???= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Mene samo boljeli prsti i dio šake..
Printable View
???= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Mene samo boljeli prsti i dio šake..
Ma dosadno. Preloš sam, Sniper mi se najviše sviđa a ne dao Bog da ga slučajno igram loše jer svima smeta. Brat igra to bolje od mene.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Rukama kao da ništa nisam radio. Spuštanje prije puštanja kugle me ubijalo.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Odi na neki random pub dok se malo ne poboljšaš, tamo ionako nikog nije briga kako igraš...= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ne treba, i mi sakamo.
Govori u svoje ime.
+1
Bičam po par armchair revolucionara koji mi dižu tlak sa svakom debilnom izjavom -.- pokušavam shvatiti sve to tragikomično, al' zapravo me samo nervira. OKE, eto, bičam po tome što se uopće zamaram time. Napisat ću knjigu punu hejta i kontraargumenata od muke. Bllaaaaaaargh.
Do tell.
Bipolarna sam, prošlo me prije 10 minuta :D
That awesome moment when you decide to kill your neighbour.
T_T
Jebeni idiot kucka svaki dan u intervalima po pola sata u bilo koje vrijeme. Jutros je započeo u 8 sati. Fakat će neko platiti glavom... nisam se naspavao već više od mjesec dana :'(
EDIT: Dabl. Internet. FUUUUUUUUUUUUUUUUU
I još ne radi diablo.
Jebemti :(
Bitcham po inzenadnoj upali grla.
Koji kurac, ko još ima upalu grla početkom ljeta?
FUG.
:)
Ja uvijek imam prehlade ljetom. Ne bunim se, bolje nego zimi.
takodje= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Bičam po krafnama iz bille na koje stave valjda pola kile šećera. Ode mi sve po tipkovnici :cry:
Ja nisam bio prehlađen na zimu, ali zato sada jesam. Curi nos ujutro.
Uradi alergotest. Može biti kakva alergija. Onda se pucaš flonidanima i gg.
I mene je znala uhvatiti "prehlada" sredinom sedmog mjeseca al izgleda da su alergije.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Čujem li još jedno predavanje o otvaranju i zatvaranju prozora u sobi, nekoga ću ubit.
FU FU FU FU
bičam po manjku para.
+1
:(
Još par dana do plate. :')
Po pickastim gostima koji ne zele kupit izlete. Izgledam ko baustelac zbog sunca. :(
nije lako biti bečar. :cry:= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Bičam po Guild Wars 2 sajtu: 502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server."
Y U NO LET ME REGISTER BETA!?
mislim da je to jedan od najgorih ljetnih poslova :D= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Nije ako ide prodaja, u mjesec-dva mozes zaradit vise nego neki u godinu dana. Samo sto prodaja ne ide. :(
Bičam po osobama koje mail pročitaju odma, ali na njega odgovore tek za par dana. x_x
Bičam po osobama koje ti u 3 ujutro pošalju poruku da im nađeš neki kurac na netu za koji ni ne znaš kaj je.