-
Re: SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA
Pa ocito da je. U zgu bi dobio po djepu. Inace daj se vise okanite tih tablica. Ja ne znam tko je vama to utuvio u glavu. Pa imaju i obicne lasere kojim te snimi sa 1km i ceka te. Ono nije bilde. Tak su i mene i da iskocit ce ti vozio ti i 90 on ce ti stat na put. I vecinom su takvi na motorima pa ti njemu bjezi sa svojim jadnim skuterom kad te on pocne ganjat mrgom od 1200ccm.
-
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
Pa ocito da je. U zgu bi dobio po djepu. Inace daj se vise okanite tih tablica. Ja ne znam tko je vama to utuvio u glavu. Pa imaju i obicne lasere kojim te snimi sa 1km i ceka te. Ono nije bilde. Tak su i mene i da iskocit ce ti vozio ti i 90 on ce ti stat na put. I vecinom su takvi na motorima pa ti njemu bjezi sa svojim jadnim skuterom kad te on pocne ganjat mrgom od 1200ccm.
I kaj je najbolje policija sad još povećava brojeve patrole na motorima i smanjuje brojeve patrola u autima, baš radi mobilnosti. Murjaku na motoru ne bute baš pobegli kak ste planirali.
-
osim ako i sami ne budemo prešli na motore...
-
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
gle, sam način funkcioniranja svih tih laserskih mjernih uređaja onemogućuje snimanje motora. laser se mora odbit od ravne površine a njih na prednjem kraju motora baš i nemaš.
i da, drago mi je što ne živim u zagrebu iz mnogo razloga. ovo je jedan više :)
-
Heeee,kad dobim(ako dobim ili obrnuto)vozačku možda kupim toyotu sport!!! :rambo: :rambo: :thumbs2:
-
ja imam corsu iz 89 ide ko luda :pray: boja nije da ju prodajem al stoji u garaži neregistrirana a ja nemam vozačku zelim kuti neki cross od 125 il ako neko prodaje kineza ili ctx
-
= Citat =:
Izvorno postao debus
ja imam corsu iz 89 ide ko luda :pray: boja nije da ju prodajem al stoji u garaži neregistrirana a ja nemam vozačku zelim kuti neki cross od 125 il ako neko prodaje kineza ili ctx
hehehehe, zakon!
-
Ogg the dog ti i dalje ne shvacas vidim. Njemu ne treba rega. On te snimi 1km prije i vidi jebote da juris najvise od svih i naravno da ce tebe haltat. Ono logika jbt.
-
al gle... laserska zraka se mora odbit od ravne površine da bi se vratila nazad u njegov uređaj za mjerenje brzine. ako na motoru nemaš ravnih površina(a na većini nemaš) znači zraka se ne može odbit od motora i vratit u njegov mjerni uređaj, dakle ništa od mjerenja brzine.
ili?
-
Mene su murjaci snimili na motoru, al pazi shemu; odostraga i tablicu mi procitali odokativno :rotfl: Murjak me snimao sastrane i kad sam prosao pored njega onda se samo okrenuo zamnom i slikao mi kao tablicu. Dobro da je bila noc pa se nis nije vidjelo od blica, onda je jadan morao procitat tablicu i naravno procitao krivo.
Dodje meni doma opomena (nakon jedno 6mj naravno), dodjem na muriju, trazim da vidim sliku a kad ono na slici neko smece polupano od speedfighta. Ja tipa uvjeravam da imam crveni nexus i da je duplo veci od ovog, on meni "hmmm, dajte mi prometnu pa idemo vidjet do motora". Nakon jedno 5min promatranja motora skuzio je da to nisu isti motori :rotfl:
Poslije mi se zena ispricavala bla bla. A inace, ak skuzim radar onda ga nafrljim do kraja i onda taman prije fino prikocim na ograniceno, pa nek se slika pametnjakovic. U 8 godina kaj se neprekidno vozim niti jednom mi nis nije bilo. Osim ak me halta na semaforu iz znatizelje, dok cekam zeleno.
-
Men se skoro stalno desava da kad prolazim kroz semafore bude mi naranđasto svjetlo. BTW auto je yugo 1.1 :D
-
Ja vozim fiat tipo 1.6 IE. Kupila ga sama za ušteđen novac... Super je, ide mali ko lud... Već 2 godine bez problema...
-
Praetorian jednom ce tebe netko pukupit pa ti nece vise bit zabavno kad te nijedan doktor vise ne spoji.
-
Nadam se da se to nece dogiti pazim, malo sam pretjero kad sam rekao da stalno idem kroz narandasto, idem samo kad se nemogu tako brzo zaustaviti i kad niko neide.
-
Inace pojam je zuto i vidim da si friski vozac. Za murju to ne postoji, a kad te ulove, bit ce ti fina kazna.
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Ja vozim fiat tipo 1.6 IE. Kupila ga sama za ušteđen novac... Super je, ide mali ko lud... Već 2 godine bez problema...
Tko ti placa gorivo, registraciju, osiguranje i servise? :|
-
= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Djed i baka.. Zekam se. Sama.
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Djed i baka.. Zekam se. Sama.
Pa di ti onda radis kad imas para toliko???
-
Djed i baka.. Zekam se. Sama.[/quote]
Pa di ti onda radis kad imas para toliko???[/quote]
Ovako... Rega i osiguranje za moj auto koštaju oko 3000 sve skupa... dobro, sada malo manje, budući da imam popust nekih par posto. Što se tiče goriva, ne lijevam puno, jer ne vozim puno.. Preko ljeta gotovo uopće ne vozim, jer doma idem biciklom, a na posao se prošećem. Jedino gdje ga koristim je kada idem u veću kupovinu. Preko zime ga malo više održavam, budući da ga previše ne vozim, osim na posao i do svojih.
I to je to. Najveća je sreća to što nisam ovisna o autu, pa mi ne treba za svaku sitnicu.
-
Draga moja tebi se auto uopce ne isplati. Mislim ono fakat pa koji ti je gust imat stari auto koji moze svakog trena riknut i izazvat ti ekstra trosak jebate led. Ako hoces na nesto bacat novce rodi si djecu. IMHO nitko tko ima placu manju od 7000 kuna ne bi trebao brijati na auto. Ja bi ga kupio odmah da mi nije nepotrebno opterecenje...
Ovo je auto...
http://www.toyota.hr/cars/new_cars/auris/index.aspx
-
= Citat =:
Draga moja tebi se auto uopce ne isplati. Mislim ono fakat pa koji ti je gust imat stari auto koji moze svakog trena riknut i izazvat ti ekstra trosak jebate led. Ako hoces na nesto bacat novce rodi si djecu. IMHO nitko tko ima placu manju od 7000 kuna ne bi trebao brijati na auto. Ja bi ga kupio odmah da mi nije nepotrebno opterecenje...
Ovo je auto...
Daj mi pare da si kupim skuplji, pa ću ga kupiti. Ne mogu svi voziti mazde, mercedese ili peugeote. Ima ljudi kojima roditelji ne pomažu u takvim stvarima... I, reci mi, ti imaš plaću 7000 kn?
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
= Citat =:
Ovo je auto...
Daj mi pare da si kupim skuplji, pa ću ga kupiti. Ne mogu svi voziti mazde, mercedese ili peugeote. Ima ljudi kojima roditelji ne pomažu u takvim stvarima... I, reci mi, ti imaš plaću 7000 kn?
Ja ni nemam auto, a necu ga ni imati sve dok mi ne bude predstavljao APSOLUTNO NIKAKVO financijsko opterecenje... :gitara:
-
= Citat =:
Ja ni nemam auto, a necu ga ni imati sve dok mi ne bude predstavljao APSOLUTNO NIKAKVO financijsko opterecenje...
S:gitara:
Onda ga nećeš imati nikad. Bez krede.
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
= Citat =:
Ja ni nemam auto, a necu ga ni imati sve dok mi ne bude predstavljao APSOLUTNO NIKAKVO financijsko opterecenje...
Onda ga nećeš imati nikad. Bez krede.
True.
Ja srecom jos nisam jako ovisan o autu, al ono, nastojat cu si cim prije nesto zaradit i kupit neko svoje vozilo. Jednostavno, danas treba...
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
= Citat =:
Ja ni nemam auto, a necu ga ni imati sve dok mi ne bude predstavljao APSOLUTNOSNIKAKVO financijsko opterecenje...
To ne postoji. Sve je relativno.
-
Jesi ti kad cula za leasing? I pod apsolutno nikakvo opterecenje sam mislio na vrijeme kad sazrijem u glavi pa mi auto postane ONO BITNO sto mi je sad naprimjer enti mobitel, laptop ili mikseta koju prodajem...
Vremena se mijenjaju, auti se mijenjaju. Volim struju, cekam takav auto... :)
-
= Citat =:
Jesi ti kad cula za leasing? I pod apsolutno nikakvo opterecenje sam mislio na vrijeme kad sazrijem u glavi pa mi auto postane ONO BITNO sto mi je sad naprimjer enti mobitel, laptop ili mikseta koju prodajem...
Vremena se mijenjaju, auti se mijenjaju. Volim struju, cekam takav auto... :)
Aha... Znaš li koliko će takav auto koštati?
Znaš li koliko će takav auto gutati struje? Tada ćeš se apsolutno sazoren brinuti o tome kako platiti račun za struju+ registraciju+ osiguranje+ ekološki pregled...
E, vidiš, dragi moj.. Čula sam ja za leasing... dapače, vrlo sam ga lijepo proučila na satovima poduzetništva i knjigovodstva...
Znaš li ti da kada auto uzimaš na leasing, nisi njegov vlasnik dok ga ne otplatiš, već je on vlasništvo one banke kod koje si digao kredu?
I znaš li da ti se može dogoditi da ti se desi prometna, skršiš auto,a dug za njega ostaje?
To je najblesavija stvar koju možeš napraviti...
-
Što je leasing?
Leasing* je ugovorni odnos koji omogućava Korisniku leasinga korištenje nekog dobra (Predmeta leasinga) koji se nalazi u vlasništvu Davatelja leasinga u zamjenu za ugovorena periodična plaćanja.
*to lease (engl.) – iznajmitiS
-
= Citat =:
Ja ni nemam auto, a necu ga ni imati sve dok mi ne bude predstavljao APSOLUTNO NIKAKVO financijsko opterecenje... :gitara:
Benga, ulje, redovni servisi, osiguranje, rega. Hoćeš-nećeš, auto te godišnje košta 15 000 kuna minimalno.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Benga, ulje, redovni servisi, osiguranje, rega. Hoćeš-nećeš, auto te godišnje košta 15 000 kuna minimalno.
najmanje...