Sada mi se igra AC zbog vas, damn you :(
Printable View
Sada mi se igra AC zbog vas, damn you :(
Jedino što ima od toga je DOBRA (ne prekrasna) grafika. Priča nije odlična, a kamo li originalna, a gameplay je repetativan - u prvih 2 sata igre vidiš cijelu igru.= Citat =:
Izvorno postao CrIsIs FuN
totalno neistina.
Meni repetativnost u assassins creedu uopce nesmeta jer mi je igra zakon, sad cu je opet morat instalirat kad zavrsim prototype.
Bit će pištolja jer su se neki pitali ali će se morati kupovati meci.
http://assassinscreed.uk.ubi.com/assass ... 2#more-602
Koji pištolj isusov u 11. stoljeću :rotfl: :pray: :pray:
daj procitajte sta pise prije komentiranja
= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
AC radnja se ne događa u 11. nego u 15. stoljeću :roll:
Biti ce zanimljiv taj gun kod hidden bladea, iako nevjerujem da cu ga cesto koristit. :D
Ipak mi se čini da je taj gun prenapredna tehnologija za 15. stoljeće.
Prvi pištolji se pojavljuju u 15. st, tak da mislim da je ovo u neku ruku i nije prenapredno. :)
Zapravo prvi zabilježeni pištolji potječu iz 16. st. tj. od 1540 god, napravljeni od strane talijanskog izumitelja Caminelleoa Vitellia. Ali se pištolji spominju i u 15. st.
Vidio sam u nekom traileru da lik ima pistolj. Meni osobno to ne smeta jer se ionako prije spominjalo da ce u igri biti i ona da Vinci-jeva letjelica kao i neki drugi izumi. Isto tako, pretpostavljam da Ezio nece imati hrpu metaka za gun te da ce reload trajati dulje vrijeme kako ne bi mogao nabrzinu pobiti sve metine tjelohranitelje.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... pe1380.jpg
1380. godina, 18 centimetara dug "rucni top". Ako uzmemo u obzir da je igra smjestena pred kraj 15. stoljeca i da je glavnom liku Leonardo da Vinci najbolji prijatelj, onaj bondovski mini-top je tocno na granici moguceg (ako zanemarimo opekline koje bi Ezio zadobivao).
Usput, Vitelli mozda je zasluzan za pistolje s kolutom (oni koji koriste wheellock mehanizam), ali generalna ideja pistolja i raniji mehanizmi ipak nisu njegove umotvorine.
Ofc, ni da Vinci-ev leteći stroj nikad nije poletio, ali se devsi sa time nebi složili. :D
No budući da se Ezio i Leonardo slažu kao prst i nokat, mislim da će biti puno takvih spravica.
Šnicla, zar ti ručni topovi nisu prvi napravljeni u Kini?
A kolika je funkcionalnost te puške. Leonardo je morao biti puno pametniji nego što je zapravo bio. Pregrijavanje puške, dužina reloadinga, domet, preciznost, kako to smjestit ispod rukava skupa sa hidden bladeom...
Mislim da reload nebi trebao biti problem, njemu je jedan metak dovoljan. Budući da je to rano oružje; takvi su često bili vrlo neprecizni. Mislim da nebi patio previše od pregrijavanja, mada bi trebao izolirati ruku nekako od topline.
Neznam točno kako bi to išlo, nisam Leonardo :)
Kao ni neki americki filmasi. :) Recimo u filmu Hudson Hawk lik leti s tim primitivnim zmajem, a ista stvar se dogodi i u jednoj epizodi Voyagera. Sto se gadget-a i oruzja tice, ona nece smetati nikome ako ne budu narusavali balans igre.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Dajte molim vas, to je igra, a ne simulator antiknog naoruzanja.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
http://en.wikipedia.org/wiki/Suspension_of_disbelief
Couldn't agree more :)
Ali Ezio aktivira ovo oružje na dugme, a trebalo bi zapalit nekakvi fitilj ako je oružje onakvo kako se prikazuje na traileru= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
@Šnicel, u prvom AC-u si ubijao ljude koji su i u stvarnosti nestajali u to vrijeme, dakle očekujem neku povjesnu točnost od nastavka, ne preveliku, ali nekakvu.
Cim su poceli spominjat Leonarda i njegove izume(medu ostalim i letjelicu) moglo se shvatiti da ce na ustrb povjesne tocnosti ubaciti neke nove elemente gameplay-a. Moja je pretpostavka da ce Ezio svejedno za glavu skacivati neke od stvarnih licnosti iz tog vremena.
Pogrešno.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Barut se počea koristit 1305. godine, ako se nevaran, a topovi od negdi sredine istog stoljeća.
Top =/= pistolj
Moderni top ispaljuje eksplozivna sredstva, pištolj ispaljuje hladnu municiju.
Jedina razlika izmedju topa i pistolja bila je velicina kugle i mehanizam za opaljivanje.
Igrica je ludjacko dobra... volim je.. :rambo:
TX3O1O5gLQw
predobro, cure mi sline već sad :D
nekuzim xD ! meni ne sline meni uzdisu xD= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Ovo vredi dočekat,samo malo me brinu hadverski zahtjevi.
ne bu puno zahtjevali :gitara: :thumbs2: Bar ja mislim xD