old shiat
huehuehuehue
Printable View
old shiat
huehuehuehue
Anivia na midu u 20. minuti ima 25 last hitova. S tim da je uopće nisu harassali ni genkali, niti je ona genkala, znači čista i apsolutna nesposobnost i nepoznavanje koncepta last hitanja, nakon jedno 400 odigranih mečeva. Kako jebeno mrzim ovu igru i jebeni matchmaking sustav.
Probo Garena, briem da sam si našo novog najdražeg heroja. :D
Graves <3
Pantheon lv15 ftw <3Svs. lv27+ summoneers
Dobar je novi patch.
olaf dobiva OP buff.
vgg
Ne, zato jer ce skratit duration.
http://i.imgur.com/fEv1I.jpg
Obožavam ranked.
i vise nego dobra zamjena. ovako se oslobodi ako je trenutno silencan/fearan/nesto i samo te pokosi. to je bio najveci problem prije. sada toga nema= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ljudi frend mi trazi neki clan il nesto ako imate, ima +1000 sati LoLa, igrado je DOTU prije, lud za LOLom, XFire njegov : superkrecko , Skpye : david.sabljak , lolnick : sabo1994
hvala cao :
lol nema integriran clan sistem.
barem ga ja nsiam uspio naci.
Ma kao na xfiru i slicno... Ono... nema ni cod4 clan sistem integriran pa ima klanova.
Može se sa nama igrati na TSu, ima uvijek ljudi za igru.
Bio sam banan na nekoliko dana i u mailu od riota pise da cu biti unbanan 2011.10.31 7.01.18. ima ko iskustva s tim? jer sam jos uvijek pod banom...
onda ces bit odbanan tog datuma u isto tolko sati kad si i bio bannan imo... imam iskustva da :D
Lebdi.
meh je.
enivej, novi chogathov skin, must buy.
FREE WEEK VLAD TROLOLOLOLO!!!!!!!!!!!
;____;
ovaj prvi default skin half-dragonice je totalno smece koje ja napravim za 2 sata... ostali su mnogo bolji BUT must pay for 'em
:D enywey kupi cho gatha ovo je valjda najbolji skin u cijelom lolu
Prva partija sa shyvanom 8 0 10, druga 7 1 18. Baš je gušt za igrati. Tanky dps u ovoj igri pobjeđuje, a sve mi se cini da je shyvana najbolji tanky dps. Definitivno ce je oslabit u iducim patchevima.
jel vise ad ili ap? il neki kombo? scim joj spellovi scaleaju?
Hibridni heroj. Možeš jedno i drugo ali ima više ad skillova. Samo je flame breath ap ali taj skill dižem zadnji tako da nema smisla previše u ap ulagat osim Crystal scepter-a koji je dobar zbog helta i slowa. Doslovno uništava.
Bolje phage onda uzeti.Nikakav hibrid cisto zbog pasiva. Ima puno boljih tanky dps-a IMO
Jedini cc joj je od ultija koji ako iskoristi za ulazak u borbu nema escapea i obratno.
5 partija sa zmajem 5 pobjeda. OK ubrzah sa onom izjavom da je najbolji tanky dps ali definitivno gets the job done. Uletit u bitku sa zmajem, opožariti tlo, splashati sve živo, upiti dmg i skilove, flashati se iz bitke, ostatak tima pocisti ostalo (ako valjaju) i ako je nužno uništiti ostatke. Definitivno taktika pali :) Mercury, lantern, sunfire, rylai i ostalo kako zatriba.
Samo da pitam zast lantern kada nejdes juglati? Rade si napravis rukicu za magic dmg neg lantern of onih pandji. Budem ga sada kupio, jos mi 900injak fali pa da vidimo kako radi sa armor pene/crit runama. Zgleda mi dobro heroj, al su mi skillovi nekak cudni