igram Metro 2033 i ono...igra ima atmosferu, grafiku i sve to, ali napucavanje je koda pucam po lutkama od plasta sjena, bez obzira ubio nekoga ili sa revolverom ili sa sačmom pada ko klada, prazno i bez ikakvog trzanja, cak sam se par puta pitao "jer mrtav ?" pošto je pao tako glupo da je izgledal koda se priprema na skok =/
Jeste,najslabija karika definitivno. Totalno zastarjela mehanika napucavanja i slab onaj glavni "osjecaj" kad pucas u neprijatelja kvari dojam prilicno. Jedino ona puska na kuglice malo popravlja stvar...
Posto nema vise B3 bete sad kontam sta sledece da igram...Deus ex ili Rage.
12-10-2011, 00:27
Duke of Earl
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
[quote=Duke of Earl]
= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":271hg621
Dungeons of Dredmor.
Igra ima odličan smisao za humor, simpatičan grafički stil i vjerojatno najbolji interface za roguelike ikad.
Ovo izgleda odlično, ali volio bi čuti nekakvo barem polu-logično objašnjenje zašto pixelasta 2D roguelike igra koje ne izgleda puno bolje od npr. Noxa ( igre stare 11 godina) zahtjeva dual core proc i 1 GB rama ?[/quote:271hg621]
Majku ti kako je ovo prokleto zarazno. Trebam ić spavat :(
12-10-2011, 10:54
Sonic_Moronic
Ja sam napravio dva lika i oba su umrla vrlo brzo na prvom levelu tamnice. Danas ću probati dalje doći, losing is fun! :)
Ima opcija isključivanja permadeatha, ali to mi onda gubi poantu roguelike-a.
The Wand of Bling - the power of bling is not to be taken lightly.
12-10-2011, 11:06
Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ja sam napravio dva lika i oba su umrla vrlo brzo na prvom levelu tamnice. Danas ću probati dalje doći, losing is fun! :)
Ima opcija isključivanja permadeatha, ali to mi onda gubi poantu roguelike-a.
Pa nije toliko ni teško, barem prva dva levela, samo treba ic jako oprezno. Ja isto s permadeathom igram, bolje se uživiš :)
12-10-2011, 11:07
Sonic_Moronic
Mene srede 2 živine koje me istovremeno napadnu, strah me i pomislit na one sobe sa stotinu monstera koje sam vidio u traileru :D
12-10-2011, 11:53
Systematic Reverse
metro, dota1 / dota2beta, dirt3 atm.
12-10-2011, 15:36
Raz
Orcs Must Die i Super Meat Boy.
12-10-2011, 21:52
Aral
The Longest Journey, fenomenalna avantura.
13-10-2011, 19:50
Aral
Shogun2
14-10-2011, 13:15
Cookie monsta
Postal 2: share the pain... nakon 3 godine planira planiram preći bez šifri xD
15-10-2011, 19:44
Cr4zyN4z1
Fallout tactics
15-10-2011, 23:06
_baldrick
= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Jeste,najslabija karika definitivno. Totalno zastarjela mehanika napucavanja i slab onaj glavni "osjecaj" kad pucas u neprijatelja kvari dojam prilicno. Jedino ona puska na kuglice malo popravlja stvar...
meni je najslabija karika to što se mnogo pažnje poklanja toj atmosferi/priči, a ona je prilično dosadna. ne sama priča i setting, već način na koji ih igra prezentuje. prosto, mnogo vremena se samo hoda, prate likovi, a nije posebno zanimljivo. stigo sam do četvrtog poglavlja i ne igra mi se nešto. preći ću, ali... za razliku od, recimo, darksidersa koji me vuču da igram
15-10-2011, 23:13
Kid A
Max Payne po prvi put
15-10-2011, 23:15
Death By Sexy
Ufffff, ja bi da to igram prvi put. Jedna od rijetkih igara u kojima sam iskreno uživao.
Nadam se da će ti valjat ko i meni, e!
15-10-2011, 23:23
Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Max Payne po prvi put
Tebe treba preko koljena :pray:
15-10-2011, 23:25
Kid A
:D
Cim predjem to odmah nastavljam sa dvojkom ^^
15-10-2011, 23:29
Bartuc
Jedna od najboljih igara ikada (jedinica). Jedina mana je grafika, ali to je sada tako, prije je igra bila bez mane :D
Kad pređeš oba nastavka i dobiješ želju da opet zaigraš, OBAVEZNO isprobaj KungFu mod :pray: Totalno nova dimenzija igre, nešto pre savršeno.
EDIT: Promjenio sam filmek, ovaj je bolji...
S1:41 - 1:50 S:pray: :pray: :pray:
15-10-2011, 23:35
Death By Sexy
WUUUUT! Nisam znao za ovo, zgleda presmešno :D
15-10-2011, 23:35
Kid A
Meni je grafika ovde sasvim ok, nikad jos nisam dosao u situaciju da kvitam nesto jer mi grafika ne valja, to mi je cista glupost.
15-10-2011, 23:37
Bartuc
@Death...
Trebaš probati, promijeni čitavu mehaniku igre, a animacije pokreta su prokleto dobro napravljene :D Dobar mi je ovaj komentar...
= Citat =:
"This is not a mod. This is how basic, unedited version of Max Payne looks when being played by Chuck Norris."
@Kid... naravno, igra poput Maxa neće nikad ostariti. I napokon ćeš vidjeti zašto bitchamo na novog Max Paynea 3...
15-10-2011, 23:43
Death By Sexy
Gledam 3. put filmić i preosm mi je.. Uopće mi nije jasno kak je to lik napravil, svaka čast. Moram probat mod!
15-10-2011, 23:46
Bartuc
Prešao sam igru jedno 3x bez moda i jedno 4-5x sa modom koliko je dobar :D
16-10-2011, 00:03
Marvin OCX
:rotfl: Pa totalno druga igra jebote :pray:
= Citat =:
"This is not a mod. This is how basic, unedited version of Max Payne looks when being played by Chuck Norris."
Komentar je totalno na mjestu :D
16-10-2011, 07:09
Sonic_Moronic
Igrao sam, savršen mod, i potpuno paše igri jer je i inspirirana kineskim akcićima. Nije me još opalila želja da ponovno pređem, ali onda budem sve zaklao šakama i nogama :D
18-10-2011, 21:27
Cr4zyN4z1
Počeo igrat fallout: new vegas, prvo sam ga igrao na ps3 i nije mi se svidjela igra.
Nakon toga sam odlučio odigrat fallout 3 na pcu i svidio mi se, pa sam odlučio new vegasu da ti još jednu šansu ali na pcu s modovima i sviđa mi se 5/5
18-10-2011, 21:29
Falus
U nedostatku inspiracije i igara Half Life 2 ponovo, ovaj put sa kompom koji moze to vrtit (lol). I Titan Quest 3-way (:D) co-op
18-10-2011, 21:44
Xero
Vindictus, TF2 i Street Fighter 4.
19-10-2011, 08:14
Hexfire
Max Payne prolazim po ne znam već koji put. Nakon toga ide dvojka.
19-10-2011, 20:48
Duke of Earl
Broken Sword: Shadow of The Templars. Nisam baš veliki ljubitelj avantura, ali ovo bi mogao završiti. Prekrasna grafika i lokacije, zanimljiva priča, malo dobrog humora i najvažnije, sasvim logične zagonetke.
19-10-2011, 21:50
Hexfire
Prvi Broken Sword je najbolja avantura ikad. Svatko bi ju trebao proći bar jedanput.