has set day one launch records across all forms of entertainment. In its first day on November 9, the blockbuster title sold through approximately 5.6 million copies in North America and the United Kingdom, as compared to 4.7 million copies for last year's Call of Duty: Modern Warfare 2, according to internal Activision estimates.
Call of Duty: Black Ops is one of the most critically acclaimed games of the year worldwide and was released with unprecedented retailer support and more than 12,000 midnight openings around the globe.
"There has never been another entertainment franchise that has set opening day records for two consecutive years and we are on track to outperform last year's five-day global sales record of $550 million," said Bobby Kotick, CEO, Activision Blizzard, Inc. "The game's success underscores the pop culture appeal of the brand. Call of Duty: Black Ops is the finest game that Treyarch has ever made and raises the bar for online gameplay by delivering the deepest and most intense Call of Duty experience yet. The Call of Duty franchise has over 25 million players around the world that are engaged in billions of hours of online gameplay, and we are committed to supporting them with new content and features on a more frequent and regular basis."
Evo, i MP sam probo, radi odlično ping oko 40, zadovoljniji nemogu biit!
Ne znam jel se to meni samo čini ili frajer iz Treyarcha u ovom tekstu doista djeluje tako bijesno ko da mu je netko nabio lubenicu u dupe :)
Sve što kaže prihvaćam i ne bih im ništa više prigovarao, ali ton mu je malo nekontroliran za moj ukus. Ipak oni žive od nas.
vec su krenuli
lucky gamad :pray:
Popizdio i je al kak i ne bi kad mu se javljaju pojedinici koji fakat ispadaju kreteni po tom pitanju. Zajebali jesu al to ne znači da ih se sad treba pribit na križ. Najgore od svega mi je kaj stalno spominju fakin mp a od sp-a nije riječi. Valjda će riješit i jedno i drugo, ne zanima me na koji način. Ak niš drugo, igram igru takva kakva je, trza al ne stalno i da se odigrat, bog zna da sam igrao takve igre sa takvim trzanjem koje ovaj forum nikad nije vidio ni čuo.
Ak niš drugo nadam se da im je ovo dobra škola za neke od budućih igara, ak im Activision u budućnosti bude dodijelio razvoj CoD ili nekog sličnog naslova.
@CAK_CROchef: LOOOOOOOL. Kak se nož odbio, ne vjerujem. :pray:
Govoreći o sadržaju igre, pogotovo što se tiče SP-a, po meni bi Treyarch trebao raditi sve buduće CoD igre, al neću sad komentirat zašto, moram malo ostavit za recenziju :)
bas sam zavrsio SP.Isti je kao mw2,znaci los,naporan,skriptiran.Najvise me nerviraju potpuno beskorisni suborci,potpuno je cudno igrat cod nakon bc2 u kojem znas da ti netko cuva leđa kad reloadas.Fali mi stealth misija kao ona sa priceom u cod4 i onda u mw2.Kraj je dobar.
5/10
sniper mission u cod4 sa cpt. priceom je po meni najbolji nivo opcenito u povjesti FPS gaminga... kada je tek bio izasao cod4 nakon prolaska igre sam tu misiju odigrao jedno 10 puta ponovo =)
Plz, pripazite na spoilere, nisam još završio igru, ako mi pokvarite vikend ubit ću vam podforum :)
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Najepic je bilo kada sam pokušavao preći taj level sa što manje metaka potrošenih, skoro pa knife only. :)
debeli američanski nerdovi koji seru po igri " I DEEDENTE GET WAT I PAID, treyarch suckz balzzee", i onda umjesto da se strpe par dana da se rijese problemi, oni idu glitchat, exploitat i napadat treyarch. bah, najgori ološ. Jedva cekam da izađe ovaj patch, cim izade idem u algoritam po svoj primjerak. Nadam se da ce nas bit dovoljno za onu dead ops arcadu, to vam je ona mini igra, slicna alien swarmu, da odigramo co-op za 4 ? :D