moze :pray:= Citat =:
Izvorno postao Teon
Printable View
moze :pray:= Citat =:
Izvorno postao Teon
Zato pametni ljudi idu na Blizzard i Hydru... :wink:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jebiga, kak sam rekel, moja je bila v1.09 Sorcica, a tada je to bio najjači lik u igri. Od v1.10 pa na dalje su je oslabili, zapravo, nisu je toliko oslabili koliko su monstere pojačali.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Klal buš sa njom jako jako dobro na Nightmare, pa čak i na Hell, ali nebuš čistio prostorije kak sam ja. Ja sam na Hell čistio prostorije sa 2-5 klikova. Toga više nema od v1.10.
nešto prejebeno ako si summoner :P= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
što se tiče assasinke ( vidim da je neko pitao vezano za nju )...
iz martial artsa ti se isplati dizati tiger strike i pheonix strike...
tiger je super za 1vs1, a pheonix je super za probijanje kroz monstere ( 1. charge ti je meteor, 2. je chain lighting a 3. ni manje ni više nego frozen orb )...
također ti se isplati bildati dragon claw, a nauči ( stavi barem jedan skill point ) u dragon fligth, tako da ti ako ko pobjegne da doletiš do njega i udariš ga ( pritom je to isto finishing move, a to znači da iskoristi chargeve koje ima assassinka na sebi )
Od trapsa, to sam vidio da rijetko tko koristi, to su oni šurikeni koji se nauče na 18. lvl a to je meni jedna od najjačih magija koju koristim kad za gusti ( živjela tipka w :P ). Znači te šurikene si staviš na neko jako oružje ( najjače šta možeš nać ) i deri snjima ( stavi si ih tamo kod helti, da odmah možeš pucat s njima ) a tamo kod mane staviš cloak of shadows ( koji je isto jebena magija ). To je super protiv nekih teških bosseva protiv kojih je malo teže na hellu ( duriel -.- ). Usput ako imaš x% mana stolen per hit,je još bolje jer kako gađaš s šurikenima, tako ti se troši i mana, ali istovremeno i puni tako da si skoro uvijek na istoj razini s manom.
Što se tiče shadow discipline, bildaj claw mastery, ono za brzo trčanje napadanje, blokanje, cloak of shadows i naravno na kraju venom :P
Uh jebemu, ma sam se raspisao :P
kad završim s nekretom idem si napraviti pvp assasinku koju neću pimpati :D
kad završim s necrom, vjerojatno ću igrati s asasinkom ili barbarom, niti s jednim dosad nisam igrao :oops:
Evo, ja ti igram na 1.11b= Citat =:
Izvorno postao MPxPXel
Cold Skills:
Ice Bolt 1
Ice Blast 1
Frost Nova 1
Glacial Spike 1
Blizzard 1
Frozen Orb 20 S(ovo PRVO maxaj)
Cold Mastery 8 S(kako maxas orb tako i ovo povecavaj)
Lightning Skills:
Static Field 1S(mozes ga povecat za par pointova ak zelis, odlican skill za Bossove)
Telekinesis 1
Teleport 1
Fire Skills:
Fire Bolt 1
Warmth 1
Inferno 1
Fire Ball 20 (ovo TRECE maxaj)
Blaze 1
Fire Wall 1
Meteor 20 (ovo DRUGO maxaj, i stavljaj ovdje pointove kad npr imas 3 il vise pointa ustedjena i na sljedecem level upu pojacas Orb i Cold Mastery te ih onda vise ne mozes, preostali point stavis na Meteor, tak da vise manje Orb i ovo u isto vrijeme maxas, no onda dodje vrijeme kad dobivas samo po 1 point, tj. nemas rezerve onda to sve ide u Orb)
Fire Mastery 20 (ovo ZADNJE maxaj, dovoljan ti je 1 point, nakon sto si maxo orb, meteor i fire ball onda ovo maxaj)
Stats:
StrentghS- stavljaj da imas dovoljno za opremu, end game najbolja oprema za sorku koja najvise koristi strength je 156S(StormShield) pa nemoj stavljat vise od toga a ako nezelis taj item dovoljno ti je i manje
DexterityS- stavljaj da ti shield moze podrzat max blocking (znaci npr. jedan shield ima max block 45%Sa tebi pise da blocka 30%, onda kak povecavas dex tak i daj postotak dovedes do maxa, e i koristi shieldove sa sto vecim blockom, najveci block ti je 75%, aSStormShieldSima 67%Sza sorku)
VitalityS- stavljaj sve ostalo kad nemoras nigdje, ovo ti je jako bitno
EnergyS- osobno smatram da ovdje nemoras stavljat nista ALI, imat ces puno problema kroz Normal i pocetak Nightmare pa sumnjam da ces izdrzat samo na Potionima pa povecaj maksimalnoSdo 75, jer ces poslije nac super iteme koji ti boostaju manu (npr. Stone of JordanSring i FrostBurnSrukavice - oni dodaju postotak mane a to je odlicno jer nije fixan bonus, neg sto imas vise mane veci je bonus :pray: )
Te zanima lista najpozeljnijih itema za moju sorku?
@Teon, dobra :bravo:
Jedino bi preporučio još da si zeme Energy Shiled s kojim je gotovo besmrtna kasnije. Mana se puni jako jako brzo, a ona joj sluzi kao energija za preživljavanje. Obavezan skill po mom mišljenju.
Čuejm da te FrostBurn rukeavice i Stone of Jordan ring dodaju puno na manu.Ako ko ima i prodaje ga nek se javi jer imam užasno puno problema s manom sa mojim druidom.
Ja imam FrostBurn rukavice, a Stone of Jordan mi je bio na najjačoj Sorcici koja više nije sa nama :(
Imam ja oboje, al imam samo 1 Stone of Jordan, mogu ti ih dat ... Ovu bum samo backupirao
neznam od kud vama svima stone of jordan, sa paladinom sa dosel u sp do jedno 90 i nekojeg sitnog lvl i nijedan faking stone of jordan... moral bum malo cheatati izgleda... :oops:
Kolji Andariel za njega, ako se ne varam.
EDIT:
I to na Nightmare, ako se opet ne varam :D
evo i mene uhvatila diablo-manija ( do sada sam igrao jedan meni odlican rpg Lionheart kojeg gotovo da nitko ni ne spominje)
igram preko LAN-a sa bratom , dosli smo do act II (level 16)
igramo sa LOD expanzijom ali bez ikakvih drugih patcheva
Ja imam sorsericu i preferiram cold magije.
Dakle koje skillove preporucate ,.. frozen orb sa ovom verzijom je daleko najkorisniji?
meni najbolji efekt(vizualno) je frozen nova pa da pitam koliko je taj skill ustvari dobar,.. cini mi se da nece biti previse koristan jer za svaki level dobiva samo dodatnih 2 damagea..ali ipak, jos uvijek moze zamrznuti sve oko tebe.
I naravno uzeo sam si static field, razvit cu ga malo (barem do 5) tako da imam veci radius sto je odlicno u kombinaciji sa frost novom: prvo bacim par static fielda , pa ih onda pokosim na novom.
Brat mi igra s assassinicom i razvija claws, block, martial arts, ugl ide na melee lika da stiti moju sorcericu =)
Nemoj niti slućajno razvijati niti jednu "Novu". To je jedan od onih spellova na koje ne želiš trošiti pointove.
Idi ovak:
Frozen Orb -> 20
Cold Mastery -> prema 20 (staviš samo 1 na 30. levelu, razvijaš tek kad razviješ frozen orb)
+ svi skillovi do frozen orba SAMO 1
Warmth -> barem 1, može i više ali ne previše (max 5)
FireBall ili Charget Bolt -> 20 + pripadajuči mastery prema 20
+ svi skillovi do spella za kojeg se odlučiš, ali SAMO 1 point
Static Field - 1-5 pointova
Teleport - 1 point
Energy Shield - barem 1 point, može i više. + svi skillovi koji vode do njega SAMO 1 point.
Strpao sam ti tu Cold/Fire i Cold/Lightning sorcicu, obje su zvjeri, a za koju ćeš, sam odluči. Ako nemaš patch, imal buš najjačeg lika u igri.
PS: Sorcica je jako Skill point osjetljiva, ako fulaš, nije dobro pošto ona ima jako puno korisnih spellova koje želiš razviti, ali nemreš pošto si uzaludno trošio pointove. Do 30. levela je teško s njom, kasnije je najjača!
Jel kome treba armor od angelic seta?Dajem besplatno.
hvala ti puno care :pray:= Citat =:
Izvorno postao Teon
Na skill treeu ?
Nema na cemu, ak oces mogu i tebi dat SoJ i rukavice
Meni je žao kaj sam primio onaj Wand od kolege, želim sve iteme solo osvojiti. Ali kaj sad, to sam uzeo i nebum više nikaj uzimao od drugih. To mi je nekak kao cheatanje, bez truda dobiti najjači item. To sam mogel i prek editora da sam htjeo, odmah i uzeti Full Trang set sa 2 Stone of Jordana i 10 grand charmova sa + na skillove. Bezveze.
EDIT: Igra gubi smisao, pošto je cilj igre farmati za iteme i XP.
A zar nije u multiplayeru smisao preko b.neta farmat iteme i tradeat s ljudima tak da medjusobno imate odlicne iteme ;)
a da li je isto cheatanje ako sa jednim high level characterom (recimo paladin na hellu) nadjem "godly" iteme za nekog drugog charactera... tak sam nasao arm of king leoric wand za nekrica sa paladinom i to jos prije par godina, tak da sad kad stignem do required levela sa nekrijom imam super wand...
MP i SP nije isto.
U MP-u je cilj biti najbolji, a put do toga je vrlo upitan. Dok je cilj SP-a farmanje itema i XP-a.
Kao što sam već rekel, zar se ne osjećaš kao cheater ako ti netko na pladnju servira sve naj iteme za tvog lika?
EDIT:
@Igor, druga stvar ako ti nađeš taj item sa svojim likom, a druga je stvar ako ti ga netko drugi pokloni. Taj tvoj paladin se bome namučio za taj item i taj item je TVOJ, zasluženo.
ako nisi bacio, meni bi trebao...= Citat =:
Izvorno postao CHOLIK
koristit ce mi za drooda kojeg planiram dizat nakon sorke, taj ce bit farmer...
@teon: moze meni za sorku stone of jordan? :D
da imas pravo...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ja ni tako sad ne koristim, ionako mi je s nekrom lakše nego mi je bilo s paladinom, znam da imam hrpu dobrih itema na mulama, al jednostavno mi se ne da njih prebacivat na nekra :D= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Mogu ti ja dati oboje ak trebaš.server cholik1993 pass:cholik= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
EDIT:Ponavljam,ak oće kogo fight s 23 lvl,nek se javi na već spomenuti server
assasinka je jebenica od lika, pogotovo s pheonix strajkom :pray:= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
mislim si napraviti pvp assasinku samo u shadow disciplini te s nabildanim tiger strikeom i dragon clawom :D
se isplati ?
@ Karlo, moze ti Cholik dat a mogu i ja, posto sam ja njemu dao SoJ.
Ak neko skuplja Angelic set, imam Angelic ring kak se vec zove
P.S. To mi je sve na sorki, s njom farmam i dajem drugima no nemorate meni nis zauzvrat davat posto idem onim principom kao i Bartuc (jos otkad sam ju kreirao prije par godina)
sa sorcom je najbolje farmat krave :D
Bartuc, hvala,. ici cu na cold/fire sorsericu,. jedva cekam da ponovo zaigram s bratom i 'regularno' nastavimo farmati :D
Ko oće igrat?meni je vrlooooo doooosaaaadno.