sta? sto se dogodilo?
Printable View
sta? sto se dogodilo?
Lol, ovi su opasno zagrizli, čak imaju statut :)= Citat =:
Izvorno postao unknown
Mi smo imali nešto slično ovdje u Mostaru, bilo je poprilično legendarno, svi ludi u glavu, zajebancija stalna, čak je i cosplaya bilo, ali pravo moćnog, od novina maska i slične stvari XD
Završio sa "Eye Opening" chapterom u Higurashiju. Sada kada su pokazali događaje iz druge perspektive odmah sve sjeda na svoje mjesto. Jedino mi još uvijek nije jasno jesu li to neprestana ponavljanja istih događaja (nešto kao u Umineku) ili je to sve jedan povezani događaj.
Jer koliko se sjećam...
Ako zbog nekog ludog razloga hoćeš epic spoiler, izvoli:
:)
Inače, počeo gledati Gungrave, mnogo kul.
Gah... MUST... RESIST... CLICKIN'
Moram već jednom počet i sa Shiki-om. Mislim da sam negdje pročitao da ima prave vampire koji su vjerni mitologiji... znači, nema blještavila kada se izloži suncu kao u Twilightu ili besmrtnosti kao Alucard iz Hellsinga. FAKJEA!
Also, ima kulan opening.
Ja nisam ni znao da je Gungrave radjen po igri. A koliko vidim igra je plitka koliko je anime dubok... Inace odlican anime.= Citat =:
Inače, počeo gledati Gungrave, mnogo kul.
jbmu sad moram ga ponovo ic gledat= Citat =:
Izvorno postao Raz
skoro sam ti sad sve preprico al sam se uspio susdrzat
ja sam jako iznenadio kad sam skuzio tko il sto je ogovorno za sve to
btw imam shiki na hardu al nisam jos probao gledat
cuo sam da nije bas nekaj
<3= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Bit će animeja.= Citat =:
Izvorno postao hansi
A i vi otkrivate toplu vodu... :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ali, kad ćemo već u tom tonu... Jeste li čuli za Yoshi, Internetovski "anime, manga, japan fanzin" koji izlazi svaka dva mjeseca? :3
NOŠIT. ;D= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Mda, moram i ja početi. >_>= Citat =:
Izvorno postao Raz
EJ NE BLATI MI HELLSING!!1 :@
... Inače, vampiri u Hellsingu su više-manje vjerni mitologiji i imaju svoje slabosti [running water, light, etc.], ali sam Alucard je totalni kuler pa može većini toga odoljeti... Iako ni on nije svemoćan, a u jednu ruku, ni besmrtan.
Mda, igra ima drugačiji završetak u kojem Brandon ispadne veći jebač ali je zato doživljaj totalno mlak...= Citat =:
Izvorno postao System
S druge strane, činjenica da je Brandon nastao kao glavni lik u shooteru donekle objašnjava njegovu izrazitu pričljivost... :)
Pogledao HotD, ok epizoda, malo više priče, malo više totalno nepotrebne dramatičnosti i tako, nadam se da će nastaviti i drugu sezonu, jer trenutno mi je ovo jedini izvor GBZ materijala :)
joj da pogledo sam
Voices of a Distant star- nije los,dosta kratak (sam 25 min) nazalost kod nekih stvari su koristili
kompjutorske animacije pa to dosta lose izgleda,a prica je ok
tak da nista posebno
- imdb - http://www.imdb.com/title/tt0370754/
i
The Place Promised in Our Early DaysS- odma mi se svidio prelijepo nacrtano
prica dobra,ako vam se svidio 5 cm/s svidit ce vam se i ovo ipak je to isti autor
- imdb - http://www.imdb.com/title/tt0381348/
jel gledao tko akiru?kakav je ?
Um, za VoaDS... Nisu koristili, nego je koristio. Makoto Shinkai je cijeli taj prokleti film napravio u potpunosti sam, na svom kompu. U biti, u originalnoj verziji, voice actori su on i njegova žena.
Tako da ono, lik je bog i nema mjesta kritici. :)
:oops: nemoj zezat nisam to znao= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
onda stvarno nema mjesta kritici
svaka mu dala :thumbs2:
Kad stigneš, čekiraj i VoaDS mangu... Ja još nisam, ali navodno je prekrasna. :3
A inače, što se tiče Akire... Pa, ja ga još nisam gledao, but let's put it this way.. U knjizi 101 Sci-Fi Movies You Must See Before You DieSnalaze se samo dva animea... Jedan je GitS, a drugi je Akira. :)
Moze pomoc?
Kako se zove jedan anime koji sam davno gledao o nekoj djevojci koja leti sa bratom i putuje kroz vrijeme. Oboje zive u nekom balonu i vanzemaljci su. I da, kosa im istodobno sluzi i kao ruke i nekakvom su odijelu sto podseca na svemirske skafandere.I svaku epizodu oni putuju kroz vreme i uce istoriju neko dvoje male djece iz Tokija.
Natsu no Arashi! Akinaichuu????
http://i52.tinypic.com/4roq2s_th.jpg
E da, ta sova mi lici na onog brata samo sto nisu bile uvijek dvije sestre nego sove. I mislim da ih je bilo vise.
Da, da da. To je ta, samo mislim da pričaš o drugoj sezoni, ne znam baš jel' to dok su još u Tokiu...hm :/
Ako je, na ovo sigurno misliš
http://img259.imageshack.us/img259/8779/4roq2sth.jpg
Wtf? Sad neznam dali xarabas to zaj*bava ili samo opis animea samo čudno zvuči. :)
Natsu no Arashi sigurno nije, u njemu se radi o klincu koji se upozna sa curom za koju se ispostavi da je duh, a kada su povezani mogu putovati kroz vrijeme. Time traveling je nekad iskorišten za čistu komediju, a nekad u svrhu drame gdje se vraćaju u prošlost za vrijeme WW2 i bombardiranja japana, gdje je cura najvjerojatnije poginula.
IT HAS CUM!
*hype*
... In other news, izašla je i nova epizoda Asobi ni Iku yo!, a ja još nisam pogledao Orgy of the Dead. >_>
odlična pjesma
meni se najvise sviđa Evangelion-ov soundtrack
najjaci solo od 1.30
evo jos par
i naravno Cruel Angel
Al nema do Macross Frontiera...
Meni pak Eureka Seven ima najbolji soundtrack koji sam do sad čuo. Naoki Sato <3
Inače pogledao zadnju epizodu Occult Academy-a... dirljivo i heartwarming. Ali preview za sljedeću epizodu, omg! Iako, čudno mi je da takvu stvar stavljaju u preview :s
nije lose ustvari odlicno je= Citat =:
Izvorno postao Raz
higurashi kai opening mi je isto carski
i ovo mi je odlicno
uu zaboravio jos i ovo
IT HAS CUM! x2
It's like Powerpuff Girls meets Japan. :)
Isusa vam nenormalnog, ako ćete već stavljati 10 Jutub videja po postu, bar ih stavite u prokleti spoiler tag.
Kakav je ovaj "Howls movng castle"?
odlican
gledao sam ga prvi puta na hrt-u(da na hrt-u cak,pustili su oni i monoke hime i spirited away) i jaako mi se svidio
i kasnije sam ga pogledao jos par puta
Hrt?
Zake ja uvijek propustim te stvari. >_>
da ima sigurno 3 godine od kad sam to gledo= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
onda sam tek poceo gledat anime tj sam od ghiblia
Kak se spada sam poco gledat nakon Evangeliona
Ja nakon Strawberry Panica. ;D
EDIT: Gledam sad Asobi... Kakvi su autori ST fenboji Isuse, koji ripoff. :pray:
Also, poster na zidu: "The Godfather Part VI", lolwat. :)
EDIT 2: "Armagedodoon"Sposter. :rotfl:
jel valja asobi imam na hardu,a neda mi se krenut gledat= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
I ne baš. :D
Ali onak, tona nekomimi, svrš art i animacija, totalni randomness i blesavost od radnje koja varira od slice of life komedije/harema da akcijske SF drame. Pa ti vidi. ^^'
Asobi vrijedi gledati samo ako želite ozlijediti mozak. ^^
Zato ga je poželjno isključiti prije gledanja. :)
E Raz, sjećaš se onog peseka što se ceri?
Actually se zove Muttley. xD
... Iako na japanskom Engrishu to malo blesavo zvuči. ^^'
eh mislim da onda ipak nista
idem ja toradoru gledat
mislim da mi je to pametnije
:pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
I jest pametnije, odličan je anime. Ja sam ga pogledao u roku od dva dana koliko mi je bio zarazan. :)= Citat =:
Izvorno postao Bikar
Enihau dovršio sad epizodu... E lol ono, kako ovo apsolutno nema veze sa ičim u cijelom animeu, može se slobodno gledati kao odvojena radnja u istom settingu.
Epizoda inače nešto sumornija/melankoličnija od ostatka animea... Raz, baci oko ako ti se da.
... Khm, u biti, cijela epizoda je posveta prastarom animeu Captain Future. Fora.