Gleda se MSGW, da ne bi bio jedini koji gleda Gundama :) K-On je baš bio fora, pogotovo sa onom gitarom te način na koji je Sawako poludila xD
Printable View
Gleda se MSGW, da ne bi bio jedini koji gleda Gundama :) K-On je baš bio fora, pogotovo sa onom gitarom te način na koji je Sawako poludila xD
evo i mene, reporting in :D
na 67 epizodi one piecea sam, rula mi anime.
also, odo sad pogledati fma 52, nisam jos :(
one piece je izaso
http://mangastream.com/read/one_piece/581-106/2
Kul, iako sam totalno zgubljen sad u svemu xD Čeka se Naruto, ak uopće dolazi ovaj tjedan.
Sve izlazi, cini se da sam ja krivo shvatio likove na forumu :D .
btw
naruto je vani http://mangastream.com/read/naruto/491-125/1
Opa, došao je. Dobar chapter, priča se fino razvija, pravi gušt je čitat i čekat kaj će bit dalje.
Počeo gledat Kamichu. Ono, glavna likica zaspi i sanja da je postala bog, da bi se na kraju probudila i shvatila da se to stvarno dogodilo... wat? A ja konstantno mislim 'no... sad će pokazat scenu kako se budi i da to je sve samo san'. xD
Pogledao epizodu 3 B Gata H Kei.
Manje ecchi i comedy trenutaka, ali zato veći naglasak na romansu... Sve u svemu lijepa epizoda. <3
Roflao sam se kad je Mayu mislila da je Kazuki muško. "My prince!". :P
Also, "What am I even touching right now?". :)))))))))))))
Druga epizoda kisxsis... 'dat cucumber!!1 *_*
Vani je House of Five Leaves inače. Pogledao prvu epizodu i prilično je dobra... ono, tipični seisen sa ozbiljnijom atmosferom i radnjom, što uvijek dobro dođe. Prilično spor početak, no sviđa mi se. Ima potencijala da postane jedan od boljih animea ove godine.
Hakuoki je s druge strane tipičan (reverse) harem. No sve u svemu nije toliko loše, valja malo pratit da vidim u kojem će se smijeru kretat. Mislim da stvar prvenstveno spašava setting i ono... samuraji, fakjea.
Ane. :)))))))))= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pogledao i ja sad, puno Ako-nee u ovoj epizodi... at last? Jako mnogo puno ecchi. :3
Moram:
http://i42.tinypic.com/5n6asz.jpg
:)
Stigla nova epka Shippuudena!
Btw. pri kraju sam sa Lodossom (još 3 epizode). Kao da gledam neki DnD RPG pretočen u jako dobar anime :)
O gle, proradio forum, mirakul. Pogledao Naruto, opaka epizoda. Također, posebno mi je drag intro, svi oni Paini, Naruto u Sage modu, predivno. Kao što je Raz rekao House of Five Leaves je vani, pogledao prvu epizodu i moram priznat da je poprilično zanimljivo, bit će možda nešto od toga.
Eda, dajte preporučite neki mecha anime sličan Voices of the Distant Star. Znači...
1) Čisto mehanički roboti sa dozom realizma (ne želim žive robote nalik na ljude, kao oni iz transformersa, bilo da se radi o običnim ili organičnima. Naoružanje mora biti moderno/futurističko - laseri/rakete/strojnice/droneovi. Bez glomaznih štitova i mačeva, lightsabera, kilometarskih snajpera i sličnih stvari)
2) Naglasak na dramu i character developement između pilota, po mogućnosti i neki timski rad, taktiziranje i to. Želim plakat u tužnim trenutcima, smijat se u sretnim. Generični likovi su no-no.
Za početak, evo ti =18]popis manje više svih mecha animeaSna mal-u. Da se mene pita bacio bi pogled na Bakuretsu Tenshi, odnosno Burst Angel. Teško buš našao baš takav anime kak si opisao :)
Inače se gleda Mobile Suit Gundam Wing, epic; nakon toga Seed i Seed Destiny.
I mislio sam da će takvo nešto biti teže naći. :)
Nego, jeli gledao tko Bokurano? Op izgleda odlično, možda je to baš ono što tražim.
Ups, zeznuo sam link u svom prethodnom postu.
Nisi gledao Bokurano? Koja ti je adresa, da te ubijem :D Nisam ti htio predložit Bokurano jer sam pretpostavljao da si ga pogledao. Pošto nisi...gledaj to, bez razmišljanja. Intro rula, jedan od mojih top5 fav.
edit: Btw. Arikawa under the brindge tako rula da ono, umirem :rotfl:
Mislim da sam rekao da ću ga pogledat pošto si ga negdje spomenuo, no nisam bio u mogućnosti zbog manjka mjesta na HDD-u. Sva sreća da je sad tu jedan eksterni. :)
Also, nabavlja se Monster i Macross Zero... znam da će oba sigurno rulat.
Oh fora, hvala na preporuci Raz, i ja sam baš nešto takvo tražio. :3
2. i 5. epizoda Naruto Movies su iste? To njihova greska ili?
http://www.animefreak.tv/watch/naruto-o ... nline-free
Zeta Gundam, došao malo dalje... isse, što je ovaj glavni lik (Camille) naporan. "I don't understand it so I get angry!" :(
I onda spoznaja da Zeta ima 50 epizoda. Majko mila ovo ću gledati do 5. mjeseca ovim tempom. Dobro sam ja rekao, više od pola godine za sve.
Onak, Neon Genesis Evangelion pobogu? :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Megamože, ali bilo bi lijepo kad bi mi netko objasnio kojim redosljedom gledati~= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Šta ti je tu problem? :S
Mange su konfuzne, ali sa animejom nema problema. Koliko ja znam, ima jedna serija i nekoliko filmova.
http://myanimelist.net/anime.php?id=30
Evo.
Pa imaš samo jedan set serija i to je to. Iako, sad ti izlaze remakeani Evangelion filmovi, Evangelion 1.0 You Are Not Alone koji je vani, te Evangelion 2.0 You can not advance, koji tek treba doć.
Da, vidiš... mogao bih i to. Tnx na podsjetniku. :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Je, Evangelion će ti odgovarati... ako u potpunosti zanemariš ovu 1. točku. :)
Inače, Raz ne gleda Gundam = Raz nije kewl.
1. točka je glupost, ne uvažava se za NGE. :)
:hangin:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
:)
:rotfl:
Ma mislio sam ga gledat... no onda sam vidio da je MAL izlistao pune 3 strane nastavaka i alternativnih verzija pa me odmah prošla volja. :|
Možda jednog dana...
A za sve moeblobove imaš vremena, HA? :)
Moram pogledati ovaj Five Leaves, nisam stigao još.