ne neka akcija fajt nes kao joan of arc wars and warriors
molim vas
Printable View
ne neka akcija fajt nes kao joan of arc wars and warriors
molim vas
Geralt za tycoon probaj Railroad tycoon 2 ili 3 koji ti se više svidi, malo su starije igre ali su odlične, imaš za rts warhammer mark of chaos, ili ako ti se svidi railroad tycoon probaj railroad pioneer dosta zanimljivo, željeznica na divljem zapadu :D
te dvije railroad imam,ma neki gdje uredujes hotel,ski resort,brod nesto...
Imaš vrhunsku fantasy strategiju zvanu Dominions 3: The Awakening. Izašla je na početku 2007., ako me pamćenje dobro služi. Samo, iznimno je teška i komlicirana, pa razmisli prije igranja. Također, igra je budget naslov, pa očekuj grafiku na razini Shoguna. Samo neka te to ne spriječi, i možeš se dosta dugo zabaviti.= Citat =:
Izvorno postao Geralt
Što se tiče ovog skijaškog, znam da je Activision ne tako davno izdao Snowboard Park Tycoon, pa proguglaj i vidi jel ti paše.= Citat =:
Izvorno postao Geralt
Ne previše kompliciran, iznimno dobar i odličan idejom je par godina star Jurassic Park: Operation Genesis. To bi bio nešto kao Microsoftov Zoo Tycoon, samo šta umjesto običnih životinja u svom zoološkom imaš razne vrste dinosaura. Kampanja je dosta zanimljiva i raznolika, a imaš i mogućnost da si kupiš jeep, pa se uredno provozaš kroz svoje malo carstvo. Odlična stvar.
Pošto mi Fable iz nekog idiotskog razloga ne radi, tražim neku sličnu igru, dakle neki akcijski rpg iz trećeg lica.
Gothic serijal.= Citat =:
Izvorno postao Quiet Riot
overlord-stvarno opicena igra,jos ces se i nasmijat :D= Citat =:
[quote=Arbiter of Change]Gothic serijal.[/quote:2rcddf4e]= Citat =:
Izvorno postao "Quiet Riot":2rcddf4e
gothic je jos bolji od overlorda,preporucam drugi dio+exspanzija!
OK, hvala obojici, nabavljam Gothic... :thumbs2:
neki RTS slican World in conflict-u !!1
:pray: :nonono:
Ground control, na njemu je baziran wic= Citat =:
Izvorno postao Dropper
....dvica je bolja,bar meni
nije mi nesto ali mozda cu probat
koliko je stara ta igra?
Sja mislim da je 2004 izasla,ali i dan danas zapanjuje tehnickim dostignucima,tj. grafa je zakon kao i sama igra= Citat =:
Izvorno postao Dropper
proguglaj malo pa vidi...i govorim o drugom dijelu
= Citat =:
Jade Empire je tvoj izbor.
= Citat =:
Izvorno postao SinCr0
evo malo sam progulglo pa sam ovo naso ali ovo mi bas ne smrdi na dobru grafiku : http://en.wikipedia.org/wiki/Ground_control_2
32mb VRAM ono,wtf?ne kontam
a da pogledaš koji ingame filmić?
dal se svi sjecate Re-Volt-a?
http://www.gamespot.com/pc/driving/revo ... lt;title;4
e,trazim neku slicnu igru,al nezelim samo slicnu,neg zelim da ima track editor...znaci da mogu svoje staze radit(znam da ima trackmania,al prezahtjevno mi je to za ovaj komp koji trenutno imam,a onu 1. trackmaniu sam izigrao previse da mi je vise dosadna.),frend ce mi donjet jednu igru(Rollcage 2)all u njoj nema track editora,pa molim neke nezahtjevne igre(te do 200-300mb ako moze...moze i 50mb i manje ako ima...)
nemoraju sad auti bit ista ko u revoltu,znaci nemoraju bit RC,mogu bit real sized...al treba imat track editor... :D
dobro,a moze jos koja ak neko zna?
Generally? :rotfl:
ah...nekak mi je cudno iz pticje perspektive,vise sam mislio standarna follow kamera...
Re-Volt je bio predobar.
Sličan ti je Mashed iako nema editora, ima oružja i hotseat podršku :D
Probaj one neke autiće isto suna daljinski samo ne znam kako se zovu, nisam siguran ima li editor ali je igra kul
nema,igro sam ga...ocu izraziti svoju kreativnost stazama :rotfl: zato zelim nesto slicno re-volt-u...al revolt je bio predobar kak kaze ReiKo...
edit:btw za ekipu koja obozava re-volt
http://revolt.speedweek.net/main/news.php
tražim neki FPS u stilu S.W.A.T.-a?
Rainbow Six serijal...(R6:Las Vegas je najnoviji)
i GRAW možda...
dajte mi sve igre koje su izasle u protekle dvije godine za koje mislite da su vrijedne igranja, svi zanrovi...
zasad planiram...
supreme comander
hellgate london
crysis
bioshock
witcher
test drive unlimited
cod4
kaj mislite da bih trebal jos odigrat
Company of Heroes
Guild Wars Nighfall
Galactic Civlization 2:Dread Lords
Civlization 4
Splinter Cell:Double Agent
S.T.A.L.K.E.R
NFS MW
NFSC(i PS ak oces,al on ti je tesko sranje),Assassins Creed,GRAW1,GRAW2,Rainbow Six Vegas,Company Of Heroes Opposing Force(il kak vec ide ovaj naziv drugi),STALKER Shadow Of Chernobyl,Splinter Cell-ovi koji su izasli,HL2 EP1,EP2,Portal,Never Winter Nights 2,TimeShift,Prey,Juiced 2(kao zamjena novom NFS-u),Gothic 3 i X3:reunion,mogu ti dat jos nekih 10 naslova ak oces al ovo ti je dovoljno za slijedecih godinu dvije ak igras pazljivo i lagano :D
edit:Company Of Heroes Opposing Fronts,takoder probaj i normalni.
sry na double postu
evo ti ostatak...nije bas 10 :roll:
Clive Barkers Jericho,Witcher,World In Conflict,Blacksite Area 51,Medieval 2:Total War,Overlord,Tomb Raider:Legends,TR:Anniversary Edition(kao nova jedinica),FEAR i ekspanzija,Stranglehold,LOTR:BFME2,Gears of War,Unreal Tournament 3.Sam & Max,HoMM5,Civilization 4,Medal of Honor Airborne(al mi se osobno nije svidjeo),NFS MW,Armed Assault,You are Empty(meni se svidio,al prvo pogledaj neku recenziju ili nest sl. prije neg ju nabavis),Two Worlds,Command & Conquer 3:Tiberium Wars,W40:Dark Crusade,i one nove Settlerse al neznam dal su izasli...
oke dosta, niste tolko morali jer bum propal u skoli :o :D