9/10 za ono smeće od filma :O
to je po meni jedno od največih razočaranja ove godine
Printable View
9/10 za ono smeće od filma :O
to je po meni jedno od največih razočaranja ove godine
= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Uopće nije! :E= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Slažem se sa 9/10 >P
Ne znam. Meni je film baš bio dobar. Konstantna akcija + likovi su prekul.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Pogotovo Victor i Deadpool. :D
Kakav je Wolverine ako usporedimo ostale X-mene?
1 i 2 su mi bili predobri, 3 je bio osjetno slabiji no opet dobar.
Bolji je od trojke ali lošiji od prva dva dijela...nije im ni blizu.
Meni je čitava trilogija bolja od Wolverina. Samo zato jer IMA akcije ne znači i da je dobra, a trilogija bar ima eye candy zbog zbog moćiju raznih mutanata... ovdje samo urlaju i k'o fol se kolju bez kapi krvi.... s panđama i bez oklopa, ej. Prokleti PG 13.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Wolverine zaslužuje 9/10 sigurno
To si dobro rekao...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Podvojena mišljenja vidim... pogledat ću ga pa procjeniti :)
Brüno
6.5/10
dobre baze, ali i vrlo gadljivo
sacha je otiša do kraja sa brunom
pjesma na kraju :pray:
gdje ima za kupit strip V for Vendetta,pogledao sam film jos prije ali sad cujem da ima strip,nikad nisam citao strip a volio bi taj vidjet.
A i film bi mogao pogledat jos jednom,gledao sam ga u HD-u ali i ne sa najboljim zvukom tako da....
@kum,i to bi trebao ponovno pogledat zato sto sam pri prvom gledanju ostao izuzetno ravnodušan
@Bartuc i jos neko,jbte gledas svakakve gluposti svaki tjedan a nisi pogledao The Shawshank Redemption,po meni najbolji film ikad.
http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proizvod ... &id=114668= Citat =:
Izvorno postao Constantine
http://shop.stripovi.hr/detalji_proizvo ... detta.aspx
Hebote stvarno... Bartuče, nemoj da cura povlači u kino gledati chick-flick uratke. Man up, dude. :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
a po kojim to mjerilima ? ja sam od filma očekivao akciju i dobru zabavu, dobio sam samo akciju bez dobre zabave. Previše likova su ubacili u priču. Jebote, šta se film zove Wolverine ili X-men 4 ? Ak je wolverine nek se prati wolverine i eventualno deadpool i victor od ostalih mutanata.= Citat =:
Izvorno postao The Jackal
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
A jebiga, srijedom je kino, a nedjeljom je film na DVD-u. Nemrem sve tak brzo odgledati kada gledam filmove 1 dan u tjednu :D Prošlu nedjelju sam mislio pogledati Reservoir Dogs ali smo išli roštiljati na Bundek (nas 8, super je bilo).
PS: Rezervirao sam Fighting (Ulične borbe) za srijedu, nadam se da bu OK.
Pogledao sam Watchman napokon. Film je dobar, a onaj pocetak i prve dvije pjesme presavrseno uklopljene. Bob Dylan je legenda na kvadrat!
Drag Me to Hell
http://www.imagesforme.com/out.php/i...all520x770.jpg
Odlično :thumbs2: .Jedan od boljih hororaca uopće...Sam Raimi zna posao .
da super mi je muzika tokom cijelog filma= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
Bome i meni je shawshank jedan od najboljih filmova koje sam pogledo= Citat =:
Izvorno postao olio
Pogledajte The Insider zanimljiv triler sa Al Pacinom i Russell Crowe-om pogledao sam i
Horsemen film je odlican do kraja i onda mi kraj pokvari cijeli film jer ne unepotpunjen....
Horsemen je blijeda kopija filma Sedam...a The Insider je hebeno remek djelo Michael Mann-a.Film je obavezna lektira.
pogledo borata... Nist toliko posebno... Od silnih hvaljenja sam ocekivao vise...
Miami Vice - 5/10
Prevelik ti je sig.
:O= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ni to nisam gledao,prvi put cujem za film,pogledat cu sigurno.
Odličan je film.
Samo ako gledaš po hrvatskom prijevodu, naši su pametnjakovići dva filma preveli isto. Inside Man i The Insider, oba filma su prevedena kao Insider.
Čak nije ni važno, jer je Inside Man možda čak i bolji, pa ne bi bio loš zajeb.
The Insider je za klasu napetiji i bolji .
The Hangover
http://misspinkslip.files.wordpress....e-hangover.jpg
Odlična komedija , preporučam svima.
gledo sam i inside man i odusevio me,prijevod mi ne treba,gledam filmove bez prijevoda osim kad su na jeziku koji nije engleski ili hrvatski.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Heh. :)
jel ima LOTR-a na blu-rayu,nesto sam kao citao da ce tek doc pa mi je bilo naprosto nevjerovatno kako toga nema,jel stvarno tek dolazi ili je izasla trilogija na blu-rayu?
EDIT:ili to mozda neki extended editioni dolaze?