Jel' se to meni čini ili je situacija losta nešto kao sa popularnim bendovima?
Znate onako... većina će ih mainstream bagre uzdisat u nebesa, a alternativci pak pljuvat po njima na svakom koraku iako zapravo nisu toliko loši.
Printable View
Jel' se to meni čini ili je situacija losta nešto kao sa popularnim bendovima?
Znate onako... većina će ih mainstream bagre uzdisat u nebesa, a alternativci pak pljuvat po njima na svakom koraku iako zapravo nisu toliko loši.
Meni je Lost baš simpatična serija, možda zato što je pratim od početka pa me sad stvarno zanima kraj, ali ne bih rekao da je loša. Naravno, nije ni do koljena jednom The Wire u smislu realizma, ni Twin Peaksu u surrealnim elementima, al jbg., to nije ni jedna serija :)
Ja sam ju pratio prve dvije ili tri sezone kada je na novoj tv bila. Meni je jedna od najboljih serija koje sam pogledao... svidio mi se taj mix misterije, surealnih događaja i surviora natrpanog sa mnogo zanimljivih likova od kojih svaki ima svoju mračnu prošlost i neku povezanost sa svime što se zbilo. Također neki su mi događaji bili baš epski... recimo kad su otkrili da se oni ukleti brojevi ponavljaju. :)
Ipak sam se predomislio i konačno ću pogledati Deadwood za kojeg sam čuo da je jako dobar... i ono, da skinem kolegicu s grbače konačno.
Nisam gledao western seriju još od... što ja znam, Žene Vrač. :)
Al' ga u Deadwoodu psuju... mislim da kroz čitav život nisam toliko puta čuo "cocksucker" koliko ovdje u 2 epizode. :)
Ti nisi gledao Dextera, jel?
Specifičnije, mislim na njegovu sestru i njezine kreativne uzrečice.
Tako svi u Deadwoodu govore, još i gore neki likovi. :)
Ali imaju prokleto dobrog tekstopisca, arhaizme do neba i odlične dijaloge.
Počeo gledati 4. sezonu 24. Odlična zasad. :D
Pogledao 4 epizode.
E baš sam razmišljao počet to gledat.. Jel valja? Uvjerljiva je serija?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pogledao Twin Peaks. Najbolja serija ikad, uz The Wire, mada su poprilično različite. Kakva plejada nevjerojatno okarakteriziranih likova, surealnih dijelova, igre svijetla i sjene, konstantno prisutnog dualizma, fenomalne glazbe i jake atmosfere. David Lynch je neosporivi genij današnje filmografije, možda čak i najveći.
Glupost publike je ovdje fascinantna, pogotovo ovaj iritantni robotski smijeh :(
Nije ni čudno zašto je soundtrack tako savršen.
Jel' valja to ne znam jer sam tek na 3. epizodi, ali autentična je i svježa. Vlasnik saloona je neponovljiv. :)= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Mini Revive. Upravo pogledao prvu epizodu Sons of Anarchy-a. Ako su i ostale epizode kvalitetom na razini prve, vidim svog novog favorita medu novijim serijama. Da spomenem samo da glumi Ron Perlman, nekima poznat kao Hellboy(ne, nije forumas), a ostalima kao narator u Fallout serijalu(war never changes, jel). :thumbs2:
1. sezona je OK, ali 2. sezona (koja ima još jednu epizodu za emitirati) je vrh vrhova.
Ja počeo gledat Chucka, 2. sezonu... A ono nije lošše, ali ima i boljih serija...
Sad kad nađem vremena pogledat ću Dextera novu sezonu.
Na vaše preporuke ću pogledat Dead Set, baš se čini zanimljivim.
Ja vam preporučujem da si pogledate Drawn Together, najbolja crtana serija, ikad :pray: :pray: :pray:
Hvala na infou. Usput, vidio sam na IMDB-u da serija nije skupila ni pet glasova kako bi dobila ocjenu. :( Ponekad se pitam sto to ameri zapravo gledaju na televiziji.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
http://www.avclub.com
Meni je ovaj site dobar autoritet za TV serije, IMDB je ipak više za filmove.
Pogledo sam Dead Set. Tko voli zombie filmove, ovo mora obavezno pogledat. A mogu i ostali, hehe.
Jučer odgledao zadnju epizodu prve sezone Fringea, mnogo legendarna serija, tim više što je Spock u njoj(onaj iz novog Star Trek filma), sad bi trebao preći na drugu sezonu koja još izlazi, osim toga kada dođe novi mjesec počinjem sa Officeom, od prve sezone pa nadalje :D
Počela nova sezona Scrubsa, jel gledao tko?
Elliot se pojavila samo na trenutak na početku epizode (iako će navodno biti u još par njih), a Jenitora, Teda i Carle više uopće nema.
Još uvjek imaju odličnih standardnih "scrubs fora" ali dramski dijelovi su mi nekako previše cheesy u odnosu na ranije sezone (osim osme, jel).
Sve u svemu, ništa posebno.
Nastavit ću gledati ali ne očekujem previše.
Ček kaj nisu Scrubsi smeće nakon 3. sezone?
Sto fali pola likova?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
:cry:
Ne znam, meni su bili odlični i poslije 3. :P= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Da Admire, nema pola likova.
Ja se još uvijek nadam da ce Janitor napraviti neocekivani i sasvim epski comeback.
Odgledao sam The Office UK verziju, odlična serija, je'l nteko gledao US verziju i je'l se isplati i to pogledati?
Na našoj televiziji je bila američka ver. Meni osobno je bila smiješna. Ako imaš vremena, pogledaj par epizoda. Ima likova koji su zakon napravljeni, te isti imaju često dobrih fora.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Nisam znao da ima UK verzija, zakon, moram gledati.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
da= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Da Uk verzija je prvotna, iako ima samo tri sezone tona prerada je usljedila, najpoznatija i po meni najbolja je US verzija definitivna preporuka :D
The Office i The Big Bang Theory su dvi najbolje humoristicne serije koje trenutno postoje. Conan i te dvi serije su sasvim dovoljna doza humora tjedno. Family Guy, Cleveland Show i American Dad su isto tako na repertoaru svako malo.
The Big Bang Theory je odlična, kao i How i Met Your Mother, ali ništa me ne nasmije kao Family Guy :)
Cleveland Show me pak ugodno iznenadio u drugoj epizodi, prva mi je bila malo bezveze. Morat ću pogledat i ostale.