Nakon 6 sati programiranja dosta mi je... za cijeli zivot.
26-05-2012, 22:06
Maja
Re: Što trenutno radite i kako se osjećate?
Pričam s frendicom o njenom retajnom dečku. Trenutno mrzim ljude koje ne znam!
28-05-2012, 20:42
McPingvin_v2.0
Kako sam umoran... Idem si ispeć karton jaja sa kilom špeka.
28-05-2012, 20:54
Dania
Tak' ja isto kad sam umorna pojedem kilu špeka. Works every time.
Ja evo nadolazim sebi lagano, pijem čaj i imam osjećaj da nemrem ruke podići :|
29-05-2012, 06:37
Death By Sexy
Ja sam isto umoran ko nikad, jebemse u oči. DI JE MOJA KILA ŠPEKA ;_;
29-05-2012, 07:17
Carp
Zamjenio dan i noc. iducih 7 radnih dana imam 7 kolokvija, 2 mi ovise o prolasku kolegija. Fun fun fun.
29-05-2012, 09:00
hrčak
Slušam Zeleni Dan i osjećam se gejasto.
29-05-2012, 10:07
SharpDressedChevap
Poslušaj im starije albume, nisu loši kao ovaj zadnji.
29-05-2012, 16:39
Dania
Skuhala najbolju juhu ikad, osjećam se ponosno 8)
29-05-2012, 18:35
accursed
S? :P
29-05-2012, 19:03
Dania
Nope, sve svježe povrće :)
30-05-2012, 16:33
Sonic_Moronic
Stvori odnos između tablica tipa 1:M između podataka FilmID i GlumacID iz tablice Gluma prema tablicama Filmovi i Glumci. Uključi nametnuti referencijalni integritet.
Koji sveti kok, ak ja kužim ovaj Access :pray:
31-05-2012, 21:41
Looky
Nisam ošao spavat ovu noć, došo doma oko 3 i spavao do 9... Osjećam se čudno o.O
01-06-2012, 07:09
Carp
Ja sam do sinoc u 10 proveo 36 sati budan. :D
01-06-2012, 15:40
Dania
Svi likovi na gejm forumima i sve kave gdje se pričalo o igrama IKAD, prevedeno:
"Jao, ne, pa kako je moguće da se svijet čini drukčijim mjestom nakon što skužim da moram i mozak upotrijebit' dok se zabavljam?!!!"
"Pa za ime isusovo tek sad shvaćam da sve generacije ikad seru o "mainstream" sranjima i govore kako toga nečega nije bilo dok su njihovi starci cugali po plesnjacima i da uopće nisam poseban!!!!"
"Jebemti sve, kao dijete sam imao više skilla u igrama jer mi je mozak bio oslobođen dodatnih perceptornih smetnji!!!"
"Kad sam bio mali igrao sam gej igre, sad me sramota što ih volim pa serem po tuđim postovima da si ublažim komplekse!!!"
"Industrije zarađuju na nama po prvi puta ikad, moramo brzo oformiti front da bi zaustavili užasno čudovište koje se zove marketing!"
"Znaš ti koliko ja killova imam na onoj mapi, glupi kemperu, pwnam isusove, šta'š ti meni pričat' o ratu i tompsonu?!!"
"Trolam jer mi je dosadno."
"Jaoooo da, sjećam se te igre, ček' sekund da guglam koje je godine izašla da mogu uvjerljivo upasti u razgovor i hiniti da se sjećam i da sam pro!"
"Da sam htio gledati film, ošo bi pitat frenda da mi kaže kak' se skine, koji kupus se usuđuju prekinuti igricu dok sam frajer da mi onaj tamo nešto priča 20 minuta!"
"Ja toliko razbijam strategije jer sam po strukturi ljudskog bića beskrupulozni analitičar i matematičar, to što ti ne voliš strategije samo dokazuje da sam po svemu superiorniji i da mi je opravdano uzor onaj nimalo smiješni duš u onoj seriji bing beng."
"WoW je najbolja igrica na svijetu, to tol'ko ima itema za dobiti da nema kraja, taj blizard ljubi ga mama, toliko nas voli i poštuje da ću sve kupiti što naprave, neću piratizirati jer ih volim iz dna duše. -Šta ne kaže se igrica, pa igra je na moru picigin-"
"Boli mene penis za Bioware, mogu mi pljugat kiflu, nek' se napuše debili odvratni, igram taj mas efekt sa dušom, unesem život u nju, a oni meni onakav kraj stave di mi onaj mali peder nešto sere, pa neću te slušat mali idiote, pa šta su mi umrli svi na kraju, pa evo počet' ću plakat' ponovno, sve mi se ruke tresu od tuge!"
Baš me naživciralo, al' evo sad mi lakše. Move on. :D
"Industrije zarađuju na nama po prvi puta ikad, moramo brzo oformiti front da bi zaustavili užasno čudovište koje se zove marketing!"
"Znaš ti koliko ja killova imam na onoj mapi, glupi kemperu, pwnam isusove, šta'š ti meni pričat' o ratu i tompsonu?!!"
"Ja toliko razbijam strategije jer sam po strukturi ljudskog bića beskrupulozni analitičar i matematičar, to što ti ne voliš strategije samo dokazuje da sam po svemu superiorniji i da mi je opravdano uzor onaj nimalo smiješni duš u onoj seriji bing beng."
"Boli mene penis za Bioware, mogu mi pljugat kiflu, nek' se napuše debili odvratni, igram taj mas efekt sa dušom, unesem život u nju, a oni meni onakav kraj stave di mi onaj mali peder nešto sere, pa neću te slušat mali idiote, pa šta su mi umrli svi na kraju, pa evo počet' ću plakat' ponovno, sve mi se ruke tresu od tuge!"[/SPOILER]
QFT
01-06-2012, 17:59
sickpetey
Izgleda ko nesto sto bi na tarzaniji stavili :D.
01-06-2012, 20:15
hrčak
Žderem đuveđ i uživam.
01-06-2012, 20:17
accursed
visim na kompu mamuran cijeli dan -.-
01-06-2012, 20:49
sickpetey
Vratio se sa trcanja, totalno sa van kondicije :(. Odo malo war 2 i burrito bison revenge nabacit i onda u postelju.
02-06-2012, 08:44
Systematic Reverse
nikad gore.
jučer su tekle velike količine šljive kroz mene i ostao sam vani do 5-6, zato što prvobitno nisam trebao raditi danas, ali me je nazvao direktor ujutro da ipak moram doći.
hijoooooooooooooooooj :(
raspadam se.
02-06-2012, 23:16
hrčak
Napravio sam pletenice.
03-06-2012, 00:24
accursed
feno meno menalno..moving on :)
04-06-2012, 08:45
Maja
Kuham hrenovke i pritom malo zujim. Forum, oh, how I missed you
04-06-2012, 08:57
McPingvin_v2.0
Čitam misli.
04-06-2012, 08:58
Maja
I to preko FB chata.
04-06-2012, 10:22
McPingvin_v2.0
I has my tools.
04-06-2012, 17:01
Death By Sexy
Učim se.
04-06-2012, 18:20
Death By Sexy
Dabl, jebitese.
Kiša pada u ZĐBU. Zadnjih 2 tjedna napdala ko u zadnjih 5 godina.
04-06-2012, 20:30
Dania
Kakav sam ja raspad od osobe, žderem sad tortu kao da nema sutra i gledam već 5 minuta kabel od slušalica kako se umače u čokoladnu kremu po sred tanjura...
al' ajd
jučer bio u zagrebu. Umjesto da sjednom u tramvaj br 6, sjeo u tramvaj S. I usred one jebene kišurine završio na jebenoj dubravi. Srećom da prolazi tamo 11tica
05-06-2012, 21:25
Čux
kaj nisi reko, mogli smo na cugu kad si u kvartu već bio :D
05-06-2012, 21:57
Dreamer Deceiver
vjeruj mi, jučer nisam htio gledat nikoga koliko sam bio lud :D