Da? Vidis, dobro da si me podjestio, nisam vec dugo kopao neki info o D3 :)
Printable View
Da? Vidis, dobro da si me podjestio, nisam vec dugo kopao neki info o D3 :)
Da... samo što je tamo death animation count na ~30 animacija za svakog neprijatelja. :)
E da, peticija za S2 LAN je došla do 100k potpisa.
http://kotaku.com/5338532/starcraft-ii- ... -hits-100k
Postao sam to već ali ajde, da osvježiš memoriju onima koji dosad nisu potpisali :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
http://www.incgamers.com/Videos/816/Sta ... erGameplay
Single Player Gameplay :D
lajkam,mnogo.
Isss, predivno! Kako cu spanat kampanju! Ovakvo nesto jos nisam vidio :pray:
Inace...
Starcraft 2 dobiva posebne gaming dodatke!
:thumbs2:
Vec vidim na sta cu trosit lovu :D .
First StarCraft 2 Singleplayer Hands-on Preview
Canceled StarCraft 2 Units Show Up in the Campaign: Firebat, Medic, and a Dragoon Sighting
Zanimljivo stivo za procitat ;) Hocu igrat tu igru, aaaaa :kill:
Ne sviđa mi se kako pričaju marinci kad ih korisnik klikne. U Starcraftu 1 je to zvučalo više cool, pretežno iz razloga jer su brže govorili i ton je bio više "redneck", baš onako kako je trebalo. Ovdje je malo više spušten ton i usporen, kao da im se neda uopće ubijati i biti na bojnom polju... u Starcraftu 1 marinci su bili spremni na krv.= Citat =:
Izvorno postao Aral
tRa8MDeq9H8
Zeratul/Kerrigan intro cinematics,ako nije jos bio...
Bas dao ovdje, drugi film po redu ;) Prije smo ga mogli vidjeti samo snimljenog kamerom, sad konacno imamo kak spada.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Jos nisam vidio da marinci furaju stiteve vec samo ih samo medici nose. Drzim fige da tako i ostane. :D
Ako su nam ostali medici u sp-u hoce li onda dropship moci healati ili? :? Dvije vrste healera previse? Mozda i ne.
Sjetio sam se neceg... ako sad mozemo vise unita kontrolirati u jednoj grupi (24 right?) onda bi bilo logicno da i dropship moze vise ljudi ponjeti. :D
Evo jos malo...
StarCraft II: Leading the Terrans To Glory preview
Ti blizzardovi cinematici...ma :pray:
Nije to ništa. Za 3 dana ćemo imati gro materijala. Ja sutra idem na more, tako da će se baš nakupiti kad dođem xD
Pa i ne bi baš pošto je kapacitet dropshipa stvar tehnike (nemozes nagurati ljude dodatno i to je jedan segment "realizma" same igre) dok je kontrola unita u grupi (njezino povećanje) nešto što nema veze sa samom realnošću i tiče se micromanagmenta od strane igrača i spada pod jedan tweak cijelokupnog micro segmenta koji zaista čini veliki dio kompetativnog Starcrafta.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
btw. pogledajte ovdje treći link s izrazima lica jedinica odnosno portreta: http://sclegacy.com/news/23-sc2/476-jul ... p-coverage
Nekako su mi previše "beživotni", treba tu biti veća doza facial expressiona, nekako kao da se čuje srždžba u glasu no ne očitava se emocija na licu predobro. Pogotovo kad gledam Jim Raynora i marinca, odnosno Tychus Findlaya.
kad budes stormao marince neces ni primjetiti njihove izraze lica.blood only:)
Ali ove ingame cutscene s portretima čine dobar dio igre stoga bi bilo dobro da to još malo ispoliraju.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Storming... :D
Slazem se. I dok sam gledao ove SP filmice, cijelo vrijeme imam dojam da likovima fali malo vise zestine dok su na battlefieldu(u govoru, ne!?)...Pricaju kao da su na jutarnjoj kavi :|= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
mozda im je to tolika rutina,ko meni odlazak na sprovod da im je full normalno:)
Ma nisam cjepidlaka, al ono, malo zesci respondovi u određenim situacijama bi jos pojacali "stimung" u igri :wink:
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Pa, bit je u tome da se gameri užive u akciju, a koji je bolji način nego odlični izrazi lica vaših omiljenih junaka i antijunaka u igri :)
Trebaju ciljati da izgleda igra što bolje, na stranu što je to njima rutina (Raynoru i ekipi...) no kad te napadne horda Zergova kojima koordinira Queen of Blades onda nisam siguran koliko bi bilotko ostao miran :)
Dobra! :D
XOY7X_29QZU
bome :D= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Neznam od kad je to mjerilo da igra uspije, pogotovo kad je rijec o sc2 :D Bitna mi je prica, atmosfera, ugodjaj...hocu kad to igram da imam osjecaj da sam ja Jim Raynor!= Citat =:
Izvorno postao Sch3l3
Meni je posebno zanimljivo kako će se na Hyperionu interaktivno izabirati misije od strane igrača i imati će veliku ulogu na daljnji razvoj igre ali i lakoće prelaska daljnjih misija. Npr. neke tehnologije koje će olakšati daljnje misije će biti samo dostupne ako krenete jednim putem (čime se zatvara drugi put) a i zanimljiva je situacija kada imate ponuđeno spašavanje jedne kolonije od Zergova i tako spašavanje ljudi i jedne doktorice na tom planetu što vam se čini zaista fer i dobro za čovječanstvo ili poslušati savjet vašeg "prijatelja" Tychusa Findlaya i pustiti tu misiju te se okrenuti onoj gdje je lova, odnosno vanzemaljski artifekt koji je pod protektorijatom Protossa a može donjeti puno love.