prvi mercyful fate i nuns ep..= Citat =:
Izvorno postao LL21
Printable View
prvi mercyful fate i nuns ep..= Citat =:
Izvorno postao LL21
to zvuči čudno i na engleskom..= Citat =:
Izvorno postao LL21
metallica - garage inc cd2= Citat =:
Izvorno postao smartass
mercyful fate - mercyful fate
pantera - cowboys from hell
s tim sam ja krenuo.. mani je power mjetal odvratan, jedna od najgorih muzičkih žanrova za mene, ali poslušaj i to, možda ti se svidi..
samo mercyful fate ima, relativno, shit tekstove, ali nema veze..
meni se baš ne sviđaju njegovi vokali, ali su podnošljivi.. metaličnina obrada je meni savršenstvo muzičko, em im je zvuk nadrkaniji, em hetfield peva (njegovo pevanja na toj obradi je ono.. nemam reči, mnogo jaku boju glasa je imao)..
inače, sve češće nailazim na muzički mnogo jake bendove, koji imaju pevače sa totalno ženskastim glasom (a ja volim baš suprotno - anselmo, hetfield, john bush..), koji mi skroz upropašćavaju muziku, pa moram da jurim obrade.. anthrax na primer, srećom imaju onaj album gde su sa bushom snimili ponovo klasike, pa judas priest (metal meltdown, na primer, je mnogo gotivna pesma muzički, al kad krene da peva, odmah gasim.. ali scream for vengeance na sepulturu.. jedna od naj-naj mjetal pesama), pa vio-lence, itd, itd.
kad sam već kod anthraxa, slušao sam neke nove pesme sa novim pevačem koji zvuči kao hrapavija verzija busha (što mi se sviđa), i nije loše, jedna pesma me prilično napalila (neka o zombijima), dok je druga onako (vampires, il tak nešto)..
nevolim nit ja king diamonda, previse cvili :(
dok mi je hetfild, iz nekog razloga vgg. ^^
Pero Defformero - Gothica Lepotica
Neki dan vidio u Duke-ovom statusu na Fagbooku. Ovo je samo demo verzija, cijelu pjesmu (Gotičarka) možete naći na novom albumu, Undergrand. Ja ga negdje dvaput poslušo i mogu reć da prokleto owna. Balkanski folk metal. Hell yeah.
http://i222.photobucket.com/albums/d...dgerslayer.gif
Poslusati Pero Defformero-Dosli smo do kraja puta -> ahk4zVB2-c0
HD spot,odlicna zaje... super svirka
te live na rock festu u srbiji-> krSkOvnVKUYSgdje pjeva Child in time :)
zavolio sam anette iz najtviša :shy
Lik je glavni.. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Udara Gitaru Taj Metalac - parodija na šampanjac mile kitića
2f9bU_AG ... re=related
:pray: Moj novi idol.= Citat =:
klin klinom metalci plinom,mater vam klanjam
cajke 4 EVER
Ko je to napisao i u kojoj temi?
Ma na komentarima youtube linka kojeg sam stavio.
Ahaaaaa...
A dobro youtube, već sam mislio da na forumu ima takvih...
Inače sam čuo tu pjesmu još prošle godine.
ajd bar neko... :)= Citat =:
Izvorno postao Norther
Pero Deformero je nesto najace na svjetu, cuo ga prije par mjeseci i osto zatecen.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
I postoji nova verzija gothicke ljepotice malo bolja od stare, i ovo nije Balkansi folk metal,
nego BAlkanski turbo folk metal.
Evo jedna za sve donekle normalne ljude u lijepoj nam našoj:
mPk3Mpur25E
kako uopće može biti kršćanskog metala?= Citat =:
Izvorno postao MTF*
puknula su mi rebra koliko sam se smijao ovome
:rotfl:
jao sramote
i ja i moja žena.. anette za razliku od tarje zna engleski....= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Sutra smo 10 000 strong!!!!
And we'll seize the day :)
Počeo slušati epic doom metal. Probao Solitude Aeturnus. Neloše.
A to znači... što?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
? Pa band. :(
Aha, to... Pa znači vječna samoća, pretpostavljam iz svog vrlo ograničenog poznavanja latinskog...
engleski crpi mnogo iz latinskog.
MORA DA SE ŠALIŠ!11!11= Citat =:
Izvorno postao LL21
ja mislim da se ne sali, jel tako lukać ? :shy
Luka ne vidim te da flashas linkove za candlemass pjesme na youtubeu?
kjRd28TU9CE
Evo i mene doma nakon koncerta (fala stari na prijevozu) koji je bio B-O-M-B-A!!!!!
Barlow jednostavno nije normalan, glas mu nije ništa lošiji nego kada je tek počeo pjevati za Iced Earth - štoviše, čak je i bolji, a da ne spominjem da je live jednostavno... Da... I Schaffer je apsolutni Bog, jednostavno mu se klanjam. Jedino mi je žao što su tako kratko svirali (max 80 minuta) al svaka minuta se isplatila. Bacim uskoro koju sliku, uhvatio sam megadobrih :)
Što se Saxona tiče - nisam ih previše slušao prije, ali stvarno su odlični, deinitivno bih trebao malo više obratiti pažnju na njih.
PCPlay ekipa je bila odlična, tu smo bili Masakrist (care fala na majici, dužan sam ti rundu-dve-tri :)), Mafioz0r, MTF i ja.
Metalheadsi su još jednom dokazali da su stvarno ekipa i pol,svi se razbacali, nitko nikome ništa ne zamjera i cijeli događaj je prošao bez ikakve tučnjave (barem koliko sam ja vidio).
Uglavnom, ICED EARTH, ICED EARTH!!
mrzim te :(