350 kn u algoritmu
Printable View
350 kn u algoritmu
jeftinije ti u algoritmu bilo otic kupiti. jos imas i crvsti dio igre
15kn jetinije, ali svejedno :p
Pa baš to, dobijem kutiju i Devedejeve.
i to nije sve. dobijes i set inox 18/10 celicnog oruzja za ubijanje divljaka na zapadu.
Košta 70 kn (10 €), puno jeftinije, hrčak ako neznaš šuti. :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Popusti su na sve Total War naslove, pa tako Medieval 2: Total War je 3,39 €, Rome još niže... itd.
http://www.imagesforme.com/upload/81daf9cd.jpg
(klik na sliku za više)
Steam rula.
ak je 10 ojra, onda ok, ali 50...
Nije 50€, to nešto Hrčak brije.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
I uostalom, digitalnu verziju možeš bilokada skinut, a boxed ako ode DVD... banana.
Ovako za 70 kn dobiješ igru, umjesto da platiš 350 kn (vražiji lopovi iz algoritma), bolje ne može.
A i inače je na Steamu Empire Total War 40€, što je 70 kn manje od boxed verzije... i puno isplativije.
ak imas boxed verziju (ako si ju kupio) nista te ne sprijecava da skines igru sa neta. to ja radim sa svojim wc3. nisam lud da ubacijem cd-e vise unutra :p
Odlicno, spavao od 4 do ponoci.
Nema nikoga s kime bih mogao cetati. :(
Evo mene TU SAM 8) :thumbs2:
Za 10 ojra kupio bih odmah. Ali mi stari ne bi ustupio dajnersicu, a svoju kreditnu mi se ne da radit.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
I želim, nikad ne iskorištavam nikoga.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Ovdje sam postao da ovi zasline.A i za ovo mi nije trebao MSN, ovo je jedna od onih koje sve primaju.Protumači kako hoćeš.
Ali sada ozbiljno, koliko god vam nemuški ( :) ) zvučalo, nikad od nikoga ne tražim MSN i da popričamo radi moje osobne koristi (fappanja i slično, ako hoćete...)
MSN je za nubove, ja komuniciram samo pomoću Skajpa.
Da si dizem ujutro iu 6 i pol i da imam ispit :S
Da još 10 dana ne idem u školu.
stari mi ide na CeBit... ... ... :((((((
Sta je CeBit?
Najveci informaticki expo na svijetu...
Da je snijeg zakon. :D
da u mostaru pada kiša kiša i samo kiša
hvala bogu pa sam vidio na netu da ce past snijeg :D
Da majstoro podržava W3DR4NA.
I da padne snijeg nakon ovoliko kiše neće ništa ostati, prokletinja jedna, dovoljno je hladno da se prehladiš kad izađeš a nedovoljno da pada snijeg.
Danas sam spoznao da su mi šanse za odlazak u Izrael vrlo velike, petero nas je glasalo, ja i još jedan imamo po dva glasa i ostao je jedan sa jednim glasom, još dvojica trebaju glasati, dva mjesta su slobodna tako da je vjerovatnost da ću ići vrlo velika :D
da sam tako jebeno gladan, i da mi se sere od jebenih keksi koje sam jučer ujeo, cijela kutija
fuj fuj, dođem doma prvo idem jest što god da se skuhalo
Da me boli glava.
Da mi nije jasno čemu odjednom ovoliki val neprijateljstva prema meni.
Mislim, ona tema...što govori neto da su mi loše fore?
Desilo mi se zapravo.Crnjak, bokte, kakve fore :(
Mislio ozbiljnu temu što vam se događalo.
Aj nemoj biti dosadan,jedno vrijeme je bilo zanimljivo shvati da si naporan vise.
Nosi svoje attention whoranje negdje drugdje
Šest.
Stvarno mirko, mislim da ti je vrijeme da odeš u lurk mode na neodređeni period
Pod "neodredjen" mislimo na "duze vreme"
Pustiteganamiru. Tko bi nas zabavljao svojom naivnim pogledima na svijet da nema mirka?