-
Re: Modovi - Ponuda i Potražnja
Traže se modovi za poboljsanje izgleda igre, imam Quarl's texture pack III i Beaming sunglare, trazim nesto sto bi poboljsalo izgled NPCeva (detaljnija lica, teksture veće rezolucije i slično), isto to tražim i za armor i oružja, po mogućnosti da je kompatibilno sa gore navedenim modovima i sa OOO.
-
Jel mi može netko objasnit zašto se nikad ne mogu mogu spojiti na stranicu za Dune mod - stalno sa blokiran i piše mi ovo : "This author has requested for this file to be blocked from viewing for the time being"
-
ima li neki post, link, ili bilo šta sa listom dobrih modova za Morrowind koji se slažu jedni s drugima?
-
Bok. Brat me zamolio da vas pitam da mu preporučite obavezne modove za battle mage klasu za Oblivion, ali da su ziceri i da neće zbagirati igru. I recite koji je najbolji UI mod za Oblivion?
-
:(
A recite dal vam je bolji Francesco's ili Martigen's monster mod i zašto?
-
Mislim ponovo instalirat Elder Scrolls 4 ,jel mi
možete preporučiti najbolje modove
za texture, uglavnom modove za vizualno poboljšanje.
Ako može sa ove stranice http://www.tesnexus.com/
Evo za uzvrat jedan guest za download ako ga netko već nije prošao:
Zealots of the Nine
http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=3849
-
i još sam zaboravio pitat koje
patcheve trebam isto sa http://www.tesnexus.com/Sstranice
-
OVOSje stranica sa koje sam ja apgrejdao look OB-a...
Mozda naidjes na nesto, sto jos nisi iskoristio...
-
-
treba mi par modova za oblivion na temu lotra npr armor i questovi
imao sam jedan kad nadjes boromira u onom brodicu,barci il staje vec,i ima neki quest sa ona 3 trola pa ako iko zna kako se zove nek kaze
-
Već pol mjeseca niko neposta ovdje... to nije dobro. Anyway, mislim si uskoro opet instalirat oblivion i po prvi puta sa njim shivering isles. E sad, zanima me postoji li kakav dobar ( a vjerojatno je onda i glomazan, nema veze) faction mod za oblivion, tj da ti daje mogućnos da se pridružiš nekoj novoj frakciji, te uz to dobiješ pripadajuće questove, beneficije, rankove itd.
-
blackwood company je ok ali nema glasova likova
-
E jel zna neko di mogu nabavit modove za shivering Isles...
-
= Citat =:
Izvorno postao Mc-nino
E jel zna neko di mogu nabavit modove za shivering Isles...
http://www.tesnexus.com/
Ovdje možeš naći skoro sve modove za Oblivion i Shivering Isles. Doduše moraš se registrirati ako želiš dobiti pristup "adult" sadržaju i nekim većim fileovima.
-
-
Jel mi moze dat ko link za neki odlican necromancer mod za oblivion?
-
Re: TES Modovi - Ponuda i Potražnja
Postoji li za oblivion mod koji inventorij iz one glupe liste pretvara u nešto sličnijie morrowind inventoriju, recimo 10x10 kockica u koje stane po jedan item, pa kad hoveraš prek njega piše ti kaj je xD
-
Ja mislim da ima nešto takvo, bilo je na jednom PcP DVD-u, ako se ne varam.
-
Ovak, zanima me postoji li kakav mod koji omogućava jednu od sljedećih stvari:
1. - da kada od jednom prodam npr 30 strijela dobijem 30 x increase u mercantile-u
ili
2. - da mogu stvari prodavat jednu po jednu vrlo brzo, bez onog idiotskog slidera koji se svaki put javlja
-
Znam da je ovo fakat glupo pitanje, al kak da skinem službeni mod za oblivion
-
Tako da ga platiš (službena stranica za više detalja)... nemoj spominjati piratiju ovdje.
-
Jel koristi netko Map Marker Overhaul. Ne razumijem kak se instalira. Uspio sam dodati samo nove markere ali ne i mogucnost postavljanja svojih i mijenjanja imena postojecih.
A ovog "Oblivion XP" moda nemrem natjerat da proradi... tamo kod "Level" umjesto lvla pise "Level", a kod expirienca isto tako...
evo i "Load ordera" za sve instalirane modove: http://i232.photobucket.com/albums/e...ntitled-10.jpg
I samo jos jedna stvar, nevezana uz modove. Nemrem normalno izac iz Obliviona, tj. zblesira se il koji vrag, nakon sto kliknem na "exit game" i ond ga moram gasit pomocu tab managera. To ne bi bio problem da mi se prilikom takvog gasenja gube sve graficke i DarkN UId postavke. Jel ima veze to to sam na Win7... probao sam i sa WinXP compatibility, ali ista prica...
-
= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
I samo jos jedna stvar, nevezana uz modove. Nemrem normalno izac iz Obliviona, tj. zblesira se il koji vrag, nakon sto kliknem na "exit game" i ond ga moram gasit pomocu tab managera. To ne bi bio problem da mi se prilikom takvog gasenja gube sve graficke i DarkN UId postavke. Jel ima veze to to sam na Win7... probao sam i sa WinXP compatibility, ali ista prica...
Skini Oblivion Script Extender, mislim da onda nebi trebao imat problema sa tim. Ili se pak dva ili više modova sukobljavaju pa ćeš trebat izbrisat nekog koji smeta. Možeš ih i mergeat da ukloniš smetnje pomoću Wrye Bash-aSte možda čak i sa Oblivion Mod ManageromSno on ima ograničene funkcije.
Script Extender obavezno skini, bilo da će riješit problem ili ne jer je potreban za neke modove poput jednog za držanje ključeva pod jednim mjestom u inventoriju da se ne nagomilaju i još ponekim koji zahtjevaju proširenje skripte. U njegovom ćeš izborniku zatim imat opciju za uključivanje i isključivanje modova, tako da nećeš morat stalno disableati u OMM-u.
-
Taj problem mi se javlja i prije nego sto instaliram ikakve modove. A i prije i poslije patchanja. Dakle nije do modova ili verzije.
-
Hmm... nije mi se to događalo sve do instalacije modova, Script Extender je zatim riješio stvar i više se ni jednom nije ponovilo. Neznam, pokušaj sa njim najprije. Dalje ne mogu pomoć nažalost, nisam baš najiskusniji :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Roby the Freak
Znam da je ovo fakat glupo pitanje, al kak da skinem službeni mod za oblivion
Netreba ti to.
Svi ti službeni modovi (horse armor, razni dvorci,...) postoje i u neslužbenim fan-made izdanjima, koja su ljepša i kvalitetnije napravljena.
Jedino Knights of the Nine quest je OK, pa ga kupi ako hoćeš.
I Shivering Isles, naravno. Ali to je potpuna expanzija.
-
Obse mi ugasi Oblivion, ali izgleda da tek nakon kaj se zblesira. I dalje ne sprema postavke...
Ma mene ustvari vise brinu ona dva moda :cry: , ak netko ima bilo kakvu ideju?
fala raz...
-
To s rušenjem igre... imaš ATi karticu možda? Znam da sam ja imao sličan problem (nije baš svaki put pri izlasku, ali dosta često) koji je nestao kad sam uzeo GeForce kartulju, premda su vjerojatno driveri bili u pitanju ranije. Vista nema problema, tako da je moguće da je u pitanju neki Win7-only problem. Pogledaj na službenom forumu, tech podforum.
-
Imam Nvidijinu karticu, 8800GTS G92 i najnovije drivere... :\
= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
-
Ja imam Win7 i meni je radio bez beda, tako da nevjerujem da ti je do Winsa, probaj patchat s onim unoffical oblivion patchem, zna riješit dosta problema.
Evo ti opsežna listaSmodova s kratkim opisom.Tu ćeš sigurno naći nešto što ti odgovara. :D
Od modova najbolje ti je stavitSOscuro's Oblivion Overhaul, Cyrodiil Terrain MapSi Dark UI