Mozda poslije srijede. Nisam igro godinama :/ a i moram maknut ove ogavne avatare koje su stavili infernou.
Printable View
Mozda poslije srijede. Nisam igro godinama :/ a i moram maknut ove ogavne avatare koje su stavili infernou.
Morao bih potrazit gdje sam stavio instalacijski cd i rijesit skolu ovih mjesec dana pa se mogu pridruzit.
Inace, kako bi to islo, time limit na poteze ili ce se runda provlacit kroz mjesec-dva?
Evo ja mogu. Ako ste zainteresovani posaljite mi pp, vecinu dana sam slobodan. Samo ne garantujem za kvalitet igre jer nisam odavno igrao, mislim da je poslednji put bilo prije kojih 7-8 mjeseci.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Samo sa kojim ekspanzijama se igra, nadam se da je Complete?
I ja bih isto želio, za nekih tjedan i pol kad mi matura završi...
mi odigramo 8player mapu (2v2v2v2) u jednoj noci.
link na pp dobijete (za mape jel :eyebrows:)
igra se preko hamachia.
poteze ne ogranicavamo na time limit jer uvijek moze doc do komplikacija i tih gluposti.
u najgorem slucaju radimo save & load sutra. svi znaju di je sto stalo i gg
I ja sam za homm3 :D
Informatika. Par likova stalno sviraju po guglu i živciraju profu, umirem :pray:
Lol, malo mi je žao što ove godine ne idem na informatiku, ništa se ne radi, samo su na internetu i igraju nešto.
Jel' se itko sjeća onog Logo programskog jezika? S onom malom kornjačicom? Mi to radili na informatici, iz DOS-a se pokretao.
Ili sam ja jednostavno baba :/
Mi smo radili u C-u. Ali svake godine kažu "Ma sad će se preći na Python, sad će!"
Aha, moš' mislit. Ali fakat je C u usporedbi sa Pythonom prenaporan.
Da, na tom jedino znam neke trokute i četverokute raditi.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ja brijem da se ne sjećam ničega više, al' se sjećam se da mi je bila slatka kornjača i da sam imala 5 hahaha
ja sam onda deda :D= Citat =:
Izvorno postao Dania
QBasic, je'l se to još uči u školama?
Sad mi lakše :D= Citat =:
Izvorno postao Čux
Sumnjam za QBasic, ja prošle godine posjetila starog profu iz osnovne, a ono klinci uče dizajnirati stranice, mi jedva smjeli ući u Win 98 :D
edit: 95, ne 98 :(
Kaj je najgore mi smo u osnovnoj imali naprednog profesora koji nas je učio photoshop, dreamweaver i onda kak to sve uploadat na ftp. Onda sam došao u srednju di smo učili excel i word :(
Haha, retrospektiva, ajde barem se možeš hvaliti da si znao prije svih :)
Moja prva i jedina dizajnirana web stranica još uvijek čuči negdje na free t-com serverima :cry:
Nađi! Moju mi nisu dali uploadat' jer sam koristila više od dopuštenih programa. :S
Drugih pokušaja se ne sjećam.
Ja u 2. semestru na faksu ucim Excell i Acces. Da ti 8 tablica i picki materini za 45 minuta da napravis. Nitko preko 80% nije imao.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
luksuz, mi smo 3.11 imali, al nedo bog logo iz njh zavrtit jer su sav RAM požderali :P= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ja sam u osnovnoj radio sa logom, a sad sam 2. srednje, tako da niste tak stari :D. I da, radimo sa QBasicom.
logo u osnovnoj, pascal u srednjoj.
Kak je ono išlo
fd 100
rt 90
fd 100
rt 90
fd 100
rt 90
fd 100
I dobili smo jebeni kvadrat. Wow.
Gubim u biljaru. To jest, puštam Pinguu da wina >.>
lol kakav flashback sam dobio sad. Bilo mi je poznato već kad ste spominjali kornjaču, al tek sad kad sam vidio ovo sjetio sam se svega :D= Citat =:
Izvorno postao hacker
Ne puštaš ti ništa, nego spamaš po forumu. Tvoj red da razbijaš, btw.= Citat =:
Izvorno postao Maja
Tješi seee
Malo smo si 7-1, a? :P
BACAM. HEJT.
stampoval 50:50 :P= Citat =:
Izvorno postao hacker
Zig-a-zig-ah!= Citat =:
Izvorno postao Maja
fd 100= Citat =:
Izvorno postao hacker